- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.561
bu arada ben çatır çatır yumurtluom galiba
direkt 2 gündür akıntı bildiğin yumurta akı :)
ovulasyon testlerimi kaybettim bakamıom
ama ctesi başladım çalışmaya :) dün ara bugün bi yanaşırım yine :)
valla çok fena olduk..geçen bende yumurtladığım gün adama yemek vermeyecektim nerdeyse
diyoki sakin ol kaçmıyorum burdayım..adamda şaştı valla.yumurtlamam bitti şimdi arkadaş olduk gene
bence de hemen git + çıkarsa, idrara ben de güvenmiyorum en iyisi sen 2 gün sonra kan testi yap hemen de müjdeyi bize ver
aman cnm hamileysen çok uzatma..bak ben hemen gitmedim.bekledim hatta dahada gitmeyecektim.bebeğin öldüğünü öğrendim.
bu arada ben çatır çatır yumurtluom galiba
direkt 2 gündür akıntı bildiğin yumurta akı :)
ovulasyon testlerimi kaybettim bakamıom
ama ctesi başladım çalışmaya :) dün ara bugün bi yanaşırım yine :)
bekeleycez ve görecez bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrbence de hemen git + çıkarsa, idrara ben de güvenmiyorum en iyisi sen 2 gün sonra kan testi yap hemen de müjdeyi bize ver
yok ben çaktırmıorum strese girmesin şipermen die :)
pişşşt ayartmayın arkadaşımııı :)
2 gün erken birbirimizi frenleyelim kızlarrr
cuma iidir bence
ama çok merak ediyorum, öyle değişik bir bağ hissediyorumki sanki içimizden biri hamile kalınca hepimiz kalacağız gibi değişik yani
hepinizin haberleri için tek tek sabırsızlanıyorum
ama çok merak ediyorum, öyle değişik bir bağ hissediyorumki sanki içimizden biri hamile kalınca hepimiz kalacağız gibi değişik yani
hepinizin haberleri için tek tek sabırsızlanıyorum
valla çok fena olduk..geçen bende yumurtladığım gün adama yemek vermeyecektim nerdeyse
diyoki sakin ol kaçmıyorum burdayım..adamda şaştı valla.yumurtlamam bitti şimdi arkadaş olduk gene
kıs adamı kullanıyon mu sen
şirin emellerine mi alet ediyon
offf hem de nasıl totem buluttan nem çıkarıyosun derler ya günlük güneşlik havadan fırtına çıkarırrım ben o derecehehehehhe
totem yaptın yane :)
sabır sabırrr
en büyük erdem
haydi kızlar çok heyecanlıyım bu ayın ilk açılışını kim yapacak acaba?
can sıkmak yok olmayanlar burdan devam bnmde 3. ayım her ay bi sonraki topiğe atladım bu ay nolcekk acaba:26:
günaydın canım haberleri vereyim medical hala adet olmadı idrar - çıktı ama cuma kan testi yaptırması lazım diyoruz, crafty de fıkır fıkır yumurtluyo bu akşam sırtına vurmak lazım uğurlarken:)
hehehe hakkat sırtına vurak lo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?