Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

beni anlayacak tek insan ablam,on sene sonra cocugu oldu tüp yöntemiyle,gecen sene tekrar tüp bebekle oglu oldu,niye böyle söyledi anlayamadim,sanki o sikintilari,o cekmemis,hepsini unutmus ,bana nispet yaaar gibi oldu,

Üzülme canım,oda patavatsızlık etmiş eminim isteyerek yapmamıştır.
Bazen bizlerde oluyoruz düşünmeden konuşuyoruz.

kaynanamdan bile laf duymadim bu konuda,bazen giciktir ama bu konuda beni hep teselli etmistir,var iste bir tane yeter,bu devirde ya tek yada iki tane der hep.allah razi olsun,

beni anlayacak tek insan ablam,on sene sonra cocugu oldu tüp yöntemiyle,gecen sene tekrar tüp bebekle oglu oldu,niye böyle söyledi anlayamadim,sanki o sikintilari,o cekmemis,hepsini unutmus ,bana nispet yaaar gibi oldu,

ooow.. . ozaman daha da destekleyici davranması gerekirdi bence de.. kardeşler arasında olur ara sıra böle dicem de 3-5 yaşında değilsiniz ki.. takıntı yapma konuyu fazla bence.. sen üzülürsün.. kıyamam

benim eltide öyle,iki cocugu var,üzerime ceket atsa hamile kaliyorum falanayyy duyamiyorum su lafi artik yaaa

benim eltide öyle,iki cocugu var,üzerime ceket atsa hamile kaliyorum falanayyy duyamiyorum su lafi artik yaaa

pöticim canımız kanımız da olsa insanoğlu nankör dününü çabuk unutuyor kimisi işte ....çok kızdım ablana çokk !! üzülme biz varız şurda canım lütfen öptüm seni üzülme.

ooow.. . ozaman daha da destekleyici davranması gerekirdi bence de.. kardeşler arasında olur ara sıra böle dicem de 3-5 yaşında değilsiniz ki.. takıntı yapma konuyu fazla bence.. sen üzülürsün.. kıyamam

üzülmesin evet

ya hep benım adet bekledıgım gunlere denk gelıyo bu topcin böyle olması canlanın bıraz teker teker cimciklerim sizi haaaaaa
zatii bugun laptop adaptorum geliyiiiii
akşam osmanı izlerken kavuşçazzz kızlar
topicte oalcam haberınız ola

bence bizim şimdiki nesilde bi sıkıntı var.. :) benim kaynana peşpeşe 4 tane doğurmuş.. 1'er yaş farkları var... 1978-1979-1980-1982 (82 eşim) 1980-82 arasında 1 düşük... (1988 - 5.çocuk)
nekadar bereketli şeyi varmış diyorum bazen :)
oysa onlarda sürekli stres altındaymış.. tarla işi o dur budur.. kaynana dırdırı.. falan.. gerçi tarlada yorulsan da stresini atıyosundur herhalde.. öff.. saçmaladım biraz

kızlar ne var ne yok...geçmişi okuyamadım var mı güzel haberler ??ayın kaçı oldu ya hala kimseden ses seda yok mu
güzel haberler lazım bize:97::97:

ben başliim o zaman
canım çok sıkkın benim
yumurtlama zamanım olduğunu bile bile pis koca döndü totosunu uyudu
çok sinirliyim çok

yooo dogru vallahi,onlarin kafalarinda cocuk sikintilari yoktuki,aksama kadar bag bahce,ev,yemek bulasik,aksamada koca,ohhh gelsin bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…