- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.141
oh sız bizden gızlı konusun konusun bari bize facede bulustugunuzu söylemieyn gızımmmmgeldim beybi yoksun
oh sız bizden gızlı konusun konusun bari bize facede bulustugunuzu söylemieyn gızımmmm
oh sız bizden gızlı konusun konusun bari bize facede bulustugunuzu söylemieyn gızımmmm
medi ii medi
medi medi
dik kulaklı medii
şeytanlıktaaaa
bütün aklı fikriiii
hahha evet, içkiyi bırakmışş, kardeşleri için içiyo efendim :)
heheheheh bende okudum bayildim kizlar bu arada bende arniza yeni katildim merhabalarrr
onu bunu bırakın da... şu anda 1.sınıf yeğenim yanimda ders çalışıyo.. öle bakıyodu bana.. diyo ki.. yenge çorap giymezsen çocuğun olmazmış... hem karnın da ağrır.. dedi.. şaştım kaldımben bi çorap giyip gelim gızlar
heheheheh bende okudum bayildim kizlar bu arada bende arniza yeni katildim merhabalarrr
medi ii medi
medi medi
dik kulaklı medii
şeytanlıktaaaa
bütün aklı fikriiii
ne konuşçaz gizli deli
tüp bebek muhabbeti yapıoz
sizi meşgul etmek istemioruz
o nedenlennnnnnnnnnnnnnnnnnn
öyle olsun. . . .çok güzel olmuş ya..
onu bunu bırakın da... şu anda 1.sınıf yeğenim yanimda ders çalışıyo.. öle bakıyodu bana.. diyo ki.. yenge çorap giymezsen çocuğun olmazmış... hem karnın da ağrır.. dedi.. şaştım kaldımben bi çorap giyip gelim gızlar
ahh bu çocuklarr herbişeyide bilirler anaokulu öğretmeni adayıyım dur bakalım ben bu akıllı çocuklarla ne yapıcam bilemiyorum :))) Çokkk akıllılar çoookkk :90::90::90:
ayy benim eltimin çocuğu 5 yaşına girecek bilgisayar kurdu. bilmediği şey yok. face de çiftlik bile kurmuş velet. oysa annesi bilgisayarı açmayı bile bilmiyoay canım benim allah kolaylık versin.. şimdiki çocuklar herşeyi bilmiş te doğmuş gibiler.. ben bilgisayar kullanmaya başladığımda belki de 14 yaşımdaydım.. ve dokunmaya korkuyodum bozulur diye.. şimdiki 4-5 yaşındakiler afedersin bilgisayarın anasını ağlatıyor
ay canım benim allah kolaylık versin.. şimdiki çocuklar herşeyi bilmiş te doğmuş gibiler.. ben bilgisayar kullanmaya başladığımda belki de 14 yaşımdaydım.. ve dokunmaya korkuyodum bozulur diye.. şimdiki 4-5 yaşındakiler afedersin bilgisayarın anasını ağlatıyor
fazlası sıyırtır mı ahahahahahahhahaahahahaha
haklısın
bakınız örnek 1A Ben :)
medi ii medi
medi medi
dik kulaklı medii
şeytanlıktaaaa
bütün aklı fikriiii
ne konuşçaz gizli deli
tüp bebek muhabbeti yapıoz
sizi meşgul etmek istemioruz
o nedenlennnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok güzel olmuş ya..
valla ne bilim, ben buraya üye olmadan önce 2 aydır sadece okuyordum.. baktım böle olmuycak ben de 1-2 sıra yazmadan duramam dedim kendimce.. bir kaç gündür de öğleden sonra sürekli forumdayım.. diğer konuları da inceledikçe acaba bende şu mu var bu mu var şöyle mi böyle mi diye sorular kalıyo aklımda :) pembe pembe de rüyalarıma giriyo ne diim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?