- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.661
ayy cnm nerde.ben üniversite son sınıfta eşimle sözlendik.eşimin askerliği benim okuduğum ile çıktı tesadüfya.bende o zamanlar radyoda hafta sonu gündüz program yapıyordum.eşimde dinlesin diye hafta içi akşamları program yapmaya başladım.birgün bir dinleyici mail göndermiş sizi çok merak ediyorum diye.bende bunu programda okudum ve dedimki buyrun gelin birgün çayımızı için misafirimiz olun dedim.zaten o son programım olduBir dahada bu konu açılamadı.
ben konuşmayı zaten çok severim. Bulmam zor olmuyodu çene düşük olunca.
Gerçi evlendikten sonra annem çok konuşmadığımı söylüyo o da ayrı bir konu.
ben konuşmayı zaten çok severim. Bulmam zor olmuyodu çene düşük olunca.
Gerçi evlendikten sonra annem çok konuşmadığımı söylüyo o da ayrı bir konu.
evlilik biz farkedemesek de çok şey değiştiriyor aslında, bana da lise arkadaşlarım der hep, "sen böyle değildin konuşman, mimiklerin ne kadar değişmiş" diye
evlilik biz farkedemesek de çok şey değiştiriyor aslında, bana da lise arkadaşlarım der hep, "sen böyle değildin konuşman, mimiklerin ne kadar değişmiş" diye
evet bende org calablılıyorum pıano alacak ımkanım olmadı şimdiye kadar
ıcımde hep bı keman ılgısı vardı
ama baslayacak destek olmadı aıleden
şimdiye nasıpmiş ama
keman cocuk yasta egıtimine baslanan bı enstruman
evet bende org calablılıyorum pıano alacak ımkanım olmadı şimdiye kadar
ıcımde hep bı keman ılgısı vardı
ama baslayacak destek olmadı aıleden
şimdiye nasıpmiş ama
keman cocuk yasta egıtimine baslanan bı enstruman
insan uğradığı değişikliği fark etmiyor ki aynıyım desende çevren daha iyi anlıyor bunu.. ben okul dersane falan derken saat 22.00 oluyordu eve gelene kadar.. şimdi .. kırk yılda bir evden çıkıyorum o da misafirliğie gidersem.. ya da bir yere gezmeye çıktığımızda eve fazla geç kalmamaya çalışıyoruz.. bu da değişikliğin en basiti..
sen öyle düşünme.çocuk yaşta öğrenseydin şimdi keman sanatçısı olurdun doğru ama şu anda çok geç değil.sonuçta çok istediğin bir hayalini gerçekleştireceksin.
biz bayramda anca misafirliğe gidiyoruz
haftaiçi akşama kadar işte oluyorum eşim homeofis çalıştığı için mesai saati yok gece-gündüz akşam sabah farketmiyo o yüzden
sürkli bi çalışma içinde ben de akşam yemekten sonra koltukta sızan bir tipim
kızlar ne güzel konular buluyorsunz böyle,, bende bağlama çalmaya çalışıyorum bu sene kursa yazılamadım işlerimin yoğunluğundan.. dün doktora gittim genel kontrole tamda tumurtlama dönemimdi günaşırı ilişkiye girin dedi..benım adet günüm 24 kasımdı bakalım nelert olacak.herşeyin hayırlısı en başta :87:
hakkında hayırlısı canım, madem herhangi bir sıkıntı yok boool bol çalışın.. rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin
kızlar ne güzel konular buluyorsunz böyle,, bende bağlama çalmaya çalışıyorum bu sene kursa yazılamadım işlerimin yoğunluğundan.. dün doktora gittim genel kontrole tamda tumurtlama dönemimdi günaşırı ilişkiye girin dedi..benım adet günüm 24 kasımdı bakalım nelert olacak.herşeyin hayırlısı en başta :87:
evet hayalimdisen öyle düşünme.çocuk yaşta öğrenseydin şimdi keman sanatçısı olurdun doğru ama şu anda çok geç değil.sonuçta çok istediğin bir hayalini gerçekleştireceksin.
katılıyorum, bunu hobi olarak yapacaksın sonuçta güzel sesler çıkarabilsen birkaç parça çalabilsen yeter, resital vermene gerek yok medicalcim
heh çok yaşa evet sormuştum testimedi sen dün bana şey sormuşsun ovulasyon testi kullanıyormuyum diye.. kullanmıyorum canım.. benim ya yumurtlayamama gibi bir durumum oluyor.. ya da yumurtlasam da yımırta çatlamıyor (kendi kendime teşhis kodum .. yarın muayenem)
benim adet tarhihim aynı 24dü bana dediki doktor 4 üyle 14ü arası şansınız bol dedi.peki 14ünden sonra ne oluyoda şansımız azalıyor.ben yeni yeni bu konular hakkında bilgi sahibi oluyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?