Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

aynen senın durumun gibi benımkıde özelden belirtilerini yaz akıntın fılan nasıl burdan da yazabılırsın utanırsın dıye özele atıver dedım eslem

MedicaL de yaptımı test acaßa onuda merak ediodm

test yaptım mort çıktı canım :)

selam kızlar;
ben bu gün pek takılamadım.ama sizlerle sohbeti çok özledim
işler bitmiyorki geleyim,varmı gelişme?
şımarık kardeşim geldi bende onunla ugrasıyorum kardyolojıye götürdüm dha muayene olmadı sıra beklıyor

kaçtım ısler vardır dıye varmıs da elma

öyle çok akıntım varki deli ettı benı

Bu karmaşık olaylar dizisi içinde psikolojik faktörlerin önemli olduğu düşünülmektedir. Vücutta salgılanan stres hormonları beyinden salgılanan hormonların salgılanma düzenini etkiler. Beynin Hipatalamus bölgesinden salgılanan ile hipofiz bölgesinden salgılanan FSH ve LH gibi yumurta gelişiminde çok önemli olan hormonların düzen içinde salgılanmasını sağlayan GnRH adı verilen hormon, stresten önemli ölçüde etkilenir. GnRH salgılama düzeninin değişmesi yumurta gelişimini olumsuz etkileyebilir. Stresi azaltmanın en iyi yolu dikkati başka yöne kaydırmaktır. Kişinin kendisini rahatlatan uğraşlara yönelmesi (resim, müzik, el sanatları vb), ağır olmayan egzersiz, yoga, bahçe işleri gibi rahatlatıcı fiziksel çalışmalar yapması en çok tavsiye ettiğimiz yöntemlerdir.

bakın ne buldum bu stres nelere kadirmiş yaa

canim olur insallah takma kafayaaa bana baksana 4 aydir tihhh yok nedenseee halbuku cekt atsa esim hamis kalurum herseyde bir hayir var yaaa

her ay başka adet belirtisi oluyo la bende ben bıle kendımı anlayamıyorum bıde evde sizsiz bir gun daha gecirecem kuduracam sinirden ben yazık olucak kocişe kendımı tutsam ona sataşmasam bari
pasta börek yapayım bari ben evde mutfaktan cıkmayayım ki zavallı masum kocama yazık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…