- 16 Aralık 2015
- 410
- 592
- 23
- Konu Sahibi gulcinyaman
-
Amin cnm inşallahRabbim hakkımızda hayırlısını versin
ni kesme ben 2,5 yıldır uğraşıyorum.4-5 yıldır uğraşanlar var.Bu kadar çabuk ümitsizliğe kapılma benceGünaydın kızlarrrr
Ben hiç heveslenemiyorum adet günüm yaklaştıkça ümidim kesiliyor bu ayda olmassa 10 ay olucak
Rabbim büyüktür kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsunGünaydın kızlarrrr
Ben hiç heveslenemiyorum adet günüm yaklaştıkça ümidim kesiliyor bu ayda olmassa 10 ay olucak
Aynen hayırlısı 10 sene uğraşanlar varRabbim büyüktür kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun
Dimi cnm aynenAynen hayırlısı 10 sene uğraşanlar var
Pazartesi randevum var bakalım bu ay çatlatma iğnesi ile deneyelim dedik gelecek ay tekrar aşılama deneyrcegiz sonra tüp bebek diyor eşim bakalom hayırlısıbizler elimizden geleni yaparız.Verip vermemek Allaha kalmış.her zaman hakkımızda hayırlı olanı istemek gerek diye düşünüyorum.Adenaslı sen ne yaptın tekrar başladın mı tedaviye
Benim 9. Günüm sağ kasığıma adet sancısı gibi ağrı giriyor yürürken artiyor benim gibi ağrı yaşayan varmı?Günaydın Can'lar evet artık dinlemiyorom
senin epey olmuş ben de öyşe bir belirti yok ama kalbim sanki yerinden cıkacak gibi oluyorBenim 9. Günüm sağ kasığıma adet sancısı gibi ağrı giriyor yürürken artiyor benim gibi ağrı yaşayan varmı?
normal tabiki canım her bünyede farklı tepki veriyor düşünmemeye başka seyler ile ilgilenmeye calış .bende bugun başladım tekrar kontrole bakalım :)Günaydın Can'lar bugün aşılamanın 3.gün ama bende hiç bir belirti yok normal mi sizce
GÜNAYDIN CANIM İŞTEYKEN PEK DÜŞÜNMÜYORUM İŞLERİM AŞIRI YOĞUN AMA EVE GELDİĞİMDE AKLIMA TAKILIYOR TEMİZLİK YAPMAK İSTİYORUM EŞİM İZİN VERMİYORnormal tabiki canım her bünyede farklı tepki veriyor düşünmemeye başka seyler ile ilgilenmeye calış .bende bugun başladım tekrar kontrole bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?