Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

o zamannn
hayırlı uğurlu olsun
yeniler kendini anlatsın
deneyimlerini paylaşsın
sinerji yaratalım
hissediyorum kutumda 500.000 var

ben bu siteye yeni girdim:)2 aydır hamile kalmaıyorum neden acabakiiiiii....bi bilginiz varmı..(yeni girenler hep böyle oluyo)...

kızlarrr burda mısınız sizi arıyom yaaa
çok hastayım belim çok ağrıyor mide bulantısı ishal hastaneye mi gitsem okula gidemedim

nerde bu millet; crafty,elmakurdu,medical v.b neredesiniz...beni bu siteye yönlendirip ayrı topiktemi takılıyosunuz yoksa...çok pis kıskanırım.....

kızlarrr burda mısınız sizi arıyom yaaa
çok hastayım belim çok ağrıyor mide bulantısı ishal hastaneye mi gitsem okula gidemedim

canım geçmiş olsun, git bitanem bi doktora..patates haşla tuzlu tuzlu bulantıyada ishalede iyi gelir...Nazlı anne adyım benim:)))))))))))))

Ayy bi komiğime gitti..bir haltı beceremedik, aralık ayına kaldık Alla alla yanlış yapıyoz heralde kızlar ben diyim size.

ahahahahahahhahhahhahhahahahaahha
koptummmm
tansell face e bak.
sünger de burda işte korkup kaçmamış benden :)
şimdi benim asıl sorum
ben her akşam bu siteye giriyorum aylardır. özellikle yumurtlama dönemimde akşamları 3-4 saat takılıyorum
bu yüzden mi bebeğim olmuyo acaba :)

evet konusacagın kadar calıssan 5 tane olmuştu şimdiye

naber kıslar...
yeni topik hayırlı uğurlu olsun...

değerlendirmelerime göre her ay ortalama 100 kişiden 15-20 arası kişi hamile kalıyor...
bakalım bu ay piyango kime vuracak!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…