- Konu Sahibi gulcinyaman
-
Canım senle yaşadıklarım o ladar aynı kı bende gecen hafta memlekete gittim annemin yanına kafam dağılsın die ama soran sorana o sorjlar inan hiç bitmeyecek en iyisi aslında böle şeyleri kimse ile paylaşmamak ama olmıyor illa anlatıyoruz kadınız işte malesefki dilimiz durmuyor benim eşim ailesinden kimseye söylemek istemedi ben kaynanama duyurdum resmen dua et anne die ama bu cok uzun bir süreç bak bu saatte sende uyumamışsın bende bugun ilk aşılamam olumsuz oldugunu öğrwndim ve uyuyamadım eşim rahat rahat uyuyorhem korkuyorum hem üzülüyorum hem umutlanıyorum. Bugün 10. günüm. adetime 3 gün var. kasıklarım ağrıyor. hafif beyaz kokusuz bir akıntı. bazen çok hafif baş dönmesi yaşıyorum. sonra diyorum ki kendimi çok dinliyorum. aman %15 ihtimal tutacak mı sanki diyip boşvereyim diyorum olmuyor. memlekete kafamı dağıtmaya geldim sözde. ama burda akrabalar biliyor aşılamayı. ee soran oluyor (Teyzem yengem) çok doğal bir süreç gibi yaşayım istediğimden söylemiştim. karışığım. sanki sabah adet olacağım. ama bir yandan da hamile gibiyim. benim ilk aşılamam. nasıl atlatıcam bilmiyorum. bana da dua edin. benim dualarım sizinle
zaten çok duygusallaştım ağlayıp duruyorum. 1Canım senle yaşadıklarım o ladar aynı kı bende gecen hafta memlekete gittim annemin yanına kafam dağılsın die ama soran sorana o sorjlar inan hiç bitmeyecek en iyisi aslında böle şeyleri kimse ile paylaşmamak ama olmıyor illa anlatıyoruz kadınız işte malesefki dilimiz durmuyor benim eşim ailesinden kimseye söylemek istemedi ben kaynanama duyurdum resmen dua et anne die ama bu cok uzun bir süreç bak bu saatte sende uyumamışsın bende bugun ilk aşılamam olumsuz oldugunu öğrwndim ve uyuyamadım eşim rahat rahat uyuyor
Canım valla hiç farketmez suan sana herşey batar ne olursa olsun durum farketmez yani bende sen gibiyim işim varda ne oluypr işe kendşmi vefwmiyoeumzaten çok duygusallaştım ağlayıp duruyorum. 1
ay önce işten çıkartıldım tam zamanı demiştim ama tüm gün boş olunca çok dinliyorum kendimi. işim olsaydı daha mı kolay atlatırdımm bilmiyorum. sana da çok üzüldüm. allahım dayanma gücü nasip etsin
İlaçlar dan canım benimde öle olmuştuArkadaşlar aşılamamın 5. Günü evde gebelik testleri vardı öylesine yapayım dedim 2. çizgi silik çıktı ilaçların etkisi varmıdır bu kdr erken belli olmaz sanırım
Kaç günde geçiyor ilaçların etkisiİlaçlar dan canım benimde öle olmuştu
Sanırım 10 gün sonunda azalıyor ben 10.gün kan verdiö değerim 3.67 cıktı dün degerim 1.20 cıktı 10.gün test yaptıgımda idrarda 2.cizgi benimde silik cıktı dün yaptım negatif tamamenKaç günde geçiyor ilaçların etkisi
adet mi oldun yani devam mı etti kanamanBenimde bütün ümitlerim bugün yıkıldı. 9. Ve 10. Gün kahverengi akintim vardı belki yerlesme kanaması dir dedim ama değilmiş bugün kesinlesti.
Aynen öyle oldu canım yaadet mi oldun yani devam mı etti kanaman
Hadi gözün aydın. Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayi da nasip etsin inşallahBenim 2. Kan testi yapıldı bugün kızlar. 178.9 çıktı. 5 ocak da kontrolum var.
Cok sevindim canım gayet iyi gidiyorBenim 2. Kan testi yapıldı bugün kızlar. 178.9 çıktı. 5 ocak da kontrolum var.
Benim hale adetim olmadı olacak die bekliyorum bakalımAynen öyle oldu canım ya
ben de gün sayıyorum. 2 gün kaldı bazen erken oluyordu. Bugün de olmadım diye seviniyorum :)bugün 12.gün eczaneden test alsam mı ptesiyi beklemem mi lazım bilmiyorumBenim hale adetim olmadı olacak die bekliyorum bakalım
Belli olur ama kanda belli olır yavrumben de gün sayıyorum. 2 gün kaldı bazen erken oluyordu. Bugün de olmadım diye seviniyorum :)bugün 12.gün eczaneden test alsam mı ptesiyi beklemem mi lazım bilmiyorum
ya yoksa diye korkuyorumBelli olur ama kanda belli olır yavrum
Canım korkma inan bana sonuc negatif olsada beklemekten daha iyi oluyorya yoksa diye korkuyorum
Evet canım Dr da gayet iyi dedi. Sağlık ocağı a da kaydolduk bugün :) şimdi de acaba ikiz mi diyoruz. Malum aşılama yaCok sevindim canım gayet iyi gidiyor
O zaman değerinin 4 kat artması gerekiyor 2 günde bir bak kaç kat artıyprEvet canım Dr da gayet iyi dedi. Sağlık ocağı a da kaydolduk bugün :) şimdi de acaba ikiz mi diyoruz. Malum aşılama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?