- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.861
doktora göstermedik,ama ne biliyim sayı çok az değil mi,sperm sayısı ve hareketlilik anormal demiş,ş.oligospermi yazmış,moralimiz bozuldu biraz ama sanırım
2 gün oldu cinsel perhiz süresi orda da yanlış yapmışız günü hesaplamakta,sizin nasıldı??
canım bizim sperm sayısı 15.000.000 du morfoloji çok düşüktü %2...bence bi sorun yok sizde...ne zamandır deniyorsunuz?
5 aydır canım..inşallah yoktur,ama sayıda ve hareketlilikte anormal demişkruger a göre %4-14 arası iyimiş %49.4 gebelik şansı diyor.bizde %12 ama %81 anormal demiş o ne ya?
5 aydır canım..inşallah yoktur,ama sayıda ve hareketlilikte anormal demişkruger a göre %4-14 arası iyimiş %49.4 gebelik şansı diyor.bizde %12 ama %81 anormal demiş o ne ya?
bu ay hamilemiz yok ama bundan sonra olur inşallah:)AAAAAAAAAAAAAAAA daha hamile yok mu ne tembel bir ay böyle
baurama denk geldi ondan mı acaba
yani bakıcaz bakalım,doktor daha iyi açıklar heralde,bu arada hormon testi yaptırdın mı hiç,bişey daha sorucaktım da
canım bence stres yapma benceolur..sen doktora göründünmü
yaptırmıştım 7 ay önce...normal çıkmıştı..
adetin 3.günü gittim fsh,lh,e2 ve prolaktin bakıldı,sadece şeyi anlamadım fsh ta neye bakılıyo tabloda bir folikuler faz var var bi de başka şeyler hangisine göre bakılıyo biliyomusun
selam kızlarrrr
irem 2 gün az cnm belki sayı azlığı ondan kaynaklanıyordur. 3-4 gün perhiz olmalı.
ama hareketlilik fln ii bence
bizim hızlı hareketli %0 ken bile denemeye devam edin dedi urolog
testleri nerede yaptırdın
cnm 3 evre var folikuler/ovulasyon ve luteal
folikuler adet ovulasyon yumurtlama luteal de yumurtlama sonrası
sanırım sen adteken yaptırmıştın o nedenle folikuler e bakacaksın
canım anadolu yakasında istanbul labaratuvarında yaptırdım karşı taraftada şubesi var..sayı baya az sonuçta ama bence kesin az sürede yaptırdık onun da etkisi oldu gibi geliyo bana,şimdi ben benim kadın doğumcuy bi gidiyim diyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?