Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bende önceden hiçbirşey bilmezdim.ne zaman bebek yapmayı kafama koydum o zaman araştırır oldum.

mistralllcimm bende aynen öyleydim...1 yıllık evliyken tabi ozaman bebebk kesinlikle istemiyodum ilaçla korunuyodum ve bir ay ilacı başlamayı unuttum 2 gün geçincede dedim bu ay eşime sen korun sonra ilaca başlarım biz böyle giderken bi akşam bi baktıkk evde condom yokkk korunmasız ilişki yaşadıkk 1 kerecikk adetim 2 gün gecikti ben çıldırıyorum ya hamileysem diyee :))) şimdi ne kadar komik geliyor

hoşgeldiniz tgba - zeynep. orta şekerli takılıyoruz işte. evet edelim duamızı Kabul olsun inşallah.

Hiiç canınızı sıkmayın kızlar bu ay güzel güzel haberler alıcaz inşallah:=) Ay yeni başladı :)

aslında öle de herkesi bi stres basmış bizde karamsarlık stres oldukça bebikler gelmezkiiii....

bende eskiden stres yapıyodun ama baktım 4-5 aydır bebik mebik gelmiyor herşeyi oluruna bıraktım artık.

ayy kızlar ben bugün hep dua ettim valla içimden hep dua etmek geliyor
sizde edinnnnnnnnnnnnnn

benide ekleyin listeye kızlar 1aralık adetliyim şaun bu ay çok çalışıp insalaah olacak biraz zor ama dua edicez olucak allah istediğimiz zaman da versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…