Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

seLam şekerim hayırdır neyin var ?

Benimde içim sıkılıyor çok fena...belirsizlik kadar kötü birşey yokmuş...:44:

ya ne beileyim bu ayda kırmızıları görünce sanki umutsuzluğa kapıldım çok karamsarım dün gece acaba bi sorunmu var dıye uyuyamadım sabahta 12ye kadar yataktan çıkmadım kocam giderken bile kalkmadım içimden hiç bişey yapmak gelmiyo depresyondamıyım ne

okadar cnm sıkkın ve sınırlıyımkı anlatamam dun ıdrar testı yaptım pozıtıf çıktı arkadasım var k.dogumda ebe ona kan verdım sonucu gece ögrendım pozıtıf bugunde sabah özel bır hastaneye kan verdım makınaları arızalanmış bu saat oldu yenı aldım sonucu 0.700 negatıf .ordakı hocaya deımkı ıdrar yaptım pozıtıf k.dogumda gece yaptırdım pozıtıf hanı sızde arıza var dedınız ya yanlış çıkma oranı yuzde kaçtır dedım dogru bu sonuç ben baktım dedı tşkler dıyıp çıktım tam asagıya ınıyordum bılgısayar cıktısını almayı unutmuşum ger döndum duyduklarım karsısında şokkkk oldum erkek hoca yanındakı asistanlarına aynen şunu dedı KADIN KAFAYI YEMIŞ NEGATIF ÇIKTI BANA KENDI POZITIFLERINDEN BAHSEDIYOR hemen içeri girdım çok ayıp dedım sasırıp afalladılar yok bız bızım makınalar kafayı yedı dedım derken ısmınızı alabılırmıyım dedım ajanmısın sen demezmı bana hemen mudure çıktım anlattım şok oldu oda çok uzuldı defalarca özur dıledı sızın özur dılemenız gerekmıyor ben bır baan olarak erkek bır hocadan bunları duymam çok uzdu benı dedım numaramı aldı yarın arıcam sızı dedı

kaç ay oLdu cNm korunmayaLı ?

way terbiyesiz adam ..demek arkamızdan neLer konuşuo bunLar..yaptığını yedirtMişsin ama aferin ..

yetıstırmezmıyım bır hıcımla cıktım mudure.mudurde zaten burda boyle seyler yasansa bıle hıç çıkayet almıyordum etmıyolardı kültur farkından sanırım dedı ben dogudayım bırde bakalım ne olcak .ben gıdınce bu olayı esımede anlatıcam benden özur o dılıcek dedım tabıkı dedı

başka hastanede bidaha yaptır bence makina bozuk olabilir moralini hemen bozma

çok üzüldüm canım adına...var öyle dengesizler işte. Insanın en hassas olduğu noktalarda böyle şeylerle karşılaşması çok yazık. Benimde progesteronum 40.80 çıktı doktor hiç bi açıklama yapmadı. Iyi dedi sadece o kadar. Zaten ikinci gidişim ona ve son oldu. Bir çoğu hamile olma ihtimalın var diyor ama umutlanmakda istemiyorum. Adetime 4 gün var. Hiç bir hamilelik belirtisi yok. Hepimiz adına söylüyorum bütün mutluluklar bizim olsun...

sagol cnm ahh bunlar bızı bır anlayabılseler agızlarından zor laf alınıyor adam akıllı bışı desede rahatlasak ona göre guven alsak yokkk bunlar nasıl dr oluyor ya.bak benım bır akrabam var çok tıpık gece hayatı olan bırı ınanırmısın unıyı kazanamıyor parayla dr luk okuyor yazık ya bırde onun elıne emanet etcekler kendılerını

ben bu yüzden kendime kızıyorum henüz 6 aylık evliyim hiç korunmadık çok aceleci davrandığımın farkındayım ama elimde değil

seni anLıyorum cNm..insanın eLinde değiL..ama stres yapMa..bence bi iki ay daha deneyin ..sonra eşine sipermiyograM testi yaptır..eğer çok aceLe ediOsan..
normaLde bi seneye kadar yoLu var biLiosun..bi sene boyunca düzenLi korunMadğn takdirde oLmuyosa sOrun var demekki..ama taßi bence bi seneye kadar bekLemek de iyi değiL..çünkü eğer sorun varsa sonra tedavi süreci faLan uzun sürüO çocuk sahißi oLana kadar zaMan geçio..bazı şeyLeri erkenden farkedip erken tedavi oLmak daha güseL tabi..
bak bende 14 ayLık evliyim 5.aydan itibaren hiç korunmadık ..meğer eşimde sperm azLığı varikoseL vaRmış neyse ameLiyat oLdu 4 ay oLdu bekLemedeyiz işte..
ßi de şöyLe düşün Raßßim in bi biLdiği vardır beLki erken die düşünodur ondan nasip etMemiştir..

inşallah bi sorun yoktur ve sadece zamanı vardır geçen doktoruma sordum ne kadar beklemem gerek diye genç çiftlerde 1 yıl bekleme süresi dedi rabbim çok bekletmez inşallah hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…