Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

merhaba arkadaşlar
5 gün geçikti ama sonunda bugün geldi kırmızılar ve umutlar aralık ayına kaldı
bu ay 2. aşılamamı yaptıracaktım aslında ama hiiç canım istemiyor kürlerle deniyecem bu ay olmazsa birdahaki ay yaptırırım
benide eklermisiniz listeye beklenmeyen adet tarihim 19 aralık
hepimizi rabbim kısa zamanda mucizelerine kavuştursun

kızlar merhaba;

20 kasımda adet olacaktım ama halen olmadım..test negatif..muhtemelen adet gecikmesi oldu..yarın doktora gidicem size daha net haber veririm.ama büyük ihtimalle bu topikte devam edeceğim.........

meraba arkadaslar ben aranıza yeni katılıyorum yardımcı olursanız cok ama cok sevinicem çünkü konusacak kimsem yok diyebilirim 4 aydır evliyim 2. aydan beri bebek için çalışıyoruz ama bu ay da regl oldum:))) normal aslında umutsuz degilim insallah aralık ayı sanslı olur hepimiz için:))) beklemediğim regl tarihim 14 aralık:87:

Son düzenleme:

canım bizde 3 aydır çalışıyoruz aralık için umutlanıyorum ama bakalım çokta umutlanmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum benide 5 aralık beklemediğim tarih

merhaba bayanlar nasılsınız?
uzun zamandır takip ediyorum yazmaya ara vermiştim neyse
bende henüz hamile kalamadım geçen ay yumurtlama günümde doktora gittim gün aşırı ilişki önerdi.yumurtlamanın gayet güzel olduğunu söyledi.vee 3 cm büyüklüğünde bir kistim olduğunu öğrendim,doktor gebeliğe engel olmadığını söyledi hamile kalmazsan adetinin son gününde gel tedaviye başlayalım dedi sizce nasıl bir tedaviye bsşvurucak daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı??:26:

merhaba canım seninle aynı durumdayım benimde kistim var ve hamileliğe engel değilmiş dr dr gezdim
hepsi öyle dedi.adetin son günü değil 3.günü çağırılıyor tedavi öncesi senin drun neden öyle dedi acaba
şu ana kadar hiçbir tedavi görmediysen yumurtlama için bir hap büyük ihtimal klomen verir daha sonrada çatlatma iğnesi olursun net ilişki saati verir sana olmazsa 4 5 ay sonra aşılama v.s
işallah bunlara gerek kalmadan gelir bebişin canım

merhaba canım seninle aynı durumdayım benimde kistim var ve hamileliğe engel değilmiş dr dr gezdim
hepsi öyle dedi.adetin son günü değil 3.günü çağırılıyor tedavi öncesi senin drun neden öyle dedi acaba
şu ana kadar hiçbir tedavi görmediysen yumurtlama için bir hap büyük ihtimal klomen verir daha sonrada çatlatma iğnesi olursun net ilişki saati verir sana olmazsa 4 5 ay sonra aşılama v.s
işallah bunlara gerek kalmadan gelir bebişin canım

kızlar benide ekleyinnnnnnnnnnnnn
14 aralıkkkkkkkkkkkk

canım bizde 3 aydır çalışıyoruz aralık için umutlanıyorum ama bakalım çokta umutlanmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum benide 5 aralık beklemediğim tarih

günaydın ben de geldim buraya
yazdım mı bilmiyorum ama benim de beklenmeyen günüm 16 aralık

Günaydınn arkadaşlarr.. Elmacımm benide 17 aralığa eklermisin canımm...

Hepinizi ekliyorum arkadaşlar.
Hoşgeldiniz.

merhaba arkadaşlar.. bende aralık ayına devrettim umutlarımı.. 25 aralık beklenmeyen adetim..
RABBİM umutlarımızı boşa çıkarmasın..bu ay hepimize uğurlu gelsin inşallah..

merhaba arkadaşlar.. Bende aralık ayına devrettim umutlarımı.. 25 aralık beklenmeyen adetim..
Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın..bu ay hepimize uğurlu gelsin inşallah..

amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm.. Bu ay da olazsa diye çok korkuyorum.. şimdiden ağlamaya başladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…