Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

onu bunu bırakın da... şu anda 1.sınıf yeğenim yanimda ders çalışıyo.. öle bakıyodu bana.. diyo ki.. yenge çorap giymezsen çocuğun olmazmış... hem karnın da ağrır.. dedi.. şaştım kaldım ben bi çorap giyip gelim gızlar

ahh bu çocuklarr herbişeyide bilirler anaokulu öğretmeni adayıyım dur bakalım ben bu akıllı çocuklarla ne yapıcam bilemiyorum :))) Çokkk akıllılar çoookkk :90::90::90:

medi ii medi
medi medi
dik kulaklı medii
şeytanlıktaaaa
bütün aklı fikriiii

crafty crafty crafty
herkes tekerlemene şaşty
birden gündem değşty

ne konuşçaz gizli deli
tüp bebek muhabbeti yapıoz
sizi meşgul etmek istemioruz
o nedenlennnnnnnnnnnnnnnnnnn

hıh
çok güzel olmuş ya..
öyle olsun. . . .

kız yalınayak gezme tabıııı

eveett 2. fıkrayı patlatıyorum

FIKRA :)) erkeğin intikamı :))
Adam barda gördüğü güzel bir bayanla konuşmanın yollarını arıyordu. Sonunda cesaretini toplayarak kıza yaklaştı ve :
- Afedersiniz hanımefendi biraz konuşabilir miyiz acaba?
Kız birden haykırır :
- Terbiyesiz!!! Ben senin bildiğin kızlardan değilim!!!
Adam utancından yerin dibine girmiş, kıpkırmızı bir suratla yerine oturmuştur. Herkes ona bakmaktadır ve bu onu daha da rahatsız etmektedir. Bir süre sonra kız ona yaklaşır ve gülümseyerek :
- Az önceki olay için özür dilerim. Ben psikoloji öğrencisiyim ve utandırıcı durumlarda insanların nasıl davrandıklarını inceliyorum.
Bu açıklama adamın canını daha fazla sıkar ve avaz avaz bağırarak cevap verir.
- Neee? Gecesi 200 dolar mı? Deli misin sen?:90::90::90:

ahh bu çocuklarr herbişeyide bilirler anaokulu öğretmeni adayıyım dur bakalım ben bu akıllı çocuklarla ne yapıcam bilemiyorum :))) Çokkk akıllılar çoookkk :90::90::90:

ay canım benim allah kolaylık versin.. şimdiki çocuklar herşeyi bilmiş te doğmuş gibiler.. ben bilgisayar kullanmaya başladığımda belki de 14 yaşımdaydım.. ve dokunmaya korkuyodum bozulur diye.. şimdiki 4-5 yaşındakiler afedersin bilgisayarın anasını ağlatıyor

ayy benim eltimin çocuğu 5 yaşına girecek bilgisayar kurdu. bilmediği şey yok. face de çiftlik bile kurmuş velet. oysa annesi bilgisayarı açmayı bile bilmiyo

haklıısın bende çok korkardım.Bilgisayarın tuşuna bastığımda bozulacak sanırdım Şimdikiler çok farklı insanı şaşkına çeviriyorlar.Hocamız anlatmıştı başına gelmiş böyle bişey. Resim çalışmasına çocuk resime 2 tane güneş çizmiş öğretmende yavrum 2 tane güneş olmaz ki demiş.Çocuk amaa öğretttmenimmm biri doğan güneş biridee batan güneş demişş.çocuklar o kadar hayalci o kadar güzeller ki hepsi birbirinden tatlı birbirinden akıllı.Rabbim herkese nasip etsin inşallah...

fazlası sıyırtır mı ahahahahahahhahaahahahaha
haklısın
bakınız örnek 1A Ben :)

valla ne bilim, ben buraya üye olmadan önce 2 aydır sadece okuyordum.. baktım böle olmuycak ben de 1-2 sıra yazmadan duramam dedim kendimce.. bir kaç gündür de öğleden sonra sürekli forumdayım.. diğer konuları da inceledikçe acaba bende şu mu var bu mu var şöyle mi böyle mi diye sorular kalıyo aklımda :) pembe pembe de rüyalarıma giriyo ne diim

medi ii medi
medi medi
dik kulaklı medii
şeytanlıktaaaa
bütün aklı fikriiii

ne konuşçaz gizli deli
tüp bebek muhabbeti yapıoz
sizi meşgul etmek istemioruz
o nedenlennnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok güzel olmuş ya..

....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…