- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.021
inşallah hamiledir yarından sonra öğreniriz bakalım..
canım ben 28 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 yıldır deniyoruz korunmuyoruz.. ağustos ve ekim ayında 2 kez aşılama yaptırdım olmadı..eşimin sperm sayısı 4-5 milyon civarı bişey..bize tüp bebek yolu gözüküyo anlıycan...
tannselcim, hormon testini yaptıracak olan senmiydin yoksa irm83 mü? aklıma geldi de sorayım dedim :) :93::93:
canım ben testlet takip ediyorum bu ya..sen nasıl bi tedavi görüyorsun..benide kocişde sperm düşüklüğü var..baalım mayıs ayına kadar deneyeceğiz.olmazsa başka çözüm arayacağız.
eşim saolsun dr.a gitmeyi kabul etmiyo bende keçiboynuzu yapıyorum..bi ara proxeed diye bi vitamin varmış başlasammı dedim çok pahalıydı vazgeçtim bide herşeyi benmi düşüncem yaa kendi sperminide o düşünsün dimi ama..kızıyorum kocama çok kızıyorum bi dr.a götüremedim yaaa..
ayyy canım tam dert ortağıymşız..Aşılamayı hangi hastanede yaptırdın..Neden tüp bebek önermediler?biraz anlatsana tecrübelrini, bize yardımcı olsun..
eşim saolsun dr.a gitmeyi kabul etmiyo bende keçiboynuzu yapıyorum..bi ara proxeed diye bi vitamin varmış başlasammı dedim çok pahalıydı vazgeçtim bide herşeyi benmi düşüncem yaa kendi sperminide o düşünsün dimi ama..kızıyorum kocama çok kızıyorum bi dr.a götüremedim yaaa..
canım denizlide yaşıyorum burda üni hast. de yaptırdım..ilk aşılamada 13 milyondu sayı ikincide 4 milyona düşmüştü..sayı 3 milyon olunca direk tüp bebek yaptırabiliyomuşsun sanırım..bide 3 aşılama yaptırmayınca devlet tüp bebeği ödemiyo..bende 3. yüde yaptırıp olmazsa yaza tüp bebek düşünüyorum..Allah ım inşallah bizimde bebişimiz olur hayırlısıyla..
haklısın cnm..erkekler çok tuhaflar ya.sanki gitse tedavi olsa ne olur?
benimde güneüm yarın ama bişey yok sanırım bugün ateşimi ölçtüm 35.6 cıktı bakalım artık eğer olmazsam yarın test yapmayı düşünüyorum ooofffffff
sorma yaa ben dünyanın ilacını kullanıyom kaç defa usg yaptırıyom tedavi stresini birebir yaşıyom kendisi saolsun bi muayene bile olmuyo..
anladım canım..biz 1-2 hafta sonra tekrar doktora gideceğiz..bakalım ne olacak..
öyle ya herşeyi kadından bekliyorlar.ama ben esti çektim..dedim sorunu bulup birbirimize destek olup tedavi olalım.olmazsada başka yöntemler deniyeceğim..aşalımayı devlet karşılyormu
aranızda ateş ölçen var mı yaa sizce bu değer nasıl?
canım çok düzenli yapıyoruz keçiboynuzu kürünü bide arı poleni ve gsingng karışımı yiyor bakalım artık..inşallah faydası olur canım..keçiboynuzu denemişmiydin faydası oluyo..ben çok düzenli yapmamama rağmen sayıyı değilde morfoloji ve hareketini etkilemişti ilk aşılamada 13 milyondan 1 milyon verilmişti 2. de 4 milyondan 2. milyon tane..ilaç size fayda ederse bende aldırırım olmazsa bizimkine..
canım çok düzenli yapıyoruz keçiboynuzu kürünü bide arı poleni ve gsingng karışımı yiyor bakalım artık..
vaauuvv sizinkilerde bi patlama yaşarsanız hiç şaşırmam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?