- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.641
ben yazayım bişeyler... ama ne yazsamki :26:
aman medi hayırlısı olsun cnm.bak benimde az kaldı günüme.heyecan varmı dünden beri yok. hayatta ne istersek hayırla istemeliyizki hayırla gelsin.ben ne zaman bu ay çok çalıştım umutluyum desem birşeyler çıkıyo moral bozucu.o yüzden vakti geldiyse hayırlısıysa birşeyler olsun artık.
aman medi hayırlısı olsun cnm.bak benimde az kaldı günüme.heyecan varmı dünden beri yok. hayatta ne istersek hayırla istemeliyizki hayırla gelsin.ben ne zaman bu ay çok çalıştım umutluyum desem birşeyler çıkıyo moral bozucu.o yüzden vakti geldiyse hayırlısıysa birşeyler olsun artık.
kızlar aranızda müzikle ilgilenen varmı
biz 2 aydır deniyoruz geçen ay yumurtlamamı falan takip etmedim öyle olursa diye düşünmüştüm gayet iyiydi çalışmalar,
bu ay doktora gittim yumurta 15 mm 3 güne kadar yeterli büyüklüğe ulaşır o günler çok önemli deyince
psikolojik midir nedir o günler sürekli bi işler çıkardık kendimize normalde çalışma sonrası uyurdum o günler hemen kaltım falan
valla bimiyorum gerekli çalışmayı yaptık mı:44:
inşallah canım.. Ben hepiniz için dua ederim..
soracağın soruna bağlı :)
biz 2 aydır deniyoruz geçen ay yumurtlamamı falan takip etmedim öyle olursa diye düşünmüştüm gayet iyiydi çalışmalar,
bu ay doktora gittim yumurta 15 mm 3 güne kadar yeterli büyüklüğe ulaşır o günler çok önemli deyince
psikolojik midir nedir o günler sürekli bi işler çıkardık kendimize normalde çalışma sonrası uyurdum o günler hemen kaltım falan
valla bimiyorum gerekli çalışmayı yaptık mı:44:
anladımcnmben yapıcı değil dinleyiciyim
yaaa cok zevkli bi iş olsa gerek canımben üniversite yıllarımda yerel bir radyoda 3 yıl dj'lik yaptım.müzik aleti çalamam ama müzikle ilgim çok.kulağım iyidir
insan canla basla calısınca daha bı farklı beklıyor gununu
umarım bbeişin buay sarılır sana
hiç öylesine srdum cnm merakımdan soru amaclı deil
insan canla basla calısınca daha bı farklı beklıyor gununu
umarım bbeişin buay sarılır sana
evlenmeden önce piano kursunu gidiyordum .. zaman yetmediğinden bırakmak zorunda kaldım.. müzikseverim.. kardeşim keman çalar.. :) babamdan bulaşmış sanırım.. o da ilgilenir
yaaa cok zevkli bi iş olsa gerek canım
devam etmeyı dusunmezmisin belki stresten uzaklastırır senı
hafta sonları hobi olarak yapsan mesela
yaaa cok zevkli bi iş olsa gerek canım
devam etmeyı dusunmezmisin belki stresten uzaklastırır senı
hafta sonları hobi olarak yapsan mesela
ben de hep düşünürdüm dj ler vj ler konuşacak o kadar şeyi nasıl buluyorlar diye mistrall nasıl buluyosunuz???
yaaa kardeşin kemanmı çalıyor
bende kendımce bişiler calabılıyprum ama sol eli geliştirmem lazım eğitim almam lazım canım
piano da çok zevklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?