Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

biz akşam görümceme oturmaya gideceğiz...

hımmmmmmmmmmmmmmmm :)

eşim aradı şimdi ben 2 tane şey istiyorum. 1.çocuk 2.araba
bende bana 1.si olsa da yeter dedim. offff Allahım ya ben düzelmeye çalışırken adam sıyırıyo..
Söyleyelim de erkekler klübü de kursunlar

eşimde aynısını dıyo napıyosunuz bukadar zaman forumda diyo bende erkekler kulübü kurucam dıyo. bende dedım sız kurmayın sakıncalı seler yaparsınız siz dedim. :)

bende ilhan irem-bezgin dinliyorum
şuanki ruh halimi anlatıyo

wowwwwwwww

selam kızlar, ben geldim. nasılsınız? ayrıca ne bu bunalım halleri böyle... bebişleri kışkırtıyorsunuz haberiniz ola

aralık ayı herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaslar
inş. herkes yeniyıla minicik bebeklerle hamiş olarak girer bende varım tabi sizleri gizli gizli takip ediyorum sürekli yorumlamıyorumki sıyıırmayayım diye yoksa çok kendimi kaptırıyorum
bizim 3. denememiz sabırsız bir sabırla bekliyorum içimden bir his sanki olacak diyo ama içimdeki sinir bir ses ise ya olmazsa hiç diyor
beklemek zormuş a.s.

Son düzenleme:
hahaha onlar konuşamazlar be erkek adam yediremez onlar
bize gelen misafir okuyucular gibi bakıp bakıp dururlar

wııhh ben adımı paylaşmışmıydım kızlar yaw :) yoksa bu kafa sıyırıklığından onu da mı unuttum

Kızlarrr hadi fıkra okuyun ve biraz gülün iyi gelecektir :)))

Temel bir gün avrupaya gider. Temel'in kötü bir aliskanligida vardir, sürekli içki içer. Birgun bir bara girip barmenden üç bira ister ve hepsini içer. Üç-bes defa böyle yapinca barmen merak eder ve sorar;

- Niye hep üç tane bira içiyorsunuz?

- Ben, Dursun ve Hamdi bizler üçüzüz. Hepimiz dünyanin farkli yerlerindeyiz. Hepimizde bara girdigimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öteki iki birayi o yüzden içiyorum

Yine günlerden bir gün Temel bara gelir ve iki bira ister, barmen verir.Temel biralari içtikten sonra tam kalkarken barmen sorar;

- Allah rahmet eylesin efendim, kardesinizin biri öldü heralde?

- Allah korusun ne ölmesi, ben içkiyi bıraktım

ben geldim..patronu yolladım yurtdışaına geri geldim..ohhh...

ben yokken bunalım devam etmiş..valla benim içimden bu aralar bunalıma girmak gelmiyo.hadi silkelenin bakayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…