- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
Selam kızlar,
benide eklerseniz sevinirim. 18 Aralık.
Birde bişey sorucam sizlere. Ağustos ayında kimyasal gebelik geçirdim ve ondan sonra 3 kere adet oldum. 17 eylül,17 ekim ve 17 kasım. Bu 3 adette de adet bitiminden sonra kahverengi akıntım oluyor. 2-3 gün sürüp bitiyor. 25 Eylülde jinekolojik muayene oldum. Herşey normal gebelik için hazırsın demişti doktorum. Bu süreden sonra kist oluşmuş olabilirmi? Aynı durumda olan var mı?
slm kızlar yeni gördüm topiği
elmakurdumsun beni nereye yazsan bilmiyorum yada hiç yazma, benim normal siklusa göre 29 kasımda olmam gerekiyor ama bu ay yumurtlamam geç oldu sanırım,ovulasyon testine ve akıntıya göre galiba 18.günümde yumurtlama oldu, ve galiba 2 aralıkta adet olmam lazım bu duruma göre. benimde kafam karıştı:44: 1 aralıkta test yapmayı düşünüyorumneyse ben genede buralardayım
çok heyecanlıyım...10 gün önce idrar testinde çift çizgi gören var mııııı
kızlar benim aralık ayı beklenmeyen günüm 13 aralık ve adet döngüm ise 26 günde bir.en son 18 kasımda regl olmuştum,şimdi 24 kasım ve 29 kasım arasında ilişki olması gerekiyormuş,,,bugün başlayacam ama yumurtlama belirtisi hiç yok,akıntı,ağrı oluyo hafif ,hiç yokk,ne yapmalıyım acaba,yarın mı başlasam
canım benim okadar günü gününe hesap etme..riskli günlerini biliyosun zaten..günaşırı öneriyo dr.lar.fazlada strese sokma kendini yumurta çatlamıyo sonra stresten benim çok başıma geldi..benden sana tavsiye canım..Allah hayırlısıyla versin inşallah..
sağol canım ,tamam stres yapmam,ne zaman çatlarsa yum.çatlasın,ben gün aşırı başlayayım çalışmalara ozaman,,,:94:
bide ilişkiden sonra hemen kalkma.. poponun altına yastık koy bacaklarını kaldırıp en az bi yarım saat falan yat..bunuda öneriyolar..
çok sağol tatlım,,,onu da yaparım
Aralık ayı anne adayları,hadi katılın bize...
ben istiyorum çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?