Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

valla çok fena olduk..geçen bende yumurtladığım gün adama yemek vermeyecektim nerdeyse
diyoki sakin ol kaçmıyorum burdayım..adamda şaştı valla.yumurtlamam bitti şimdi arkadaş olduk gene

aman cnm hamileysen çok uzatma..bak ben hemen gitmedim.bekledim hatta dahada gitmeyecektim.bebeğin öldüğünü öğrendim.

sen gıtsen de düşecekti tatlım o muhtemelen tam olusmamıstır kalp etısları baslamamıstır yanı = canlanmamış oluyo kalbi olusmayınca hiç üzülme.
yanı 7. haftada saglamsa kanama yoksa derim tamam gidip kalbine baktıraym:)

ohh bereketlı yumıurtaların olsun anacım:)

bence de hemen git + çıkarsa, idrara ben de güvenmiyorum en iyisi sen 2 gün sonra kan testi yap hemen de müjdeyi bize ver
bekeleycez ve görecez bacılarrrrrrrrrrrrrrrrr
yok ben çaktırmıorum strese girmesin şipermen die :)

pişşşt ayartmayın arkadaşımııı :)
2 gün erken birbirimizi frenleyelim kızlarrr
cuma iidir bence

ama çok merak ediyorum, öyle değişik bir bağ hissediyorumki sanki içimizden biri hamile kalınca hepimiz kalacağız gibi değişik yani
hepinizin haberleri için tek tek sabırsızlanıyorum

haydi kızlar çok heyecanlıyım bu ayın ilk açılışını kim yapacak acaba?
can sıkmak yok olmayanlar burdan devam bnmde 3. ayım her ay bi sonraki topiğe atladım bu ay nolcekk acaba:26:

merhaba hanımlar
reglime 10 gün kadar kaldı merak içindeyim bu ay hamilemiyim diye
3 aydır sonuç alamadık.
2. bebeğimizi istiyoruz

günaydın canım haberleri vereyim medical hala adet olmadı idrar - çıktı ama cuma kan testi yaptırması lazım diyoruz, crafty de fıkır fıkır yumurtluyo bu akşam sırtına vurmak lazım uğurlarken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…