- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.761
cnm ben dogudayım ve hee deyınce yapmıyolar bırde en son drla yasadıgım olayı bılıyorsun o hastaneyede gıtmem artık
cnm ben dogudayım ve hee deyınce yapmıyolar bırde en son drla yasadıgım olayı bılıyorsun o hastaneyede gıtmem artık
gülme kıssssssşaka bi yana popo büyütüyoruz ya tepsi gibi olcak otur otur
he yaa olacak bu gidişle vallabende ancak çişe giderken kalkıyom
sLm kısLar..
ya moraLim bOzuk ..test yaptm negatif çıktı
4ünde oLmam Lazımdı 6 sı oLdu hiç de gecikmezdi çok umutLandım yaptım hüsran
ama hala adet olmadım erken mi yaptım acaba sizcede olsa çıkmazmıydı ama : (
canim hic bisey yapmak istemiyo,gecede uyuyamadim,cok miskinim bugün cokkk
:84: :84: :84: :84:
kan testi yaptırsaydın keşke strestende olabilir benim hiç gecikemeyen adetim geçen ay stresten gecikti ben yaptım beyin gücüyle gelmesini engelledim çok takıyoruz ya 1 saat bile gecikse kendimizi hamile sanıyoruz ama seninki inşallah hamileleiktendirNe o kimse sallamio beni aşk olsun size yaa şurda geLdim moraLim bozuk diorum akıl danışıorum size bide..
hepinize kırıldım
aynen bende pazartesi sendromu :82: gerçi salı çarşamba perşembe .... hep öyle bu pc tembellik yapıyo insanda yaw
aynen bende pazartesi sendromu :82: gerçi salı çarşamba perşembe .... hep öyle bu pc tembellik yapıyo insanda yaw
bence burası kk tembellik yapıyoburaya yazarken işlerime zor yetişiyom yoksa pc görmek istemiyorumm gözlerim bozuldu çünküü gözlük verdi doktor :82::82:
kızlar ya ben bunalıma giriyorum artık şubatta 1 sene olcak ya daha tık yok off yaa niye böyle oldu bilmiyorum bi problemde yok offfff çıldırcam
birşey olmaz inşallah canım ya rabbim korur sen vesvese etme bu ay bende aynı senin gibi yumurtlama dönemiydi sanırım başım çok kötüydü dayanamayıp aldım inanki hiç takmıyorum napalım yüce mevlam diledikten sonra birşey olmaz canım....canım reglime 13 gün var yumurtlama dönemim yeni bitti bebişim tutunma aşamasındadır eğer tutarsa tabii bişey olur mu sence alıntı yapmamışım anlamazsın diye alıntı ile cevaplıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?