Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

eee adamcağız askerde zaten psikolojisi kötü bir de sen öyle deyince az bile yapmış saçlarını koparır eline verirdim ben

ben konuşmayı zaten çok severim. Bulmam zor olmuyodu çene düşük olunca.
Gerçi evlendikten sonra annem çok konuşmadığımı söylüyo o da ayrı bir konu.

ivit biraz çenesi düşük olması lazım bu işi yapanın.. bende yerel bir internet radyoda 3-4 aylığına dj.lik yaptım :) sonra üniv kazanınca ilgilenemem diye düşüntüm

ben konuşmayı zaten çok severim. Bulmam zor olmuyodu çene düşük olunca.
Gerçi evlendikten sonra annem çok konuşmadığımı söylüyo o da ayrı bir konu.

evlilik biz farkedemesek de çok şey değiştiriyor aslında, bana da lise arkadaşlarım der hep, "sen böyle değildin konuşman, mimiklerin ne kadar değişmiş" diye

evlilik biz farkedemesek de çok şey değiştiriyor aslında, bana da lise arkadaşlarım der hep, "sen böyle değildin konuşman, mimiklerin ne kadar değişmiş" diye

birde ben çok gülerdim.üniversiteden tatile falan geldiğimde benim kahkahalarımdan geldiğimi bilirdi komşular.şimdi nerde.... Doğru düzgün gülmüyorum bile kahkaha atmayı bırak.

insan uğradığı değişikliği fark etmiyor ki aynıyım desende çevren daha iyi anlıyor bunu.. ben okul dersane falan derken saat 22.00 oluyordu eve gelene kadar.. şimdi .. kırk yılda bir evden çıkıyorum o da misafirliğie gidersem.. ya da bir yere gezmeye çıktığımızda eve fazla geç kalmamaya çalışıyoruz.. bu da değişikliğin en basiti..

evet bende org calablılıyorum pıano alacak ımkanım olmadı şimdiye kadar
ıcımde hep bı keman ılgısı vardı
ama baslayacak destek olmadı aıleden
şimdiye nasıpmiş ama
keman cocuk yasta egıtimine baslanan bı enstruman

evet tatlım... kardeeşim 4 yaşındaydı başladığında.. çalıyor fakat fazla ilgisi yok.. ben küçükken de imkanları yokmuş ailemin.. işte.. şimdiki gençlere imkan sunuldukça ters teperler.. ilgisizler

sen öyle düşünme.çocuk yaşta öğrenseydin şimdi keman sanatçısı olurdun doğru ama şu anda çok geç değil.sonuçta çok istediğin bir hayalini gerçekleştireceksin.

biz bayramda anca misafirliğe gidiyoruz
haftaiçi akşama kadar işte oluyorum eşim homeofis çalıştığı için mesai saati yok gece-gündüz akşam sabah farketmiyo o yüzden
sürkli bi çalışma içinde ben de akşam yemekten sonra koltukta sızan bir tipim

sen öyle düşünme.çocuk yaşta öğrenseydin şimdi keman sanatçısı olurdun doğru ama şu anda çok geç değil.sonuçta çok istediğin bir hayalini gerçekleştireceksin.

katılıyorum, bunu hobi olarak yapacaksın sonuçta güzel sesler çıkarabilsen birkaç parça çalabilsen yeter, resital vermene gerek yok medicalcim

çalışanın hali öyle oluyor canım.. bir de işten gelip yemek hazırla yedir temizle derken uyku vakti geliyor bile... biz de en fazla 2-3 haftada bir görümcelerime gidersek hafta sonu.. yahut biryere dolaşmaya çıkarsak.. hele bir de işten ayrıldım 3 aydır kafa ütülüyorum evde.. kendi kendime stres

kızlar ne güzel konular buluyorsunz böyle,, bende bağlama çalmaya çalışıyorum bu sene kursa yazılamadım işlerimin yoğunluğundan.. dün doktora gittim genel kontrole tamda tumurtlama dönemimdi günaşırı ilişkiye girin dedi..benım adet günüm 24 kasımdı bakalım nelert olacak.herşeyin hayırlısı en başta :87:

hakkında hayırlısı canım, madem herhangi bir sıkıntı yok boool bol çalışın.. rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin

hayırlısı olsun canım baglama kursu ısmek verıyor arastırıp bılgı alabılırsın tabı zamanın olması lazım.
evet hayalimdi

katılıyorum, bunu hobi olarak yapacaksın sonuçta güzel sesler çıkarabilsen birkaç parça çalabilsen yeter, resital vermene gerek yok medicalcim

zaten batı kemanına değil türk musikisi dalında keman egitimi alacagım
bizim müziğimiz gibisi varmı ağlatacam kemanı ağlatacam uleyyn :)

medi sen dün bana şey sormuşsun ovulasyon testi kullanıyormuyum diye.. kullanmıyorum canım.. benim ya yumurtlayamama gibi bir durumum oluyor.. ya da yumurtlasam da yımırta çatlamıyor (kendi kendime teşhis kodum .. yarın muayenem)

heh çok yaşa evet sormuştum testi

kullansan belkim belirleyebilirsin
bi muayene ol da
test kullanırken yardımcı olurum ben sana

benim adet tarhihim aynı 24dü bana dediki doktor 4 üyle 14ü arası şansınız bol dedi.peki 14ünden sonra ne oluyoda şansımız azalıyor.ben yeni yeni bu konular hakkında bilgi sahibi oluyorumda

benim adet tarhihim aynı 24dü bana dediki doktor 4 üyle 14ü arası şansınız bol dedi.peki 14ünden sonra ne oluyoda şansımız azalıyor.ben yeni yeni bu konular hakkında bilgi sahibi oluyorumda

bah şincik kuzu
4 ile 14 arası yumurtlama günün demekki
yumurtlama gunlerınde sansın bol olur
sonrakı gunlerde yumurta olmaz ve catlamaz
dolayısıyla yumurta spermle karsılasmaz döllenme oluşmaz
ama o ay ıkı yumurta da olgunlasıp catlamış olabılır ama istisnai durumdur
umarım kafan karısmadı

cnm kim sordu hatırlamıorum ama
sperm sorunumuz var cnm
ondan %80 tüp dediler
rapor da 3-3,5 ayda çıkıomuş o nedenle bi an önce başvurayım diorum
yani elimde SSK dan yararlanma şansım varsa neden değerlendirmeyeyim
para oluk oluk akmıo yani zor kazanıoruz milletin kahrını çekerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…