Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

selam bebek
kocişin gelmedimi daha okeyden :)

yok canım ya gelmedi, aman gitsin adam biraz stres atsın..yazık şu sperm sonucu eşimi etkiledi canım benim ya üzgün üzgün bakıyor..ne dersem evet diyor.Tüp bebek felan olursa stediğin yerde yaptıralım diyor..İstanbulda memorıal, alman stanesi, amerikan hastnesi hepsi olur diyor..

yer gök aşk isimli diziye bekıyorum, güzel bi dizi...crafycim ya sana ürolog olumlu şeyler söylemiş ya bende umutlandım..çok garip buradaki herşey beni etkiliyor..

bebeğim, belki olmayacak, umrumda değil.
benim özellikle araştırılmasını istediğim varikosel fln var mı varsa bebekten öte bu bi sorun neticede toplar damarda varis bu tedavi edilmeli ya da enfeksiyon var vucutta ne biliim onlar varsa tedavi olsun kocam bana lazım o :)
bebek sonraki iş ama urolog devam edin dedi. yapısı bozuk bi sperm ile birleşirse zaten vucut atar onu bebeği tutmaz dedi.
o nedenle ovulasyona dikkat ediorum işte cnm dediğim gibi hiç birşey yok gibi devam edeceğim, eşim de tedavisini olsun baktım olmadı şubata kadar mart nisan başlarım tüp, aşılama ne gerekirse

direkt git tatlım bu bu bu de anlat durumu. o seni yönlendirecek zaten :)
biz de onlar kadar anlar olduk testten ama teşhis var tedavi yok bizde :)

peki crafty çok soru soruyorum ama napıyım kimle konuşucağımı şaşırdım..şimdi cuma gidersem benim adet 30 kasımdı cuma ayın 10 u,yani regliden bu yana 11.gün pazartesi 13.gün hani diyorum tam yumurtlmaya yakın gitsem de yumurtayı falan görür belki sence hangisi mantıklı

öyle canım haklısın...Allahım bizi evlatsız bırakmayacak bak görürsün.Doğal yolla yada tüp bebek ama Allahım bizede nasipedicek..Ama zamanı var galiba..Artık daha sabırlı olucamm

aa sen bilmion anlatmadım
ctesi dr dan sona kayınvalideme gittik. Bu dr da sordu çünkü kabakulak oldumu die. neyseee oturduk vs fln dedi ki koca anne ben kabakulak oldummu (olmuş bu arada)
öle böle derken işte denioruz 7-8 aydır (evet hesapladık 8. aymış bu ay ben kendimi kandırmışım 5-6 die) kayınvalidem baktı bana neyin var dedi :) eşimde o diil ben dedi. Ah dedim erkek annesi işte kondurmaz oğluna toz :)
anlattım ettim erdem fln dedim kızdı bana ne erdemi acıbadem ya da memorial olursa dedi seni yolda bulmadım bilindik hastane olsun parayı dert etme dedi :)
ne diosunnn dicektim demedim :)

yumurtlaman 12. gün mü ki mesela benim adet 30 günde bir ben 25. yada 16. gün yumurtluorum sen hiç takibini yaptın mı?
ayrıca sor tabii ki tatlım ne demek hepimiz sora sora öğrendik

haa şöyle yapsınlar iyi kayınvaldelik senin gibi tatlı geline:))maddi problem olmamasıda iyi canım daha rahat hastane seçersin..İnşallah gerek kalmaz tabiki..bizde eşimle mayısa kadar deneyelim sonra tüp bebek araştırmasına bakacağız inşallah dielim tabiki..

yumurtlaman 12. gün mü ki mesela benim adet 30 günde bir ben 25. yada 16. gün yumurtluorum sen hiç takibini yaptın mı?
ayrıca sor tabii ki tatlım ne demek hepimiz sora sora öğrendik

ben tam bilmiyorum ama bi kere gittiğimde doktor sen erken yumurtluyosun dedi 8.günde yumurta 14mm ydi,heralde 12.ya da 13.gün çıkıyodur

hahahahahahahaha heraldeeeeee :)
ikimize tüp bebek yolu görünürse ben senin danışmanın olacağım o zaman :)
senden önce yapçak gibi duruorum
inşallah gerek kalmazzz doğal doğal olsunlar

ben tam bilmiyorum ama bi kere gittiğimde doktor sen erken yumurtluyosun dedi 8.günde yumurta 14mm ydi,heralde 12.ya da 13.gün çıkıyodur

12. güm git tatlım o zaman bakar hem duruma. görünmezse yumurta takibi iste.
yeni bi dr a gideceksen de 11 ay oldu deneyeli de
6 ay diince sallıolar başlarından 1 sene olmadan gelme die

hahahahahahahaha heraldeeeeee :)
ikimize tüp bebek yolu görünürse ben senin danışmanın olacağım o zaman :)
senden önce yapçak gibi duruorum
inşallah gerek kalmazzz doğal doğal olsunlar

senin gibi danışmana can kurban:)) inşallah doğal yolla olur be tatlım...bugün samimi bi arkadaşım sordu, düşükten sonra dene bak arayı uzatma felan..diyemedim valahi sorunumuz var diye..salladım biraz dinleneceğiz diye..

ii demişsin
insanın canı acıo soruldukça salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…