Evet yaşın yerinde30 yasindaym küçük sayilmam yaniumarim dediğin gibidir ikinci bi sefere gerek kalmaz seninde ilk asılamanmi
InsaAllah rabbim nasip eder güzel haberlerle donmeyi :)Ikimiznde ilk ve son olur umarim bebis haberlerimizi vermek kismet olur
Durumunu merak ettim test yaptinmi? Benimde ilk asilamam bu ayin 23unde oldum. Insallah ilk asilamam tutar diye cok dua ediyorum. Beklemek cok zorIkimiznde ilk ve son olur umarim bebis haberlerimizi vermek kismet olur
evet bende yazını okuyunca merak ettim. İnsallah guzel haberlerin olur. Paki aşılama sürecini anlatırmısın aşılama adetin bittikten sonra mı oluyor. İlaç vs. kullanman gerekiyormu.Yok test yapmadim hic bugun regl günüm normalde eger olmazsam yarın yapacam. Insallah seninde bebisin seninledir
insllah güzel haberini alırz. Bende adettim gibi bişey yarın farklı doktora gideceğim. Eğer mümkünse bu ay hemen aşılama yaptırmak istyrm bakalım yarın gereki bilgiyi verir bana.Insallahadetin 4. Günü doktora gittim hormon testi yapildi hersey normal çıkınca dr 5 gun boyunca her aksam 2 tane femara kullanmami soyledi. Ilac bitimi kontrole gittim sol tarafta 2 tane yumurta gelismi dr gayet iyi dedi ve adetin 11.Günü catlatma ignesi oldum 13.gününde de aşılama oldu su an adet olacakmışım gibi sancılarım var ama bi umut bekliyorum iste
Doktora git bence doktor ile karar vermelin bence.Test yaptirmama gerek kalmadi malesef regl oldumikinci asilamayi denesemmi artik kendi halinemi biraksam bilemedim cok üzgünüm
Doktorumu degistirsem mi acaba surekli aynu doktora gitmek daha mi iyidirDoktora git bence doktor ile karar vermelin bence.
ben değiştirdim işte yarın başka bir uzman doktora gideceğim bazen gercekten iyi oluyor.Doktorumu degistirsem mi acaba surekli aynu doktora gitmek daha mi iyidir
Ilk asılamami olcak senin. Peki bi saglik sorununuz varmiben değiştirdim işte yarın başka bir uzman doktora gideceğim bazen gercekten iyi oluyor.
belli değil canım yarın karar verilecekIlk asılamami olcak senin. Peki bi saglik sorununuz varmi
Anladim canm hayırlısı olsun senin icindebelli değil canım yarın karar verilecek
amin canmAnladim canm hayırlısı olsun senin icinde
Benimde olmadı canimmMalesed canm bu ayda olmadi benim senin sonuc belli oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?