- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.241
Güldencim sen kendi duygularına kulak ver.boşver başkalarını..belki çevrendeki insanların olmuyodurda istemiyoruz diyolardır.
haklısın canım etkilenmemem gerekiyo aslında biliyorum
sonuçta hayat senin hayatın..bebebk isteyende sensin derdini çekecek olanda.başkasına zararı yokki bu konunun.sen kendi kalbinin sesini dinle bence.
sizlerde olmsanız kimseyle konuşamıyorum eşimde okonuda konuşmuyo hiç bi tek ben istiyorum gibi yani benim durumum.
kızlar ben bugün test yaptırdım...sonuç negatifff!!! hatta sancım var birazda akıntım... geliyor kırmızılarrrr... offfff, ne zormuş bebek yapmak yawww...
tatlım biraz geç yazıyorum ama.. sen ilk önce çevreni ignore edeceksin.. eşinle de konuş bu konuyu çünkü tek taraflı istenince huzursuzluk olabilir.. ikiniz de istediğiniz zaman herşey çok daha tadında oluyor.. sen bir yuva kurmuşsun kimsenin karışmaya hakkı yok.. ablalarına gelince illa sende çocuk yüzünden mutsuz olup ta boşanacaksın diye birşey yok.. dediğim gibi eşinle bir tek konuş o yeter sana.. ve çocuk öyle bir şeydir ki kendini ona adaman lazım.. hele çalışan bir bayan isen ilk başlarda sana zor gelmesi çok normaldir ama alışırsın meleğini kucağına alınca.. no stres herşeyden önce!! öptüm
kızlarrr ben erken bır aceleyle hamıle oldugumu ögrendımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ınsallahhhh cnmsonucu yenı aldım esım uyuyor daha kımse bılmıyor dırek buraya yazdım esıme suprız yapıcam yarın nasıl yapsamkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?