Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

sonuçta hayat senin hayatın..bebebk isteyende sensin derdini çekecek olanda.başkasına zararı yokki bu konunun.sen kendi kalbinin sesini dinle bence.

ah o kalbimin sesi.. bebişş bebişş diyor valla bir evladım olsun bana annecim diye sarılsın dünyalar benim olur.etrafımda çocuğu olanlar hep sıkıntı çekiyor ayrılıyor bu nedenlede bi endişe oluyo insanın içinde.ben istiyorum ama ne olursa olsun ya

sizlerde olmsanız kimseyle konuşamıyorum eşimde okonuda konuşmuyo hiç bi tek ben istiyorum gibi yani benim durumum.

Kızlar sabah gebelik testi yaptım negatif cıktı bu ay yine kırmızıyı görcez herhalde canım sıkıldı cok kafayı takıyorum olmuyo ondan neyse benim öğrencim geldi kaçıyorum herkese iyi akşamlar umarım sizlerden iyi haberler alırım....

bi uğrayayım dedim ama kimse gelmemiş bu akşam looo
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

1. SSBULUTUM
kendi kendime yazıp dertleşeyim bariii

Son düzenleme:
kızlar ben bugün test yaptırdım...sonuç negatifff!!! hatta sancım var birazda akıntım... geliyor kırmızılarrrr... offfff, ne zormuş bebek yapmak yawww...

sizlerde olmsanız kimseyle konuşamıyorum eşimde okonuda konuşmuyo hiç bi tek ben istiyorum gibi yani benim durumum.

tatlım biraz geç yazıyorum ama.. sen ilk önce çevreni ignore edeceksin.. eşinle de konuş bu konuyu çünkü tek taraflı istenince huzursuzluk olabilir.. ikiniz de istediğiniz zaman herşey çok daha tadında oluyor.. sen bir yuva kurmuşsun kimsenin karışmaya hakkı yok.. ablalarına gelince illa sende çocuk yüzünden mutsuz olup ta boşanacaksın diye birşey yok.. dediğim gibi eşinle bir tek konuş o yeter sana.. ve çocuk öyle bir şeydir ki kendini ona adaman lazım.. hele çalışan bir bayan isen ilk başlarda sana zor gelmesi çok normaldir ama alışırsın meleğini kucağına alınca.. no stres herşeyden önce!! öptüm

kızlar ben bugün test yaptırdım...sonuç negatifff!!! hatta sancım var birazda akıntım... geliyor kırmızılarrrr... offfff, ne zormuş bebek yapmak yawww...

tickeri'ne göre adetine daha 6 gün var diyor! idrar testi sence çok erken değil mi? :26: adetinle ilgili yanlış bilgim var ise kusura bakma iyi geceler

işte herşey insanın istediği gibi istediği zamanda olmuyomuş yaşadıkça öğreniyoruz.ben ertelemeye karar verdim canım inşallah başka bir zaman.allah hayırlı zamanda verir inşallah.ama o zaman bu zaman değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…