Aralık ayında aşılama yaptiranlar

Canım senle yaşadıklarım o ladar aynı kı bende gecen hafta memlekete gittim annemin yanına kafam dağılsın die ama soran sorana o sorjlar inan hiç bitmeyecek en iyisi aslında böle şeyleri kimse ile paylaşmamak ama olmıyor illa anlatıyoruz kadınız işte malesefki dilimiz durmuyor benim eşim ailesinden kimseye söylemek istemedi ben kaynanama duyurdum resmen dua et anne die ama bu cok uzun bir süreç bak bu saatte sende uyumamışsın bende bugun ilk aşılamam olumsuz oldugunu öğrwndim ve uyuyamadım eşim rahat rahat uyuyor

zaten çok duygusallaştım ağlayıp duruyorum. 1
ay önce işten çıkartıldım tam zamanı demiştim ama tüm gün boş olunca çok dinliyorum kendimi. işim olsaydı daha mı kolay atlatırdımm bilmiyorum. sana da çok üzüldüm. allahım dayanma gücü nasip etsin

Canım valla hiç farketmez suan sana herşey batar ne olursa olsun durum farketmez yani bende sen gibiyim işim varda ne oluypr işe kendşmi vefwmiyoeum

Arkadaşlar aşılamamın 5. Günü evde gebelik testleri vardı öylesine yapayım dedim 2. çizgi silik çıktı ilaçların etkisi varmıdır bu kdr erken belli olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…