Aralık ayında aşılama yaptiranlar

Günaydın kızlarrrr
Ben hiç heveslenemiyorum adet günüm yaklaştıkça ümidim kesiliyor bu ayda olmassa 10 ay olucak

bizler elimizden geleni yaparız.Verip vermemek Allaha kalmış.her zaman hakkımızda hayırlı olanı istemek gerek diye düşünüyorum.Adenaslı sen ne yaptın tekrar başladın mı tedaviye

bizler elimizden geleni yaparız.Verip vermemek Allaha kalmış.her zaman hakkımızda hayırlı olanı istemek gerek diye düşünüyorum.Adenaslı sen ne yaptın tekrar başladın mı tedaviye
Pazartesi randevum var bakalım bu ay çatlatma iğnesi ile deneyelim dedik gelecek ay tekrar aşılama deneyrcegiz sonra tüp bebek diyor eşim bakalom hayırlısı

Dün adet günümdü bugün normalde doktora gitmem lazımdı. gitmedim yaşadığım yere yarın dönücem. Karnım çook ağrıyor şimdi test yaptım negatif maalesef. İkinci çizginin belirtisi bile yok... çok Üzgünüm hiç umutlanmamaya çalıştım ama içimde ufacık vardı bir ümit. çok Üzgünüm.

Yaaa arkadaşlar bişey sorcam. Ben aralık 14 te 3. Asilamami yaptirmistim. Asilamanin 9. Günü kahverengi akintim oldu. 10 ve 11. Gün aynı şekilde devam etti. 12 ve 13. Gün biraz kırmızı kan geldi. Bugün 14. Gün sadece kahverengi akıntı var. Goguslerim hala çok acıyor geçmedi. Sol kasigimda da ara ara ağrı var. Belim de agriyo. Yani adet belirtileri hala devam ediyor.Bu nasıl is anlamadım. Böyle şeyler yaşayan var mı aranızda.

normal tabiki canım her bünyede farklı tepki veriyor düşünmemeye başka seyler ile ilgilenmeye calış .bende bugun başladım tekrar kontrole bakalım :)
GÜNAYDIN CANIM İŞTEYKEN PEK DÜŞÜNMÜYORUM İŞLERİM AŞIRI YOĞUN AMA EVE GELDİĞİMDE AKLIMA TAKILIYOR TEMİZLİK YAPMAK İSTİYORUM EŞİM İZİN VERMİYOR
HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH BU SEFER OLUMLU OLUR CANIM

Umudunuzu yitirmeyin kızlar hep birlikte yitirmeyelim.
Benim sizlere bir sorum olacak. Banada en son temmuz ayında aşırı yumurtam oluştuğu ve büyüdüğü için çatlatma iğnesi yapamadı dr um ve ünüversiteye gitmemi söyledi. Sanırım aşılama falan denenicek. Bu aşılama nasıl bir süreç kızlar ve nerde yaptırdınız. Ayrıca maaliyeti ne kadar özelde falan? Bilgi verirseniz çok sevinirim hepimizin derdi aynî. O yüzden burda sizlerle olmayı çok sevdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…