- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.181
wwoooooooowwwwwwwwwwww
akşam da ebe nineyi geçtim :89: öyle bi çay yaptım ki kendime mayıştırdı iyice bir de midemi bulandırdıevde ne çay bulduysam karıştırdım.. nane, ıhlamur, papatya, adaçayı,rezene ( +anason) .. daha güzel olsun diye içine keçiboynuzu doğradım :) sonra da limon ve balla içtim.. eşime de içirdim.. bir diyo bunların hepsini karıştırınca faydalarından çok zarar etmesin.. iç sen iç dedim ii gelir :) :) :) ona bişi olmadı da ben mahfoldum
akşam da ebe nineyi geçtim :89: öyle bi çay yaptım ki kendime mayıştırdı iyice bir de midemi bulandırdıevde ne çay bulduysam karıştırdım.. nane, ıhlamur, papatya, adaçayı,rezene ( +anason) .. daha güzel olsun diye içine keçiboynuzu doğradım :) sonra da limon ve balla içtim.. eşime de içirdim.. bir diyo bunların hepsini karıştırınca faydalarından çok zarar etmesin.. iç sen iç dedim ii gelir :) :) :) ona bişi olmadı da ben mahfoldum
hayırlı olur inşallah yeni topikimiz elmakurducum benıde 24 aralıga yerleştirirmisin?KIRMIZI : REGLİ OLUP OCAK AYINDA BEKLEMEYE DEVAM EDENLER
TURUNCU : AY İÇERİSİNDE 2.KEZ REGLİ OLUP ÇOK ÇALIŞMASI GEREKENLER
MAVİ : ARALIK AYININ ŞANSLI ANNELERİ
ARALIK AYI BEBEK İSTEYENLERİN TABLOSU 1 Aralık 2 Aralık drgks
3 Aralık hPollyanna
4 Aralık beklemede GurbetGuzeli
5 Aralık seldayavuzguray sevecen26 OBMAR pembedana
6 Aralık ensarnaznhn1
7 Aralık nurun mevr sevdalinka06 medicalsecreter
8 Aralık angel_78_ __EsLem_ mannak
9 Aralık sinemeeren hemsire63 jalesel
10 Aralık haykolik Puantiyem
11 Aralık 12 Aralık inar80
13 Aralık gida_pinar en_nes dosthane kad_er cenova asktutkunu GulsahS
14 Aralık komagene mistrall SSBULUTUM
15 Aralık zehra2509 Belgisel atlanta
16 Aralık Funda89
17 Aralık Aykiz9 akillibidik bengu_ck miniciik
18 Aralık şeker-leblebi mihracee hbyrm UMURSAMA only_smile gamze81
19 Aralık seda42 semi _Zeynep
20 Aralık SevdeBilge
21 Aralık 22 Aralık 23 Aralık crafty polanegri nisan81
24 Aralık sibel1982 bahark
25 Aralık avci82 sumak esrant
26 Aralık GÖKKUŞAĞI irm83 poti27 Aralık tgba87
28 Aralık feyzanaz29 Aralık 30 Aralık butka
31 Aralık gulden79 elmakurdumusun
TOPLAM : 68 KİŞİ
TURUNCU : 3 KİŞİ
KIRMIZI : 1 KİŞİ
MAVİ : 0KİŞİ
aman aman sakın yapma bu karışımları, bir kimyacı olarak sana söyleyim..demeleme süreleri bilem çok önemli..akşam da ebe nineyi geçtim :89: öyle bi çay yaptım ki kendime mayıştırdı iyice bir de midemi bulandırdıevde ne çay bulduysam karıştırdım.. nane, ıhlamur, papatya, adaçayı,rezene ( +anason) .. daha güzel olsun diye içine keçiboynuzu doğradım :) sonra da limon ve balla içtim.. eşime de içirdim.. bir diyo bunların hepsini karıştırınca faydalarından çok zarar etmesin.. iç sen iç dedim ii gelir :) :) :) ona bişi olmadı da ben mahfoldum
aman yok töbe bi daha yaparmıyımyalnız şunu tavsiye edebilirim adet sıkıntısı yaşayanlar günde 1 kez kekik çayı sancıları rahatlatıyor, 1 su bardağına 1 çay kaşığı kekik, başka bitkiye gerek yok, tabi hamiş olup olmadığınızdan şüpheleniyorsanız da denemeyin ..
yarın aktarları dolaşıcam yaw.. hayıt tohumu bulamadım bir kaç yerde.. bir de sarı kantaron diyo saraçoğlu prolaktin için.. ilgilenen araştırabilir..
ben cıkıyorum kızlar bılgısayarımın sorununu çözmeye gidim öptğm pazartesı görüşürüz zannetmem bılgısayar duzelmez o gune kadar
ibrahim saraçoğlunun kitabını al bence, internetteki her bilgide doğru olmuyor.hoca nasıl diyorsa öyle yap..ben hocanın kürlerine güveniyorum,araştırmacı bir kimyager kendisi..
ben cıkıyorum kızlar bılgısayarımın sorununu çözmeye gidim öptğm pazartesı görüşürüz zannetmem bılgısayar duzelmez o gune kadar
kızlar merhaba
bugün doktora gittik biz kesemizi gördük hayırlısıyla mercimek kadar sanki çooook minik allahım sonrasında hayırlı versin inşallah
kızlar merhaba
bugün doktora gittik biz kesemizi gördük hayırlısıyla mercimek kadar sanki çooook minik allahım sonrasında hayırlı versin inşallah
kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?