- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.981
beni anlayacak tek insan ablam,on sene sonra cocugu oldu tüp yöntemiyle,gecen sene tekrar tüp bebekle oglu oldu,niye böyle söyledi anlayamadim,sanki o sikintilari,o cekmemis,hepsini unutmus ,bana nispet yaaar gibi oldu,
beni anlayacak tek insan ablam,on sene sonra cocugu oldu tüp yöntemiyle,gecen sene tekrar tüp bebekle oglu oldu,niye böyle söyledi anlayamadim,sanki o sikintilari,o cekmemis,hepsini unutmus ,bana nispet yaaar gibi oldu,
evet haklısın canım, kimsenin haberi olmaması en güzel.. hamiş olduğumuz zaman nasılsa herkes öğreniyor, ama niyetini dışarıya da bildirince herkes seni her gördüğünde soruyor.. benim eşimde daha ilk ay denememizde herkese haber vermişti artık çocuk düşündüğümüzü bende çok kızmıştım.. 1 ayda ya tutar ya tutmaz .. şimdi ayıkla pirincin taşını.. herkes farklı farklı sorular.... hele eltim daha ozaman.. hiç heves etme birinci aydan tutar diye.. onu herkes beceremez demez mi bana :) saçını başını yolasım geldi.. ben herşeyin farkındayım da.. işte..
evet haklısın canım, kimsenin haberi olmaması en güzel.. hamiş olduğumuz zaman nasılsa herkes öğreniyor, ama niyetini dışarıya da bildirince herkes seni her gördüğünde soruyor.. benim eşimde daha ilk ay denememizde herkese haber vermişti artık çocuk düşündüğümüzü bende çok kızmıştım.. 1 ayda ya tutar ya tutmaz .. şimdi ayıkla pirincin taşını.. herkes farklı farklı sorular.... hele eltim daha ozaman.. hiç heves etme birinci aydan tutar diye.. onu herkes beceremez demez mi bana :) saçını başını yolasım geldi.. ben herşeyin farkındayım da.. işte..
pöticim canımız kanımız da olsa insanoğlu nankör dününü çabuk unutuyor kimisi işte ....çok kızdım ablana çokk !! üzülme biz varız şurda canım lütfen öptüm seni üzülme.beni anlayacak tek insan ablam,on sene sonra cocugu oldu tüp yöntemiyle,gecen sene tekrar tüp bebekle oglu oldu,niye böyle söyledi anlayamadim,sanki o sikintilari,o cekmemis,hepsini unutmus ,bana nispet yaaar gibi oldu,
ooow.. . ozaman daha da destekleyici davranması gerekirdi bence de.. kardeşler arasında olur ara sıra böle dicem de 3-5 yaşında değilsiniz ki.. takıntı yapma konuyu fazla bence.. sen üzülürsün.. kıyamam
bencede poticim Allah seni annelikle ödüllendirmiş 1 kere
kim ne derse desin canın sıkılmasın bence
ya hep benım adet bekledıgım gunlere denk gelıyo bu topcin böyle olması canlanın bıraz teker teker cimciklerim sizi haaaaaa
zatii bugun laptop adaptorum geliyiiiii
akşam osmanı izlerken kavuşçazzz kızlar
topicte oalcam haberınız ola
Kızlar şu an çok kötü bir haber aldım moralim alt üst oldu...
Rabbim hep beni sınıyo ben kesin karar verdim.
bence bizim şimdiki nesilde bi sıkıntı var.. :) benim kaynana peşpeşe 4 tane doğurmuş.. 1'er yaş farkları var... 1978-1979-1980-1982 (82 eşim)1980-82 arasında 1 düşük... (1988 - 5.çocuk)
nekadar bereketli şeyi varmış diyorum bazen :)
oysa onlarda sürekli stres altındaymış.. tarla işi o dur budur.. kaynana dırdırı.. falan.. gerçi tarlada yorulsan da stresini atıyosundur herhalde.. öff.. saçmaladım biraz
hayrola tatlım..sıkma canını her darlıktan sonra refahlık vardır inşaallahKızlar şu an çok kötü bir haber aldım moralim alt üst oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?