- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.321
3 tane testım kaldı ıdarelı kullanmam lazımya cnım git bi test daha yap ya ne olacak sanki
iyi olmaya çalışıyorum tatlım ne yapayım.bu aralar ruh halim pek iyi değil aslında.sizlerin yazdıklarını okuyorum sadece.pek katılmak istemedim açıkcası havayı bozmamak için.eşimle biraz problemlerimiz var.bebek olayını bile erteledim.olmamasındada varmış bir hayır diyorum kendimce.öle işte..
iyi olmaya çalışıyorum tatlım ne yapayım.bu aralar ruh halim pek iyi değil aslında.sizlerin yazdıklarını okuyorum sadece.pek katılmak istemedim açıkcası havayı bozmamak için.eşimle biraz problemlerimiz var.bebek olayını bile erteledim.olmamasındada varmış bir hayır diyorum kendimce.öle işte..
3 tane testım kaldı ıdarelı kullanmam lazım
yok be tanselım böyle iyiyim pazartesıye kadar test yapmam diye dusunuyorum
%50 motilite yazıyor tansel
motılıte hareketlılık demek deelmiydi:26:
evet canım, eşinin sperm sonucu kötü değil..inşallah daha iyi çıkar..keçiboynuzu kürü işe yarar..yazık eşim içiyor hiç aksatmıyor..
İnşallah canım benim .Rabbim bizlere hakkımızda en hayırlısını verir bundan kuşku duymamak lazım dosthaneciğim senın ıcın en hayırlısı neyse o olsun ınsallahhh
canım eşler arasında oluyor böyle şeyler..sıkma canını.bak şu topikte ime sorsan bi sorun anlatır.canımcım sorun ne belki faydamız olur anlatsana..bi tek burda içimiz döküyoruz..birbirimizi tanımıyorum ama inan çok iyi anlıyoruz..
İnşallah canım benim .
Evet canım muhakkak oluyor tabiki ufak tefek şeyler.Ama bu sefer farklı.Boşver daha sonra anlatırım tatlım. bana dua edin arkadaşlar Allah bana güç ve sabır versin.Ve hakkımda hayırlısını nasip etsin en kısa zamanda.
keçi boynuzuna bizde devam edyrz tanselcim sakın kesmeyın kürü
akrozomal yapı ıcın cok ıyıymıs yanı spermlerın yumurtayı döllemek için ihtiyacı olan baş hareketlerını güçlendiriyor.. sayı artmasa bıle korkmamak lazım var olanları saglamlastırsa bıle bızlere yeter
keçi boynuzuna bizde devam edyrz tanselcim sakın kesmeyın kürü
akrozomal yapı ıcın cok ıyıymıs yanı spermlerın yumurtayı döllemek için ihtiyacı olan baş hareketlerını güçlendiriyor.. sayı artmasa bıle korkmamak lazım var olanları saglamlastırsa bıle bızlere yeter
5i ve beşinden sonra olabılır canım bırkac gun oynama oldugu ıcın tam emin olamıyorum
canım yaa üzme kendini düzelir inşallah..konuyu bilmiyorum ama inan yuva kurmak ve onu aynı sevgiyle korumak çok zor..hele bizler yeni nesilde sabır eksikliği var..canım ne olur düzelicek bişeyse eşine şans ver..ben bir evliliği ancak aldatılmak, dayak ve ahlaksızlığın yıkacağına inanırım.bunlar yoksa herşey düzelir..
benim de 5'i canım.. Bende adet belirtileri var.. Sen de var mı?
Canım ben kıskanç,şüpheci bir insan asla değilim.Ama evliliğimizde yaşadığım bazı şeyler eşime olan güvenimi azaltmış durumda malesef.Bu tarz şeylerle beynimi sürekli meşgul ediyorum.Buda beni acayip yoruyor.Şüphelendiğim bazı durumlar var buda beni kahrediyor anlayacağın.Fazla derine inmek istemiyorum.Neyse Allah büyük bekleyip görecez bakalım.HAYIRLISI
benim de 5'i canım.. Bende adet belirtileri var.. Sen de var mı?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
benim gözüm çok kötü enfeksiyon kapmış,konjonktivit olmuş bulaşıcıymış
doktor 1 hafta rapor verdi (tabi şefim kabul etmedi, hafta sonuna kadar bi bakalım belki geçer dedi), kimseye yaklaşma dedi, evde eşim çocuğun var mı dedi
eşim var dedim,eşine de yaklaşma dedi
eee ben eşime yaklaşmazsan nasıl bebiş yapcaz
yaklaşmadan olur mu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?