Hayırlısı olsun insaAllah pozitif sonuç alırsınızYani sanirim forumda okudugum kadariyla herkes farkli gün soylemis. Bende yarini bekliyorm bakalim hayırlısı
InsaAllah pozitif olur bizlerde anne oluruzInsallah umarim.sizinde pozitif olur yeni yil bize ugurlu gelir umarim
Daha yeni evlisiniz galiba sizKlomen degilde sadece bir kere femara kullandim bu ay ikinciyi kullandim iste. 1 yillik bi doktor surecim var benim ancak tedavi gerektiren bi durumum olmadi sadece prolaktin yuksekligi icin dostinex kullandim o kadar
K.bakmaaaKonuyu actigim yazıda hepsini anlatmistim aslinda3. yil yeni bitti evliligimizde
Onemli degil :) bizde öyle düşünüyoruz artik aslinda ama bazen elimde olmuyo iste. Herseyden once saglikla hayirlisiyla olsun bebislerimiz.K.bakmaaa
Olur bebiş stres sıkıntı bir kaç problem hepsi etki ediyo yada zama ni değil daha
30 yasindaym küçük sayilmam yaniYaş sıkıntı değilse bekleyin biraz daha eğer beklemek istemiyorsanız tedavilerle devam edin insaAllah gerek kalmazsa yavrun seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?