Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

vurun sırtımaa vurun sırtımaa :)
valla akşam 30-35 dk yürümeden hiçç bişi yapmam zayıflamak lazım önce demiii

ağır zipor yapma ama... bak bi de koyu yeşil yapraklı sebzeler yememi istedi doktor benim, yumurta gelişimine faydalı oluyormuş nasıl bi alaka var annamadım ama yiyorum bakalım ıspanak, pazı, roka tere, brokoli falan sen de ağırlık ver bunlara hem zayıflamaya da faydalı olur

vurun sırtımaa vurun sırtımaa :)
valla akşam 30-35 dk yürümeden hiçç bişi yapmam zayıflamak lazım önce demiii

ayıptır sorması sen kaç kilosun canım:) bende başladım yürüyüşe akşamları 1 saat yürüyorum 1 saatte egzersiz yapıyorum hafif hafif ve saat 6dan sonra bişey yememeye çalışıyorum çok acıkırsam meyve yiyorum herkes dio hamile kalcaksan zayıflama ne zaman kalcagım belli değilki damacana gibimi olayım

yok yavru yaa
ağır diil
koşu bandında yürüorum. gebe kalana kadar vucudu alıştırayım hem yürümeye ki hamilelikte de yürüyebileyim çok kilo almayayım

evet cnm uzuntuyu en aza ındırmelıyız yoksa cok yıpranıyoruz farketmeden cnm

evet canım örneğin ben, 2 atdır adamın anasından emdiğini burnundan getiriyorum, aptal saptal kıskançlık krizlerine giriyorum, deli gibi ağlıyorum sonra üzdüm diye, bebek gelmezse bikaç ay daha sıyıracam iyiden iyiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…