Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

yettim gariii.. günaydın kızlar.. anca okudum geçmişi..
medicim.. benim gün belirsiz :) perşembe doktora gidicem prolaktinle ilgili.. hemde muayene olurum bir sıkıntı var mı yok mu diye.. 2-3 ay mola vermeyi düşünüyorum, malum ilaç yazarlarsa(ki kesin yazarlar) sakıncalı olabilir gebelik için ( o da tutarsa) hemde dün bahsetmiştim, bu hafta içinde dükkan açıyoruz elektrik elektronik falan filan.. ayrıca onun stresi var.. biraz beynimin rahatlaması gerektiğini düşünüyorum.. hayırlısı bakalım

sizlerde ne var ne yok..

yettim gariii.. günaydın kızlar.. anca okudum geçmişi..
medicim.. benim gün belirsiz :) perşembe doktora gidicem prolaktinle ilgili.. hemde muayene olurum bir sıkıntı var mı yok mu diye.. 2-3 ay mola vermeyi düşünüyorum, malum ilaç yazarlarsa(ki kesin yazarlar) sakıncalı olabilir gebelik için ( o da tutarsa) hemde dün bahsetmiştim, bu hafta içinde dükkan açıyoruz elektrik elektronik falan filan.. ayrıca onun stresi var.. biraz beynimin rahatlaması gerektiğini düşünüyorum.. hayırlısı bakalım

sizlerde ne var ne yok..

günaydın herkeseeee!!!

Kızlar bugün 25. günüm 5 günüm kaldı güzel hbr vermeme
Bu sefer çok olumlu düşünüyorum...Sanki diğerleri farklıydı
Olsun umut fakirin ekmeği ...Allahtan işler yoğunda bugünlerde pek aklıma takılmıyor bu konu....

Sizde ne var ne yok yok mu hamiş haberimiz dahaa

günaydın medicalcim,ben de tam emin olamadım ama %25 ileri olması ve morfoloji %12 çıkmış o rahatlattı,ama sayıya şiddetli oligosipermi demiş,o can sıkıcı
kocişin morali bozuldu baya,ama çaktırmamaya çalışıyor,cumartesi bi doktora gidicez bakalım kadın doğumcuma gösteriyim ilk..sen de canını sıkma bu oranlar anladığım kadarıyla hep değişiyor,hareket azlığı durumunda da sperm sayısı yükse çıkarmış,o da perhiz süresinin uzunluğuyla alakalıymış sanırım,hepimiz için hayırlısı diyelim napalım elbet bizim de bebişler gelicek belki birazcık bekleticek o kadar

hee evet canım hatırladım dukkan acıyordunuz hayırlı olsun cnm Allah utandırmasın

mistrall.. tutturursam haber veririm :) dermişim.. ocakta adet olurum herhalde en geç 10.da.. o da belli diiil ya.. (SAT 27.11.2010)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…