Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ben yazayım bişeyler... ama ne yazsamki :26:
aman medi hayırlısı olsun cnm.bak benimde az kaldı günüme.heyecan varmı dünden beri yok. hayatta ne istersek hayırla istemeliyizki hayırla gelsin.ben ne zaman bu ay çok çalıştım umutluyum desem birşeyler çıkıyo moral bozucu.o yüzden vakti geldiyse hayırlısıysa birşeyler olsun artık.

aynen canım düşüncelerime tercuman oldun umutlanmaktan bıle korkar oldum artık

inşallah canım.. ben hepiniz için dua ederim..

biz 2 aydır deniyoruz geçen ay yumurtlamamı falan takip etmedim öyle olursa diye düşünmüştüm gayet iyiydi çalışmalar,
bu ay doktora gittim yumurta 15 mm 3 güne kadar yeterli büyüklüğe ulaşır o günler çok önemli deyince
psikolojik midir nedir o günler sürekli bi işler çıkardık kendimize normalde çalışma sonrası uyurdum o günler hemen kaltım falan
valla bimiyorum gerekli çalışmayı yaptık mı:44:

hiç kendini düşünmekle yorma canım, oluruna bırak.. olduysa oldu.. zaten bu konunun nekadar üstüne düşersek.. bebişler kaçıyor gibi.. düşündükçe dertleniyoruz çünkü

soracağın soruna bağlı :)

hiç öylesine srdum cnm merakımdan soru amaclı deil

insan canla basla calısınca daha bı farklı beklıyor gununu
umarım bbeişin buay sarılır sana

hiç öylesine srdum cnm merakımdan soru amaclı deil

insan canla basla calısınca daha bı farklı beklıyor gununu
umarım bbeişin buay sarılır sana

evlenmeden önce piano kursunu gidiyordum .. zaman yetmediğinden bırakmak zorunda kaldım.. müzikseverim.. kardeşim keman çalar.. :) babamdan bulaşmış sanırım.. o da ilgilenir

evlenmeden önce piano kursunu gidiyordum .. zaman yetmediğinden bırakmak zorunda kaldım.. müzikseverim.. kardeşim keman çalar.. :) babamdan bulaşmış sanırım.. o da ilgilenir

yaaa kardeşin kemanmı çalıyor
bende kendımce bişiler calabılıyprum ama sol eli geliştirmem lazım eğitim almam lazım canım

piano da çok zevklıdır

Son düzenleme:
yaaa cok zevkli bi iş olsa gerek canım

devam etmeyı dusunmezmisin belki stresten uzaklastırır senı
hafta sonları hobi olarak yapsan mesela

ayy cnm nerde.ben üniversite son sınıfta eşimle sözlendik.eşimin askerliği benim okuduğum ile çıktı tesadüfya.bende o zamanlar radyoda hafta sonu gündüz program yapıyordum.eşimde dinlesin diye hafta içi akşamları program yapmaya başladım.birgün bir dinleyici mail göndermiş sizi çok merak ediyorum diye.bende bunu programda okudum ve dedimki buyrun gelin birgün çayımızı için misafirimiz olun dedim.zaten o son programım oldu Bir dahada bu konu açılamadı.

yaaa kardeşin kemanmı çalıyor
bende kendımce bişiler calabılıyprum ama sol eli geliştirmem lazım eğitim almam lazım canım

piano da çok zevklıdır

piano daha kolay öğreniliyor, keman daha fazla sabır istiyor.. üstüne düşmen lazım.. stresini atarsın.. bende geçende eşime diyordum eve piyano alıcam diye.. tabi ilk soru nereye sığdıracaksın... hoş dedim royal alcak halim yok ya :) ama çok pahalı geldi ya.. düzgün bişi almaya kalksan 2-3bin lirayı gözden çıkaracaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…