Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

benim adet tarhihim aynı 24dü bana dediki doktor 4 üyle 14ü arası şansınız bol dedi.peki 14ünden sonra ne oluyoda şansımız azalıyor.ben yeni yeni bu konular hakkında bilgi sahibi oluyorumda

zaten yumurtanın bi 24-48 saatlik bir ömrü var o zaman döllenemezse bye bye diyo sana.. o yüzden ovulasyondan sonra hamile kalınamıyor, ve doktorun sana 10 gün çalış demiş.. sperm de 24saat ile 72 saat arası rahimde yaşayabiliyor.. (Y)erkek spermler hızlı ve ömrü kısa olur.. (X) dişi spermler yavaş ve uzun ömürlü olur.. o yüzden doktorlar eğer erkek istiyorsanız sadece yumurtladığınız gün ilişkiye girin derler erkek olma ihtimali yükselir.. tabi profesörlük bana kalmadı :) bilmediğimiz daha neler var.. Allah büyük

Son düzenleme:

teşekkür ederim, dün ultrasyonda bir tane gördü büyümüş dedi 21likmiş yanı normalde kaç tane olması lazım o büyüklükte

teşekkür ederim, dün ultrasyonda bir tane gördü büyümüş dedi 21likmiş yanı normalde kaç tane olması lazım o büyüklükte

aydan aya değişebilir cnm
6-7 tane yumurtan olabılır (daha cok yada daha az da olabılır ) ama bi tanesi yeterli olgunla gelmiştir o döllenir
bazen tek yumurtan olusur yanı aydan aya kişiden kişiye de degısebılen bir durumdur
doktor sana en olgun olanı göstermıstır

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım bak bu bilgi çok ilginçmiş,yumurtladığımız gün 10 günlük bir dönem değilmi?yanı o 10günlük süre içinde bir kere mi girersek erkek olma olasılığı fazla olur..:78:

teşekkür ediyorum bu konularda bayağı eksiğim ama işin içine girdikçe öğreniyor insa

oo derin mevzulara girmişsiniz. ben hiç anlamıyorum bu konulardan.aslına bakarsanız umursamıyorum artık.. olacaksa olur olmazsa kendi bilir bebiş benim gibi bir anneyi kaybettiğine yansın.

o zamanda o 10 günlük süre içinde doğru günü bulmak gerekiyor galiba ( hani acele etmesek biraz daha rahat olsak tek ilişkiyle geçiştiririz.nasıl yapcaz ya...

ya şimdi adet günü geçmiş yada yakın olan medical arkadaştan başka kim var? ben:26:ım ayın sonunda adet günüm çok heyecanlıyım.dün annem aradı rüyamda evinizde bebek geziyordu hamile misin dedi?

medi ve hamilelik aynı cümlede geçmesinnnnnnnnnnnnnnnn
+ personelle görüşüom ya
yani asistan görüşüo kritik yerlerde devreye giriorum
3 kişi var birini yükseltçem ona karar vermeye çalışıoruz
dersen ki ne yazıosun o zaman ayıp
ben kararımı verdim ondan karışmıom konuşulana :)

ya şimdi adet günü geçmiş yada yakın olan medical arkadaştan başka kim var? ben:26:ım ayın sonunda adet günüm çok heyecanlıyım.dün annem aradı rüyamda evinizde bebek geziyordu hamile misin dedi?

aa hadi hayırlısı olsun bakalım. benimde günüme az kaldı ama.ben tam emin değilim bu ay hiç olmam belki

evet ya ben bu ayda hamıle olmazsam sinirlencem bu olaya cok ben hıcbıseyle bukadar cok ugrasmadım salarım ipini gider sizle geyık yaparım burda
çünkü bıktım artık ben ugrasmaktan bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…