Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıran varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok test yapmadim hic bugun regl günüm normalde eger olmazsam yarın yapacam. Insallah seninde bebisin seninledir
evet bende yazını okuyunca merak ettim. İnsallah guzel haberlerin olur. Paki aşılama sürecini anlatırmısın aşılama adetin bittikten sonra mı oluyor. İlaç vs. kullanman gerekiyormu.

Insallahadetin 4. Günü doktora gittim hormon testi yapildi hersey normal çıkınca dr 5 gun boyunca her aksam 2 tane femara kullanmami soyledi. Ilac bitimi kontrole gittim sol tarafta 2 tane yumurta gelismi dr gayet iyi dedi ve adetin 11.Günü catlatma ignesi oldum 13.gününde de aşılama oldu su an adet olacakmışım gibi sancılarım var ama bi umut bekliyorum iste

insllah güzel haberini alırz. Bende adettim gibi bişey yarın farklı doktora gideceğim. Eğer mümkünse bu ay hemen aşılama yaptırmak istyrm bakalım yarın gereki bilgiyi verir bana.

Test yaptirmama gerek kalmadi malesef regl oldum ikinci asilamayi denesemmi artik kendi halinemi biraksam bilemedim cok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…