Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

saol canım iyiyim çok şükür bu topik iyi geliyo insana sende ev hanısın galiba dimi

ayh ev hanımı demeye sevmiyorum :) doğdum doğası aktifim ama 3 aydır evdeyim malesef.. 1-2 haftaya iş hayatına geri döneceğim allah izin verirse.. ben evde durmaktan çok sıkılıyorum.. hep kendime uğraşacak bişi arıyorum ki zaman geçsin.. yoksa kafayı sıyırırım :)

abee kaynanada naptınn bizeee naptın bizee bizz birbirimizi çok sevdikkk kaçıyoruz bize kaçıyoruzz bizee :=)))))

selaammm kızlarr şarkıylaa gireyim dedim olaya

bende hiç çalışmadım ama hergünüm dolu kim doktora gitcek beni arar gezmeye gitcek beni arar inş istediğin gibi bi işte çalışırsın banada çalışmak çok zor gelir heralde keyfçiyim galiba biraz

abee kaynanada naptınn bizeee naptın bizee bizz birbirimizi çok sevdikkk kaçıyoruz bize kaçıyoruzz bizee :=)))))

selaammm kızlarr şarkıylaa gireyim dedim olaya

oooh .. gelişin mükemmel oldu :) herkes bunalımda herhalde diye düşünmeye başlamıştım.. seni böle görünce sevindim

:81: bu yaziyi ilk okuyorum cok hosuma gitti.

woww harika bir anlatim olmus saolasin.. yazdiklarini biliyordum ama basit bir sekilde aydinlatici bir sekilde anlatmisin

bügün fazal yazamicam cükü yorgunum uykum var kocis 3 saat sonra eve gelecek allahin izniyle yemek yapmam gerek bide yaprak dökümünü izlemem gerk bide burda yazdiklarinizi okumam gerek cok isim var benim cok ...

bilmem.. ben kendimi ömür boyunca evde düşünemiyorum.. tabi çocuk olunca farklı olur tüm dikkatimi ona veririm diye düşünüyorum.. ama şu anda tek başıma daral geliyor..
kendi dükkanımızda devam edicem çalışmaya.. en rahatı.. bu şekilde kendime de daha fazla vakit ayırmış olurum diye düşünüyorum.. zaten bebik olayını da bahara erteledim.

oooh .. gelişin mükemmel oldu :) herkes bunalımda herhalde diye düşünmeye başlamıştım.. seni böle görünce sevindim

bunalımı kendime yasakladım bundan sonra bunalıma girmek yok :)) bebik demek rahat olmak demek stressiz olmak demek gülmek eğlenmek kafaya takmamak demek:) canım benimm bundan sonraa böyle inşallah

kizlar ben biraz manyakkim ya ortada fol yok yumurta yokken bile bebek isimleri arastirmaya basladim.. ama hic bir isimde net kararveremiyorum sizde benim gibi isim arastiriyormusunz..veya bebek odalari da bakiyorum.. kactane bebek oda resimlerine baktim ama benim favorim beyaz mobilya :)

ben bebek konusunu ailemle konusmuyorum kocis haric tabi.. ne bilim böyle konularda cekingenimdir utanirim neyse ben caktirmadan bebek odasi resimlere bakiyordum ablam gördü ve bana dediki "bebek odasi bakmana gerek yok bebek yatagini veririim oh hazir arac kotlugu da var bir sey almana gerek yok" ben hemen konuyu cevirdim :)

benimde hayalim dükkanım olsun şölee ben başında süpermiş arkadaşım çok sevindim allah bol kazanç versin evde tek diilim kızım var 15 yaşında bebişi niye erteledinki

benim isimler hazır bile kız olursa zeynep yaren erkek olursa alperen inş

merak etme canım hepimizin hevesi değil mi sonuçta :) ben hele ilk ay çooook baktım bebek odalarına.. o da ne ki.. yelek patik bile ördüm.. bu da daha komik

burdaki kızlar ne çok şey biliyolar ben mesela yumurta takibini burda öğrendim ne cahilmişim ya:26:

bende pek bilmezdim bebek düsünmeye baslayinca aratirdim KK yardimci oldu baska sitelerde arastirdim nette bir sürü bilgi var bu konuda.. ve clearblue ovulasion testi aldim marka ismin bilerek söylüyorum cünkü bir keresinde daha uygun bir test aldim ve ovulasionumu tesbit edemedim.. sana da öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…