- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.741
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test yaptırdım saglık ocagında 2. çizgiii cıktı hemen 5 dk içinde hamılesin dedıler kan testını hafta ıçı yaptırcam tekrar ayrıca akıntım coktu az önce farkettımkı çok hafıf pembemsı normalmıkı
cnm selam o durumda bi problem olmuyor bildiğim kadarıyla,bizde kan uyuşmazlığı var ben negatifim eşim pozitif
kasık agrım var reglı olcagım zaman bıle hıç agrımazdı ve dırek gelırdı bu pembemsı akıntı neden oldu acaba
kasık agrım var reglı olcagım zaman bıle hıç agrımazdı ve dırek gelırdı bu pembemsı akıntı neden oldu acaba
evet bende öyle oldugunu ögrendım annenın durumu önemli yani
ya ben napcam böyle bağımlı oldum yaww sabah kalktım sabah dediğim öğlene yakındıkahvaltı yaptım o turdum pc başına hiç bi iş yapmıyorum kaç gündür ne olacak benim bu halimmmmmm
sagolun kızlar evet adetıme daha çok var 14 kasımda hastalandım en son 13 aralıkta olmam lazım
inşallah problem yaşamam ama sanırım sadece iğne yapıyolar takip ediyolar hamilelik boyunca
inşallah tutunur canım bebişin
insallh cnm ama dun ogluşum çok hırpaladı benı tepemde zıplayıp durdu yapma dedıkce yaptı umarım bışı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?