Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canım bizim sperm sayısı 15.000.000 du morfoloji çok düşüktü %2...bence bi sorun yok sizde...ne zamandır deniyorsunuz?

canım bizim sperm sayısı 15.000.000 du morfoloji çok düşüktü %2...bence bi sorun yok sizde...ne zamandır deniyorsunuz?

5 aydır canım..inşallah yoktur,ama sayıda ve hareketlilikte anormal demişkruger a göre %4-14 arası iyimiş %49.4 gebelik şansı diyor.bizde %12 ama %81 anormal demiş o ne ya?

canım bence stres yapma benceolur..sen doktora göründünmü

bana ultrasonla bakıldı,hiç problem yok dedi 6 ay olmazsa eşinle birlikte gel dedi,5 ay oldu işte biz dayanamadık sperm testi ytırdık ben bir de hormonlara baktırdım kendi kendime sonuçlar elimde doktora gidicem heralde bu ay

irem 2 gün az cnm belki sayı azlığı ondan kaynaklanıyordur. 3-4 gün perhiz olmalı.
ama hareketlilik fln ii bence
bizim hızlı hareketli %0 ken bile denemeye devam edin dedi urolog
testleri nerede yaptırdın

adetin 3.günü gittim fsh,lh,e2 ve prolaktin bakıldı,sadece şeyi anlamadım fsh ta neye bakılıyo tabloda bir folikuler faz var var bi de başka şeyler hangisine göre bakılıyo biliyomusun

cnm 3 evre var folikuler/ovulasyon ve luteal
folikuler adet ovulasyon yumurtlama luteal de yumurtlama sonrası
sanırım sen adteken yaptırmıştın o nedenle folikuler e bakacaksın

Adet Periyodunun Dönemleri
Normal bir adet periyodu, yumurtalık oluşumundaki değişikliğe bağlı olarak; "foliküler faz" ve "luteal faz" olmak üzere iki döneme ayrılabilir. Bu iki dönem yumurtlama (ovulasyon) ile birbirinden ayrılır. Bu nedenle bir adet periyodu sırasıyla;

Foliküler faz
Ovulasyon (Yumurtlama)
Luteal faz
dönemlerini içerir.

Foliküler faz adet kanamasının ilk günü ile başlar. Bu dönem boyunca salgılanan estrojen hormonu ile rahim iç zarı büyüyerek kalınlaşır. Daha sonra salgılanan estrojen hormonunun belirli bir düzeyi bulması ile yumurtlama gerçekleşir ve bu dönem sona erer.

irem 2 gün az cnm belki sayı azlığı ondan kaynaklanıyordur. 3-4 gün perhiz olmalı.
ama hareketlilik fln ii bence
bizim hızlı hareketli %0 ken bile denemeye devam edin dedi urolog
testleri nerede yaptırdın

canım anadolu yakasında istanbul labaratuvarında yaptırdım karşı taraftada şubesi var..sayı baya az sonuçta ama bence kesin az sürede yaptırdık onun da etkisi oldu gibi geliyo bana,şimdi ben benim kadın doğumcuy bi gidiyim diyorum sizce?

cnm 3 evre var folikuler/ovulasyon ve luteal
folikuler adet ovulasyon yumurtlama luteal de yumurtlama sonrası
sanırım sen adteken yaptırmıştın o nedenle folikuler e bakacaksın

adetin 3.günü yaptırdım fsh biraz yüksek o zman,8.8 e kadar foliküler faz,benim ki 9.5 çıkmış diğerleri süper

yer gök aşk isimli diziye bekıyorum, güzel bi dizi...crafycim ya sana ürolog olumlu şeyler söylemiş ya bende umutlandım..çok garip buradaki herşey beni etkiliyor..

direkt git tatlım bu bu bu de anlat durumu. o seni yönlendirecek zaten :)
biz de onlar kadar anlar olduk testten ama teşhis var tedavi yok bizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…