- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.721
maşallahhhhhh
adı ne canım
gel bacım gel yükseltiimm :)ben diil de Allah'ım yükseltsin dereceni (anladın sen onu)
eleman atacağım maalesef canım ama çok uğraştım düzelmeleri için sadece yazılı ihtar 5 tane sözlüleri saymıorum kötü olsam kıdemsiz ihbarsız atarım ama haklarını vererek
üzülmüorum o nedenle :82::82::82:
evet beylerde kurala uyarsa yapalım artık.benimki çin takviminde ocak ayı erkek lafını duyduya bu ay pek oralı olmuyor,sanırım doğru günleri geçirdim.şimdi tekrar regli olup ondan sonra başlıyacağız artık.
pöti benım kayınbıraderın adındanmış :)
bir de ben bu rahim filmini ne kadar kafaya takmışsam gece rüyamda gördüm..çırpınıyorum resmen..uyur uyanığım kociş de üstümü örtmeye çalışıyor sürekli bizim yorgan da yün hayvan gibi ağır bişey ben üstümden atmaya çalışıyorum o örtmeye çalışıyor bi taraftan da üşüteceksin tatlım nolur diye yalvarıyor...uyanmak istiyorum uyanamıyorum...inat etti adam ya..sabah kalktım her yerim ağrıyor..dedim sen gece ne yaptığını zannediyordun boğacaktın beni..uyanıkmıydın diyor...bi tuhaf bi geceydi
kızlar ya çok tuhaf bişekilde hissediyorum sanki bu ay oacakmış gibi..
hiç bi belirtim yok daha çok erken zaten
ama ne bileyim ya öyle hissediyorum
bakın bunu bikez daha yazdım şimdi hepiniz inşaallah diyeceksiniz
hadi bakem
1 2 3
....
kızlar bugün benim adet günüm ikide bir wc ye gidip duruyorum geldimi geldimi diye of cok stresli bi gün benim için nasıl gecircem bilmem. böyle giderse stresten gelmeyecek gününü pek sasırmaz benimki ama bekliyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?