- 25 Ağustos 2015
- 146
- 53
- 18
- 34
- Konu Sahibi gulcinyaman
Aralık ayında aşılama yaptiranlar gelin hep birlikte gün sayalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülçin ben de Denizli'de yaptırdım Dr gökben Yüksel'deBenim daha dün aşılamam oldu.ilk aşılamam. Esimin sperm sayısının çok iyi olduğunu ve 4 tane yumurtanin catladigini söyledi doktorum. Denizli de Dr ismail uryan yaptı asilamami. Daha önce 1 dogumum oldu 7 sene önce. Ama sezeryanda rahim kayması oluşmuş ve cok fazla yumurtam oluyordu. 5 aydır tedavi deyim bir türlü istenilen folikul sayısına ulasamamistik. Geçen ay 17 tane olduğu için iptal olmuştu. Ondan öncekiler de de kist olmuştu hep. Puregon 300 kullandım. 23 aralık da kanda gebelik testi yapılacak. Dua edelim birbirimize :)
Ben de anlamadım 10 gün sonra belli olur dedi ben normalde ayın 20 sinde adet oluyorum ama geçen ay bir hafta gecikmeli oldum 28 inde bu ay da ona göre olur evet biraz ağrılı oldu hatta hala devam ediyor kasıklarımda batmalarDoktorunun ismini ilk defa duydum. senin test tarihini erken vermiş. Benim adetim 22 aralık da gelmesi gerekiyor hamile olmazsam. 23 aralık da adetin gelmezse gel dedi. Nasıl geçti asilaman peki. Agrin oldu mu
Evet benim de batmalarim var. Özellikle sol tarafta. Kaç folikul catladi senin. Ayrıca aşılamadan sonra ilişki programını nasıl ayarladi.kusura bakma çok soru soruyorum ama :)Ben de anlamadım 10 gün sonra belli olur dedi ben normalde ayın 20 sinde adet oluyorum ama geçen ay bir hafta gecikmeli oldum 28 inde bu ay da ona göre olur evet biraz ağrılı oldu hatta hala devam ediyor kasıklarımda batmalar
Hadi inşallah canım. Güzel haberler verirsin artık bize de. Benim 6. Günüm bugün. Ama bugün çok sık tuvalete gittimhem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum. 2 yıldır tediç bir tedavi oluyorum hiç bir sorun yok, bugün ilk aşılamamı yaptırdım. umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
benim karın ağrım çok fazla sanırım bu normal yumurta çatlatma iğnesi sonucunda. tedavi gördüğüm süre boyunca ilk defa 3 yumurtam vardı. inş. hepimiz güzel haberler alalımHadi inşallah canım. Güzel haberler verirsin artık bize de. Benim 6. Günüm bugün. Ama bugün çok sık tuvalete gittim
Inşallah canım ara ara benim batmalarım oluyor. Ayın 23unde test yapılacak heycanla duayla bekliyoruzbenim karın ağrım çok fazla sanırım bu normal yumurta çatlatma iğnesi sonucunda. tedavi gördüğüm süre boyunca ilk defa 3 yumurtam vardı. inş. hepimiz güzel haberler alalım
Aynen canım. Benim de öyle hala. Benim 1 hafta oldu hala devamMerhaba kızlar bende geceb perşembe aşılama yaptıtdım suan cok fazla gazım var ve agrım devam ediyor sizde de aynı mı
Benim daha perşeöbe bir hafta olacak ama bu gaz sancısı cok fena birşey ya kanamanız oldu mu ilk başta cok hafifAynen canım. Benim de öyle hala. Benim 1 hafta oldu hala devam
Yok benim kanamam olmadı hiç. Hatta Dr m yaptığım en kolay aşılama oldu dedi.ne demekle artıkBenim daha perşeöbe bir hafta olacak ama bu gaz sancısı cok fena birşey ya kanamanız oldu mu ilk başta cok hafif
Gögüslerimde falan şişlik yok henuz hiç hamiş gibi bir his de yok içimde ne zaman gideceksiniz testeYok benim kanamam olmadı hiç. Hatta Dr m yaptığım en kolay aşılama oldu dedi.ne demekle artıkgaz 2 gün önceye kadar çok oluyordu. Gaz kalktı göğüs sisligi başladı. Ara ara batmalar oluyor. Dr U aradım çok güzel dedi
Ayın 23 u dedi dr ama ben haftaya bugün yapcam testi.Gögüslerimde falan şişlik yok henuz hiç hamiş gibi bir his de yok içimde ne zaman gideceksiniz teste
Sanırım 10 gün sonunda kanda belli oluyor bebim doktorumda 11. Gün gel test yapalım dediAyın 23 u dedi dr ama ben haftaya bugün yapcam testi.