- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi gulcinyaman
-
benim devletten sağlık güvencem yok. sandığa bağlıyım ve sandık aşılama ile ilgili tedaviyi karşılamıyor.Umudunuzu yitirmeyin kızlar hep birlikte yitirmeyelim.
Benim sizlere bir sorum olacak. Banada en son temmuz ayında aşırı yumurtam oluştuğu ve büyüdüğü için çatlatma iğnesi yapamadı dr um ve ünüversiteye gitmemi söyledi. Sanırım aşılama falan denenicek. Bu aşılama nasıl bir süreç kızlar ve nerde yaptırdınız. Ayrıca maaliyeti ne kadar özelde falan? Bilgi verirseniz çok sevinirim hepimizin derdi aynî. O yüzden burda sizlerle olmayı çok sevdim :)
benim devletten sağlık güvencem yok. sandığa bağlıyım ve sandık aşılama ile ilgili tedaviyi karşılamıyor.
muayene+ilaç+iğne+aşılama toplam 800 tl tuttu.
maalesef dün adet oldum.Hayırlı olsun cnm. Belli oldumu varmı bebiş.
maalesef dün adet oldum.
Ben özelde yaptırdım muayene ve aşılama ücreti 550 ilaçlar 340 inseminasyon 400 verdimUmudunuzu yitirmeyin kızlar hep birlikte yitirmeyelim.
Benim sizlere bir sorum olacak. Banada en son temmuz ayında aşırı yumurtam oluştuğu ve büyüdüğü için çatlatma iğnesi yapamadı dr um ve ünüversiteye gitmemi söyledi. Sanırım aşılama falan denenicek. Bu aşılama nasıl bir süreç kızlar ve nerde yaptırdınız. Ayrıca maaliyeti ne kadar özelde falan? Bilgi verirseniz çok sevinirim hepimizin derdi aynî. O yüzden burda sizlerle olmayı çok sevdim :)
Senin kaçıncı günün canımsenin epey olmuş ben de öyşe bir belirti yok ama kalbim sanki yerinden cıkacak gibi oluyor
BUGÜN BEŞİNCİ GÜNÜM CANIM SENİNSenin kaçıncı günün canım
benimde 5. günüm aynı gün yaptırmışız varmı ağrın belirtin vs canmBUGÜN BEŞİNCİ GÜNÜM CANIM SENİN
Ayın 19 unda yaptırdım 10. Günüm canımBUGÜN BEŞİNCİ GÜNÜM CANIM SENİN
kalmamış günün canım var mı belırtılerın agrınAyın 19 unda yaptırdım 10. Günüm canım
8. Gün aşırı kasık ağrım vardı adet olucak gibi bugün hafif yine var ve bel ağrısıda var doktorum aradım normalmış adetine daha var adet le alakası yok ağrının dedi, hayırlısıyla test günü gelse bakalım günler geçmiyorkalmamış günün canım var mı belırtılerın agrın
Senin nasıl varmı agrın falanBUGÜN BEŞİNCİ GÜNÜM CANIM SENİN
Benım de dün 5. günümdü ve kasık agrım çok oldu adet sancısı gibiSenin nasıl varmı agrın falan
Canım aynen benimde sabah kıvrıldım resmen 20 dk aşırı basınçlı ağrı vardı kasığımda belime vurdu sonra geçti.GÜNAYDIN KIZLAR BUGÜN AŞIRI BELİM VE KASIKLARIM AĞRIYOR BUGÜN 7.GÜNÜM
BU arada benim de 7. günüm ve günler geçmiyo sankiCanım aynen benimde sabah kıvrıldım resmen 20 dk aşırı basınçlı ağrı vardı kasığımda belime vurdu sonra geçti.
BENİM İLK KEZ BUGÜN BÖYLE OLDUM RESMEN BELİM YERİNDEN KOPACAK BİZE İŞE GELENE KADAR CANIM CIKTI KARDA DÜŞECEĞİM DİYE SEN NEREDE OTUYORSUNCanım aynen benimde sabah kıvrıldım resmen 20 dk aşırı basınçlı ağrı vardı kasığımda belime vurdu sonra geçti.
8. Ve 9. Günümde benimde baya şiddetli belim ağrıdı sadece sağ taraf, ilginçti, şimdi 2-3 gündür bişey yok hafif adet olucakmışım gibi kasiklarımda sancı oluyo aradaBENİM İLK KEZ BUGÜN BÖYLE OLDUM RESMEN BELİM YERİNDEN KOPACAK BİZE İŞE GELENE KADAR CANIM CIKTI KARDA DÜŞECEĞİM DİYE SEN NEREDE OTUYORSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?