- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.601
Minik Yusuf veda etti! - Karacabey Meltem Gazetesi benim çok moralim bozuk kızlar.. daha toparlanamadım. Bi yakınımızın lösemi hastası miniğini kaybettik. .Allahım annesine babasına ablasına tüm yakınlarına sabır versin
Allah sabır versin yardımcıları olsun
çok zor sınav çokkk
Minik Yusuf veda etti! - Karacabey Meltem Gazetesi benim çok moralim bozuk kızlar.. daha toparlanamadım. Bi yakınımızın lösemi hastası miniğini kaybettik. .Allahım annesine babasına ablasına tüm yakınlarına sabır versin
çok üzüldüm canım Allahailesıne sabırlar versın bız daha ıkı gunluk seye uzuluyoruz beraber yasayıpta keybetmek çok kötü Çok uzuldm
biz tüpü alıp eve gelmiştik..yarım saat içinde teslim etmek şartıyla evde yapmana izin veriyorlar
kızlar dün akşam sormuştum arada kaynadı..aranızda rahim filmi çektiren var mı?
aman spermıyogram da ayrı dert bu son verışımız olsun ınşallah. zavallı esım de sıkılıyo
yok ama çok okudum. acılı bi işlemmiş mümkünse anestezi ile çektirin diolar
evet canım yaa Allah kimseye acısını göstermesin inşallah
maalesef masturbasyon yoluya
böğğk
çatala çıkmaktan bile zor bi durum bencee
cnm başın sağolsun.Rabbim sevenlerine sabır versin.çok zor bir durum.
evet ben de zaten anastezi istedim.bu ay da adet olursam çekilecek..
çok korkuyorum yaff
aman test yapamam sımdı bısuru işim var allahtan aklıma takılmıyo cnm yaesım ıcın hıc sperm testı vermedık ,ben gıttım sorun yok ama esıme bakmadılar ,kadın dogum mu sevk edıyor ..
ürolojiye götürücen eşini cnm.
medıcal ben senın yerınde olsam kan testı yaptırırdım ,nasıl dayanıyorsnama ben yapardım sen yapma bekle bence
esım ıcın hıc sperm testı vermedık ,ben gıttım sorun yok ama esıme bakmadılar ,kadın dogum mu sevk edıyor ..
kadına sordum bı daha ne zmana geleyım dedım bı sene sonra gel dedı ufff baska doktora gıtmem lazım ..
medıcal ben senın yerınde olsam kan testı yaptırırdım ,nasıl dayanıyorsnama ben yapardım sen yapma bekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?