Aralık ayında aşılama yaptiranlar

Benim daha dün aşılamam oldu.ilk aşılamam. Esimin sperm sayısının çok iyi olduğunu ve 4 tane yumurtanin catladigini söyledi doktorum. Denizli de Dr ismail uryan yaptı asilamami. Daha önce 1 dogumum oldu 7 sene önce. Ama sezeryanda rahim kayması oluşmuş ve cok fazla yumurtam oluyordu. 5 aydır tedavi deyim bir türlü istenilen folikul sayısına ulasamamistik. Geçen ay 17 tane olduğu için iptal olmuştu. Ondan öncekiler de de kist olmuştu hep. Puregon 300 kullandım. 23 aralık da kanda gebelik testi yapılacak. Dua edelim birbirimize :)

Ben de bugün oldum ilk aşılamamı eşimde de bende de herşey normaldi sebepsiz infertilite dedi doktor ve aşılama yapıldı bu ayın 20 sinde kan testi yaptır dedi Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Benim daha dün aşılamam oldu.ilk aşılamam. Esimin sperm sayısının çok iyi olduğunu ve 4 tane yumurtanin catladigini söyledi doktorum. Denizli de Dr ismail uryan yaptı asilamami. Daha önce 1 dogumum oldu 7 sene önce. Ama sezeryanda rahim kayması oluşmuş ve cok fazla yumurtam oluyordu. 5 aydır tedavi deyim bir türlü istenilen folikul sayısına ulasamamistik. Geçen ay 17 tane olduğu için iptal olmuştu. Ondan öncekiler de de kist olmuştu hep. Puregon 300 kullandım. 23 aralık da kanda gebelik testi yapılacak. Dua edelim birbirimize :)
Gülçin ben de Denizli'de yaptırdım Dr gökben Yüksel'de

Doktorunun ismini ilk defa duydum. senin test tarihini erken vermiş. Benim adetim 22 aralık da gelmesi gerekiyor hamile olmazsam. 23 aralık da adetin gelmezse gel dedi. Nasıl geçti asilaman peki. Agrin oldu mu

Doktorunun ismini ilk defa duydum. senin test tarihini erken vermiş. Benim adetim 22 aralık da gelmesi gerekiyor hamile olmazsam. 23 aralık da adetin gelmezse gel dedi. Nasıl geçti asilaman peki. Agrin oldu mu
Ben de anlamadım 10 gün sonra belli olur dedi ben normalde ayın 20 sinde adet oluyorum ama geçen ay bir hafta gecikmeli oldum 28 inde bu ay da ona göre olur evet biraz ağrılı oldu hatta hala devam ediyor kasıklarımda batmalar

Ben de anlamadım 10 gün sonra belli olur dedi ben normalde ayın 20 sinde adet oluyorum ama geçen ay bir hafta gecikmeli oldum 28 inde bu ay da ona göre olur evet biraz ağrılı oldu hatta hala devam ediyor kasıklarımda batmalar
Evet benim de batmalarim var. Özellikle sol tarafta. Kaç folikul catladi senin. Ayrıca aşılamadan sonra ilişki programını nasıl ayarladi.kusura bakma çok soru soruyorum ama :)

Bnde pazartesi ilk aşılama mı olucam inş. 3 tane olgunlasan yumurtam var Hem çok korkuyorum hemde çok merak ediyorum bakalım ne olucak inş. Muradımızâ kavuşuruz.:KK17:

hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum. 2 yıldır tediç bir tedavi oluyorum hiç bir sorun yok, bugün ilk aşılamamı yaptırdım. umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız

hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum. 2 yıldır tediç bir tedavi oluyorum hiç bir sorun yok, bugün ilk aşılamamı yaptırdım. umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Hadi inşallah canım. Güzel haberler verirsin artık bize de. Benim 6. Günüm bugün. Ama bugün çok sık tuvalete gittim

Hadi inşallah canım. Güzel haberler verirsin artık bize de. Benim 6. Günüm bugün. Ama bugün çok sık tuvalete gittim
benim karın ağrım çok fazla sanırım bu normal yumurta çatlatma iğnesi sonucunda. tedavi gördüğüm süre boyunca ilk defa 3 yumurtam vardı. inş. hepimiz güzel haberler alalım

Ins
benim karın ağrım çok fazla sanırım bu normal yumurta çatlatma iğnesi sonucunda. tedavi gördüğüm süre boyunca ilk defa 3 yumurtam vardı. inş. hepimiz güzel haberler alalım
Inşallah canım ara ara benim batmalarım oluyor. Ayın 23unde test yapılacak heycanla duayla bekliyoruz

Merhaba kızlar bende geceb perşembe aşılama yaptıtdım suan cok fazla gazım var ve agrım devam ediyor sizde de aynı mı

Benim daha perşeöbe bir hafta olacak ama bu gaz sancısı cok fena birşey ya kanamanız oldu mu ilk başta cok hafif
Yok benim kanamam olmadı hiç. Hatta Dr m yaptığım en kolay aşılama oldu dedi.ne demekle artık :D gaz 2 gün önceye kadar çok oluyordu. Gaz kalktı göğüs sisligi başladı. Ara ara batmalar oluyor. Dr U aradım çok güzel dedi

Yok benim kanamam olmadı hiç. Hatta Dr m yaptığım en kolay aşılama oldu dedi.ne demekle artık :KK70: gaz 2 gün önceye kadar çok oluyordu. Gaz kalktı göğüs sisligi başladı. Ara ara batmalar oluyor. Dr U aradım çok güzel dedi
Gögüslerimde falan şişlik yok henuz hiç hamiş gibi bir his de yok içimde ne zaman gideceksiniz teste

Back
X