Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ayyy canım tam dert ortağıymşız..Aşılamayı hangi hastanede yaptırdın..Neden tüp bebek önermediler?biraz anlatsana tecrübelrini, bize yardımcı olsun..

canım ben testlet takip ediyorum bu ya..sen nasıl bi tedavi görüyorsun..benide kocişde sperm düşüklüğü var..baalım mayıs ayına kadar deneyeceğiz.olmazsa başka çözüm arayacağız.

eşim saolsun dr.a gitmeyi kabul etmiyo bende keçiboynuzu yapıyorum..bi ara proxeed diye bi vitamin varmış başlasammı dedim çok pahalıydı vazgeçtim bide herşeyi benmi düşüncem yaa kendi sperminide o düşünsün dimi ama..kızıyorum kocama çok kızıyorum bi dr.a götüremedim yaaa..

Son düzenleme:

haklısın cnm..erkekler çok tuhaflar ya.sanki gitse tedavi olsa ne olur?

ayyy canım tam dert ortağıymşız..Aşılamayı hangi hastanede yaptırdın..Neden tüp bebek önermediler?biraz anlatsana tecrübelrini, bize yardımcı olsun..

canım denizlide yaşıyorum burda üni hast. de yaptırdım..ilk aşılamada 13 milyondu sayı ikincide 4 milyona düşmüştü..sayı 3 milyon olunca direk tüp bebek yaptırabiliyomuşsun sanırım..bide 3 aşılama yaptırmayınca devlet tüp bebeği ödemiyo..bende 3. yüde yaptırıp olmazsa yaza tüp bebek düşünüyorum..Allah ım inşallah bizimde bebişimiz olur hayırlısıyla..

ahhh erkekler çok garip..ben geçen yl şubatta korunmayı bıraktım ve 4 ay sonra hamilydim ama boş gebelikmiş kürtaj oldum..3 aydır tekrar deniyouz..geçen ay topikte sperm analiziden bahsediliyordu.eşime zorla aptırttım,hiç istemiyordu..düün yani eşim bide doktor bu işin iinde.yaptırdık yerde birinde sonuçlar fena dğil birindede kötü çıktı..siir oldum ama neyseki reken yaptırabildik..Doktor prodexx isimli ilacı verdi kullanıyor.

benimde güneüm yarın ama bişey yok sanırım bugün ateşimi ölçtüm 35.6 cıktı bakalım artık eğer olmazsam yarın test yapmayı düşünüyorum ooofffffff

anladım canım..biz 1-2 hafta sonra tekrar doktora gideceğiz..bakalım ne olacak..

sorma yaa ben dünyanın ilacını kullanıyom kaç defa usg yaptırıyom tedavi stresini birebir yaşıyom kendisi saolsun bi muayene bile olmuyo..

öyle ya herşeyi kadından bekliyorlar.ama ben esti çektim..dedim sorunu bulup birbirimize destek olup tedavi olalım.olmazsada başka yöntemler deniyeceğim..aşalımayı devlet karşılyormu

anladım canım..biz 1-2 hafta sonra tekrar doktora gideceğiz..bakalım ne olacak..

inşallah faydası olur canım..keçiboynuzu denemişmiydin faydası oluyo..ben çok düzenli yapmamama rağmen sayıyı değilde morfoloji ve hareketini etkilemişti ilk aşılamada 13 milyondan 1 milyon verilmişti 2. de 4 milyondan 2. milyon tane..ilaç size fayda ederse bende aldırırım olmazsa bizimkine..

Son düzenleme:
öyle ya herşeyi kadından bekliyorlar.ama ben esti çektim..dedim sorunu bulup birbirimize destek olup tedavi olalım.olmazsada başka yöntemler deniyeceğim..aşalımayı devlet karşılyormu

karşılıyo ama yinede ilaçlar için 400-500tl ödeniyo eczaneye..ben iğne kullandım yumurta geliştirmek için o daha pahalı galiba..klomen gibi ilaçlarda kullandırıyo bazı dr.lar o daha uygun olabilr belki..

aranızda ateş ölçen var mı yaa sizce bu değer nasıl?

canım adetin ilk gününden itibaren ölçmeye başladıysan sen daha iyi bilirsin aslında..yumurtlama dönemi ateş çıkıyomuş gebelik olursa düşmüyomuş..şimdi senin en azından son birkaçgünlük ateşinde önemli bişey söyleyebilmek için..

canım çok düzenli yapıyoruz keçiboynuzu kürünü bide arı poleni ve gsingng karışımı yiyor bakalım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…