Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm.. Bu ay da olazsa diye çok korkuyorum.. şimdiden ağlamaya başladım..

kendini hiç üzme şekerim olmadıkça gitgide daha depresif biri haline geliyo insan..ben artık hamile heberlerine ağlıyodum bi ara..artık belkide olmıycaktır olmaması daha hayırlıdır belki diye düşünmeye başladım..bilmiyorum yaa insanın umutlarıda tükeniyo işte yavaş yavaş..ben 2 yıldır çok yoruldum hep aynı sonuçla karşılaşmaktan..Nasipten öteye yol yok..Allah inşallah nasip eder bizlerede anneliği..AMİN.

aynennnn nasip abi ötesi yok salıver gitsin keyfi bilir gelirse gelir gelmezse gelmez aaaa canımızdan kıymetli mi

aynennnn nasip abi ötesi yok salıver gitsin keyfi bilir gelirse gelir gelmezse gelmez aaaa canımızdan kıymetli mi

valla öyle bak.. bişey değil kocişlerde bıkıyo bi süre sonra..benimki bikere çok çocuk istiyosan boşanalım dedi (sperm problemimiz var bizim)nasıl üzüldüm yaa Allah büyük vermiyosa vardır bir sebebi dimi..

Son düzenleme:
Biz de eşimle 2 aydır bebek istiyoruz malum ha deyince olmuyor, öğrencilik yıllarımda 2 ay diane kullandım pko sorunu yüzünden bu beni biraz korkutuyor ama hayırlısını dileyip dua ediyorum.
Görmemek istediğim adetim 17 aralık! kasım ayı adetim yeni bitti
akşam da incir kürüne başlıcam, önümüzdeki pazartesi dr randevum var bir sorun olup olmadığına bakıcaz.
İncir kürü vesilesiyle inşallah güzel bir yumurta görebiliriz.

merhaba arkadaşlar.. bende aralık ayına devrettim umutlarımı.. 25 aralık beklenmeyen adetim..
RABBİM umutlarımızı boşa çıkarmasın..bu ay hepimize uğurlu gelsin inşallah..

oy oy oy ben de geldim..yazıver elmam kurdum 18 aralık

Hoşgeldiniz kızlar.
Ekliyorum hemen sizleri

merhaba kızlar.benide listenize eklerseniz sevinirim.beklenen regli tarihim 17 aralık.bundan önceki hamileliğim düşükle sonuçlandı şimdi sizler gibi bende aralık ayını umutla bekliyorum.

selam kızlar nasılsınızzz bende bayramda yedim kırmızıları veee aranızdayımm bu hafta rahim flimi çektiirecektim sancılandım ve idrar yolları enfeksiyonu çıktı ilaç kulanıyorum doktorum bir dahaki aya git dedi antibiyotik başladım doktora bu ay korunayımmi dedim yok gerek yok dedi oda anladı normal yolla hamile kalamayacağım sanırım 11 denememi yapıcam bu ay hadi hayırlısııı

valla ne mesaj vermek istio Allah bana bilmiorum ama bende her yerde herrr yerde koca koca göbekler görüorum :)

her ay adetimi beklerken kendimi bi süre hamile gibi hissediyorum..kırmızıları görene kadar umut devam ediyo ya hani.. Allah ım o duygu bile güzel yaa.. insan kendini ne kadar özel hissediyo o sürede bile..

bide o hamişlerin konuşurken biz geldik biz şöyle yaptık böyle yaptık diye çoğul konuşmaları yokmu o beni bitiriyo işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…