- 5 Eylül 2007
- 1.074
- 1
- 158
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.581
olsun inşallah öylesindir ya ne güzel olur çokta umutlanma tabi sonra daha çok üzülüyoruz hayırlısı
evet cnm uzuntuyu en aza ındırmelıyız yoksa cok yıpranıyoruz farketmeden cnm
bıde vermeye gıttıgımızde kaset fılm vs yoktu adam bana da içeri girebilirsiniz dediay kızlar spermıyogramı mail atacaklar bı kaç saate meraklardayım
vurun sırtımaa vurun sırtımaa :)
valla akşam 30-35 dk yürümeden hiçç bişi yapmam zayıflamak lazım önce demiii
ay bendemi zayıflasam falan acaba..off..
vurun sırtımaa vurun sırtımaa :)
valla akşam 30-35 dk yürümeden hiçç bişi yapmam zayıflamak lazım önce demiii
ağır zipor yapma ama... bak bi de koyu yeşil yapraklı sebzeler yememi istedi doktor benim, yumurta gelişimine faydalı oluyormuş nasıl bi alaka var annamadım ama yiyorum bakalım ıspanak, pazı, roka tere, brokoli falan sen de ağırlık ver bunlara hem zayıflamaya da faydalı olur
evet cnm uzuntuyu en aza ındırmelıyız yoksa cok yıpranıyoruz farketmeden cnm
bıde vermeye gıttıgımızde kaset fılm vs yoktu adam bana da içeri girebilirsiniz dedi
ama piştik artık utanma fılan kalmadı yane
allah kalanlarına sabır versinminik yusuf veda etti! - karacabey meltem gazetesi benim çok moralim bozuk kızlar.. Daha toparlanamadım. Bi yakınımızın lösemi hastası miniğini kaybettik. .allahım annesine babasına ablasına tüm yakınlarına sabır versin
Allah sabır versin yardımcıları olsunMinik Yusuf veda etti! - Karacabey Meltem Gazetesi benim çok moralim bozuk kızlar.. daha toparlanamadım. Bi yakınımızın lösemi hastası miniğini kaybettik. .Allahım annesine babasına ablasına tüm yakınlarına sabır versin
ya spermiyogram yaptırıken spermi nasıl alıyolar ki
ya spermiyogram yaptırıken spermi nasıl alıyolar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?