Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

wwoooooooowwwwwwwwwwww

akşam da ebe nineyi geçtim :89: öyle bi çay yaptım ki kendime mayıştırdı iyice bir de midemi bulandırdı evde ne çay bulduysam karıştırdım.. nane, ıhlamur, papatya, adaçayı,rezene ( +anason) .. daha güzel olsun diye içine keçiboynuzu doğradım :) sonra da limon ve balla içtim.. eşime de içirdim.. bir diyo bunların hepsini karıştırınca faydalarından çok zarar etmesin.. iç sen iç dedim ii gelir :) :) :) ona bişi olmadı da ben mahfoldum

Son düzenleme:

ohaa ne kız bunlarr. maşallah ne mide var sizde. ben kokusunu duysam ööğğğğğğ

ebe bacım amanısan yapma böle şeyler
telikeliiiiiiiiiiiiii
töbe ii die kötü olmasın

hayırlı olur inşallah yeni topikimiz elmakurducum benıde 24 aralıga yerleştirirmisin?

aman yok töbe bi daha yaparmıyım yalnız şunu tavsiye edebilirim adet sıkıntısı yaşayanlar günde 1 kez kekik çayı sancıları rahatlatıyor, 1 su bardağına 1 çay kaşığı kekik, başka bitkiye gerek yok, tabi hamiş olup olmadığınızdan şüpheleniyorsanız da denemeyin ..
yarın aktarları dolaşıcam yaw.. hayıt tohumu bulamadım bir kaç yerde.. bir de sarı kantaron diyo saraçoğlu prolaktin için.. ilgilenen araştırabilir..

aman aman sakın yapma bu karışımları, bir kimyacı olarak sana söyleyim..demeleme süreleri bilem çok önemli..

ibrahim saraçoğlunun kitabını al bence, internetteki her bilgide doğru olmuyor.hoca nasıl diyorsa öyle yap..ben hocanın kürlerine güveniyorum,araştırmacı bir kimyager kendisi..

ibrahim saraçoğlunun kitabını al bence, internetteki her bilgide doğru olmuyor.hoca nasıl diyorsa öyle yap..ben hocanın kürlerine güveniyorum,araştırmacı bir kimyager kendisi..

bende kendi sitesinden baktım sarı kantaron için.. de tabi adam kendi de diyor bu kürlere göre kendinize teşhis koymayın.. onlar tedavinizin yanı sıra yardımcı kürler.. diyo amcam :86::87:

kızlar merhaba
bugün doktora gittik biz kesemizi gördük hayırlısıyla mercimek kadar sanki çooook minik allahım sonrasında hayırlı versin inşallah

kızlar merhaba
bugün doktora gittik biz kesemizi gördük hayırlısıyla mercimek kadar sanki çooook minik allahım sonrasında hayırlı versin inşallah

ay tatlım çok sevindim.. eltimin de 5 haftalık ultrason resmini görmüştüm iğne ucu gibi bişey ... ama o keseyi görmek insanı gerçekten çok heyecanlandırıyor.. allah nazardan saklasın

ssbulut koprina sağolun kızlar hepsi ayrı heyecan çok panik yapıyorum ben kalp atışına gidene kadar ölücem panikten

selm hanımlar. adetime sayılı günler kaldı ama benm ateş hep 36.1 gösterio. 38derece altı gebelik olmaz demişti biri burda. kafama takıldı şimdi o benm :26: hamile deilmiyim yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…