- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.681
benim adet tarhihim aynı 24dü bana dediki doktor 4 üyle 14ü arası şansınız bol dedi.peki 14ünden sonra ne oluyoda şansımız azalıyor.ben yeni yeni bu konular hakkında bilgi sahibi oluyorumda
bah şincik kuzu
4 ile 14 arası yumurtlama günün demekki
yumurtlama gunlerınde sansın bol olur
sonrakı gunlerde yumurta olmaz ve catlamaz
dolayısıyla yumurta spermle karsılasmaz döllenme oluşmaz
ama o ay ıkı yumurta da olgunlasıp catlamış olabılır ama istisnai durumdur
umarım kafan karısmadı
teşekkür ederim, dün ultrasyonda bir tane gördü büyümüş dedi 21likmiş yanı normalde kaç tane olması lazım o büyüklükte
zaten yumurtanın bi 24-48 saatlik bir ömrü var o zaman döllenemezse bye bye diyo sana.. o yüzden ovulasyondan sonra hamile kalınamıyor, ve doktorun sana 10 gün çalış demiş.. sperm de 24saat ile 72 saat arası rahimde yaşayabiliyor.. (Y)erkek spermler hızlı ve ömrü kısa olur.. (X) dişi spermler yavaş ve uzun ömürlü olur.. o yüzden doktorlar eğer erkek istiyorsanız sadece yumurtladığınız gün ilişkiye girin derler erkek olma ihtimali yükselir.. tabi profesörlük bana kalmadı :) bilmediğimiz daha neler var.. Allah büyük
aydan aya değişebilir cnm
6-7 tane yumurtan olabılır (daha cok yada daha az da olabılır ) ama bi tanesi yeterli olgunla gelmiştir o döllenir
bazen tek yumurtan olusur yanı aydan aya kişiden kişiye de degısebılen bir durumdur
doktor sana en olgun olanı göstermıstır
anacım üzülmeteşekkür ediyorum bu konularda bayağı eksiğim ama işin içine girdikçe öğreniyor insa
anacım üzülme
bizde toykene geldik buralara
şimdi bilgi verir olduk baksana
sen bizim gurbet ablamızı tanısan onda daha ne bılgıler var hemide uygulamalı fotograflı :)
teşekkür ederim canım bak bu bilgi çok ilginçmiş,yumurtladığımız gün 10 günlük bir dönem değilmi?yanı o 10günlük süre içinde bir kere mi girersek erkek olma olasılığı fazla olur..:78:
o zamanda o 10 günlük süre içinde doğru günü bulmak gerekiyor galiba( hani acele etmesek biraz daha rahat olsak tek ilişkiyle geçiştiririz.nasıl yapcaz ya...
teşekkür ederim canım bak bu bilgi çok ilginçmiş,yumurtladığımız gün 10 günlük bir dönem değilmi?yanı o 10günlük süre içinde bir kere mi girersek erkek olma olasılığı fazla olur..:78:
ya şimdi adet günü geçmiş yada yakın olan medical arkadaştan başka kim var? ben:26:ım ayın sonunda adet günüm çok heyecanlıyım.dün annem aradı rüyamda evinizde bebek geziyordu hamile misin dedi?
aa hadi hayırlısı olsun bakalım. benimde günüme az kaldı ama.ben tam emin değilim bu ay hiç olmam belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?