Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ben gidip iki yürüsem ii olcak size doyum olmazzz
öperim çok malum ovulasyon dönemi

crafty çok sağol herşey için..ayrıca sen olmasaydın bu testleri yaptırmayı bile düşünmüyodum,herşeyde bir hayır vardır,sen beni uyandırdın,teşekkür ederim arkadaşım,kendin gibi temiz kalpli bir meleğin oucak inşallah..

ıyı aksamlar pembe akıntım gectı ama kasıgıma ıgne batar gıbı agrı gırmeye devam edıyor.drumla grstum yerlesme kanamasıda olur dedı devam ederse gelmemı soyledı sagolsun esım bı ıste yaptırmıyor oglanada bakıyor ben yattım dınlenıyorum.

canım benim ne demek sağolasın güzel dileklerin için :)
bizim spermiyogramda sorun çıktı ya ben önüme gelene yaptırmaya çalışıorum zaten + bu testler için 1 sene beklemek ne kadar mantıksız. Her dr a giden 1 senedir deniyorum demeli bence. tüm testleri yaptırmalı rahim filmi hariç o son aşama acılı ya :)

doktorum bana zaten 6 ay dolunca gel bişey olmadıysa dedi,ben ona giderim yine derim bunları bunları yaptırdım diye,büyük ihtimal bir daha test isteyecek salak gibi 2 günün sonunda testi yaptırmışız,neyse ben gidip gösteriyim bakalım ne diycek fsh ım maksimum 8.8 olması gerekirken 9.5 çıkmış o önemli bişey mi acaba onu da merak ettim

Normal çalışan bir yumurtalıkta FSH değeri genellikle 10 mIU/ml'nin altındadır. 10- 15 arasındaki değerler rezervlerin azaldığını ve gebelik şansının da göreceli olarak zayıfladığına işaret eder.
bide fsh yumurtlama öncesi en yüksek değerde olurmuş
yumurtlaman yakın demek senin hiiiç dert etme gülüm :)

doktor gibisin valla:)heralde yaklaşıyor,ben cumartesi alıyım randevuyu gidiyim,gülüyorum ama canım sıkkın aslında ya..crafty bzim ileri hareket %25 çıktı ya acaba total spermin mi %25 i ni düşünmek gerekiyo,1 ccdeki baya az çünkü

Günaydın millet

İremciğim sayınız bence gayet iyi sızın perhız surenız az ise ondan boyle cıkmıştır hızlı ve ılerı hareketlınız %25 cok super bu halde bıle
benımkısı ıse %2 canım
uzulecegınız bır durumunuz yok merak tme cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…