Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Ne o kimse sallamio beni aşk olsun size yaa şurda geLdim moraLim bozuk diorum akıl danışıorum size bide..
hepinize kırıldım

tatlim ya stresten gecikmistir,yada hamilesindir idrarda gözükmüyodur bu iki altarnatiften biri,kan testi yaptirirsin bugünde gelmezse

Ne o kimse sallamio beni aşk olsun size yaa şurda geLdim moraLim bozuk diorum akıl danışıorum size bide..
hepinize kırıldım
kan testi yaptırsaydın keşke strestende olabilir benim hiç gecikemeyen adetim geçen ay stresten gecikti ben yaptım beyin gücüyle gelmesini engelledim çok takıyoruz ya 1 saat bile gecikse kendimizi hamile sanıyoruz ama seninki inşallah hamileleiktendir

aynen bende pazartesi sendromu :82: gerçi salı çarşamba perşembe .... hep öyle bu pc tembellik yapıyo insanda yaw

bence burası kk tembellik yapıyo buraya yazarken işlerime zor yetişiyom yoksa pc görmek istemiyorumm gözlerim bozuldu çünküü gözlük verdi doktor :82::82:

canım reglime 13 gün var yumurtlama dönemim yeni bitti bebişim tutunma aşamasındadır eğer tutarsa tabii bişey olur mu sence alıntı yapmamışım anlamazsın diye alıntı ile cevaplıyorum...
birşey olmaz inşallah canım ya rabbim korur sen vesvese etme bu ay bende aynı senin gibi yumurtlama dönemiydi sanırım başım çok kötüydü dayanamayıp aldım inanki hiç takmıyorum napalım yüce mevlam diledikten sonra birşey olmaz canım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…