- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
benimde 5 aralık canım
çok çalıştın mı , bittimiii çalışmalar... Biz karar veremedik 2-3 gün daha mı denesek,??? Ay sıkıldımda yaaa...
slm kızlar 15 aralık beklenmeyen reglm benide ekleyin temem mi öptüm hepiniziiiiii
meraba kızlar benide beklemediğim regl tarihim 5 aralık benide listeye yazarmısınız
kızlar 13 aralık beklenmeyen günüm,benide ekleyin listenize lütfennn,,,,
kızlar çalışmalar nasıl gidiyor???? ben bugün bitiricem yoğun çalışma dönemini. benimle tarihleri yakın olanlar var mı? 5-6 aralık beklenmeyen gün!!!
meraba arkadaslar ben aranıza yeni katılıyorum yardımcı olursanız cok ama cok sevinicem çünkü konusacak kimsem yok diyebilirim 4 aydır evliyim 2. aydan beri bebek için çalışıyoruz ama bu ay da regl oldum:))) normal aslında umutsuz degilim insallah aralık ayı sanslı olur hepimiz için:))) beklemediğim regl tarihim 14 aralık:87:
benide 5 aralık 1 kaç çalışma daha yapıcaz ama
bencede canım dinle sen eşini sonra pişman olma keşke yapsaydık diye ben yaşadım çünkü daha fazla çalışmalıydık dedim kendimi suçladımeşimde çalışalım diyorr... bizde 1-2 deneme yaparız bu haftaa... hayırlısı olsun hepimize
merhaba bayanlar nasılsınız?
uzun zamandır takip ediyorum yazmaya ara vermiştim neyse
bende henüz hamile kalamadım geçen ay yumurtlama günümde doktora gittim gün aşırı ilişki önerdi.yumurtlamanın gayet güzel olduğunu söyledi.vee 3 cm büyüklüğünde bir kistim olduğunu öğrendim,doktor gebeliğe engel olmadığını söyledi hamile kalmazsan adetinin son gününde gel tedaviye başlayalım dedi sizce nasıl bir tedaviye bsşvurucak daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı??:26:
merhaba bayanlar nasılsınız?
uzun zamandır takip ediyorum yazmaya ara vermiştim neyse
bende henüz hamile kalamadım geçen ay yumurtlama günümde doktora gittim gün aşırı ilişki önerdi.yumurtlamanın gayet güzel olduğunu söyledi.vee 3 cm büyüklüğünde bir kistim olduğunu öğrendim,doktor gebeliğe engel olmadığını söyledi hamile kalmazsan adetinin son gününde gel tedaviye başlayalım dedi sizce nasıl bir tedaviye bsşvurucak daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı??:26:
merhaba arkadaşlar
5 gün geçikti ama sonunda bugün geldi kırmızılar ve umutlar aralık ayına kaldı
bu ay 2. aşılamamı yaptıracaktım aslında ama hiiç canım istemiyor kürlerle deniyecem bu ay olmazsa birdahaki ay yaptırırım
benide eklermisiniz listeye beklenmeyen adet tarihim 19 aralık
hepimizi rabbim kısa zamanda mucizelerine kavuştursun
meraba arkadaslar ben aranıza yeni katılıyorum yardımcı olursanız cok ama cok sevinicem çünkü konusacak kimsem yok diyebilirim 4 aydır evliyim 2. aydan beri bebek için çalışıyoruz ama bu ay da regl oldum:))) normal aslında umutsuz degilim insallah aralık ayı sanslı olur hepimiz için:))) beklemediğim regl tarihim 14 aralık:87:
kızlar benide ekleyinnnnnnnnnnnnn
14 aralıkkkkkkkkkkkk
canım bizde 3 aydır çalışıyoruz aralık için umutlanıyorum ama bakalım çokta umutlanmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum benide 5 aralık beklemediğim tarih
günaydın ben de geldim buraya
yazdım mı bilmiyorum ama benim de beklenmeyen günüm 16 aralık
Günaydınn arkadaşlarr.. Elmacımm benide 17 aralığa eklermisin canımm...
merhaba arkadaşlar.. Bende aralık ayına devrettim umutlarımı.. 25 aralık beklenmeyen adetim..
Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın..bu ay hepimize uğurlu gelsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?