Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

anam tüm patronlar senin gibi olsa keşke.. ben işten ayrılmadan 2 ay önce haber verdim 1 ay kala da istifa mektubumu verdim.. kadın imzalamamakla ısrar etti.. yıllık izinimi kullandırtmadılar.. araştırdım haklarım da bayağımış avukata falan danıştım.. yumdum gözümü açtım ağzımı.. şunlar bunlar benim haklarım .. 1 ağustosta gelmiyorum diye.. vermişim zaten istifamı.. kadın tutturmaz mı yok efendim biz sana haber vermediğimiz sürece yazını onaylamadığınız sürece ayrılamazsın.. ihbar süreci diye bişi var kadın kafasına göre takılıyor.. 1 aylık maaşımı yaktı.. 2 haftalık yıllık izin ücretimi verdiler sadece.. gitti bin lira gittiii.. mahkeme açacaktım da.. hiç uğraşasım yoktu..
bir de tehtidler falan.. allah korusun.. işverenlerin çoğu neyazıkki bu şekilde.. herkes senin gibi diil craftycim

bir de ben bu rahim filmini ne kadar kafaya takmışsam gece rüyamda gördüm..çırpınıyorum resmen..uyur uyanığım kociş de üstümü örtmeye çalışıyor sürekli bizim yorgan da yün hayvan gibi ağır bişey ben üstümden atmaya çalışıyorum o örtmeye çalışıyor bi taraftan da üşüteceksin tatlım nolur diye yalvarıyor...uyanmak istiyorum uyanamıyorum...inat etti adam ya..sabah kalktım her yerim ağrıyor..dedim sen gece ne yaptığını zannediyordun boğacaktın beni..uyanıkmıydın diyor...bi tuhaf bi geceydi

ben hangi cinsiyeti tercih edelim siz neler istiyorsunuz demedim.sadece yumurtlama dönemimin geçmiş olacağını ve bunun da sebebini söyledim.bu ne yaa, istediğiniz herşeyi konuşuyorsunuz şurda bişey paylaşmak istedim hemen dışlıyorsunuz..

kızlar ya çok tuhaf bişekilde hissediyorum sanki bu ay oacakmış gibi..
hiç bi belirtim yok daha çok erken zaten
ama ne bileyim ya öyle hissediyorum
bakın bunu bikez daha yazdım şimdi hepiniz inşaallah diyeceksiniz
hadi bakem
1 2 3
....

kızlar bugün benim adet günüm ikide bir wc ye gidip duruyorum geldimi geldimi diye of cok stresli bi gün benim için nasıl gecircem bilmem. böyle giderse stresten gelmeyecek gününü pek sasırmaz benimki ama bekliyorum artık

ay anam.. yorgan deme.. cinlerim çıkıyor.. bizimki hafif olmasına rağmen (silikon) eşimin üstünde tutamıyorum.. hele çok yorgun oldugu zamanlar resmen üstünü örtmek için nöbet tutuyorum

bende hissediyorum canım bu ay,inşallah hislerimizde yanılmayız. herşeyin hayırlısı zamanı geldiyse olsun inşallah

kız medi ve poti cadılar anca resim yükleyin inşaallah diyin dedim size..
akasyacım teşekkürler canım amin..

inşallah heyecan stres değilirde güzel haberdir nedeni..ama biz çok stres yapıyoruz bence o yüzden günleri bile değişebilr.hayırlısı bekliyorum merakla:98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…