Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Canım kıyamam sana,sen niye burdasın gelsene KASIM topiğindeyiz daha buraya yarın geçeriz.

Eklerim hoş geldin.

hoşbulduk canım.teşekkür ederim. ben 2 ay önce hamile kalmıştım ama boş gebelik sebebi ile kürtaj oldum. şimdi çalışmalar yeni başladı.aralık ayında sıkı bir çalışma yapmayı düşünüyorum.tüm bekleyenler hamiş kalırlar inşallah aralık ayında. 2011 yeni yılla beraber bebişleri konsun göbüşlerine tüm isteyenlerinnn...

öncelikle hayırlı olsun hepimize inşallah bu ay hamileyizzzzzzzz benim 18 aralık canım eklersen sevinirim

ben geldim:)))))))yeni topiğimiz hayırlı olsun...bu topikte herşey var..herşeyi konuşabiliriz....

Merhabalar. Bu ay umarım güzel haberler alırız hepimiz. Benim beklenmeyen(!) adet tarihim 20 Aralık. Doğum günüm de Aralık'ta ve umarım bana doğum günü hediyesi olur bu ay. İnşallah... Listeye beni de eklerseniz sevinirim.

Biz de Kasım ayında bir topik açtık, bizimkisi bir dua listesiydi ve dualarla beklemeye başladık. Bugün itibariyle listemizden 12 kişi hamile. Çok şükür. Aralık ayında da dua listesi oluşturup dua etmeye devam edeceğiz. İnşallah Aralık ayında bu sayı 2ye, 3e katlanır. Allah hepimize o güzel annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin. Bekleyiş çok zor ama biraz sabır ve biraz dua ile daha kolaylaşıyor. Dua listemize katılmak isteyenleri ve birbirimiz için dua etmek isteyenleri oraya da bekleriz. (İki listenin konsepti farklı olduğu için umarım davet etmemde bir sakınca yoktur. Zira hepimiz anne olmak istiyoruz ve hepimiz bu süreçte paylaşımda bulunmak için buradayız. Ben hem buradan, hem dua listesinden Aralık ayını umutla beklemeye devam edeceğim.) Sevgi, selam ve dua ile...

Kızlar henüz KASIM topiğini kapatmadığım için bu gün pekhareket olmaz burda.
Yarın KASIM topiğindeki tüm kızlar burada olur.
Yarın burası daha yoğun olur
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…