Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Anma kafayı yıycemmm sızlersız olmuyorrr bu pcde uyusuk yaaaaaa ıkıde bır donup duruyorrrrrrrrr
esım yenı alalım dedı ben cıhhh dedım masreaf olmasın deyeee sımdı pısmanımmmmmmmmm

selam hatun kişiler.... iyi akşamlar herkese

iyi aksamlar canim

benim isimler hazır bile kız olursa zeynep yaren erkek olursa alperen inş

oh ne güzel ben ne dönek biriyim hic bir isimde karar kilamiyorum

merak etme canım hepimizin hevesi değil mi sonuçta :) ben hele ilk ay çooook baktım bebek odalarına.. o da ne ki.. yelek patik bile ördüm.. bu da daha komik

gercektende sen benden betermisin yelek patik örmüsün keske bende böyle becerikli olsam.. cok güzel örnekler var.. zamanin olursa fotografini cekip bizimle paylasana. Gizli gizli mi ördün?

yok ben almam canım çok kafama takıyorum sonra kocam da çok etkileniyo valla biz yumurtladığım gece hiç bişey yapamayız ölece kalırız:26:

benimde hayalim dükkanım olsun şölee ben başında süpermiş arkadaşım çok sevindim allah bol kazanç versin evde tek diilim kızım var 15 yaşında bebişi niye erteledinki

biraz hormon sorunum var öncelikle tedavi.. birazda kışı atlatayım diye..

benimde hayalim dükkanım olsun şölee ben başında süpermiş arkadaşım çok sevindim allah bol kazanç versin evde tek diilim kızım var 15 yaşında bebişi niye erteledinki

masallah.. 15 yasinda kizin var büyütmücün koca kiz olmus allah bagislasin

fotosunu çekip yayınlarım... yalnız biraz komik oldu... sırt kısmı biraz dar oldu.. ilmek sayısını karıştırdım ama numunelik diye saklarım.. olmadı kızım olursa oyuncak bebeklerine giydirir..
kimseden gizlemedim örerken.. eşim sevmez öyle şeyleri ama konu kendi bebişimiz olunca o da heyecanlandı.. ama o ayımız fos çıkınca abartmamayı öğrendik

bende hormon sorunu var hipertiroit korunuyomusun yani anlamadım

şu anda sanırım yumurtlama dönemindeyim ama kestiremedim tam.. zaten yarın muayeneye gidicem diye kocamı da esir ettim 1 bucuk haftadır :) önce adet ... sonra aman muayene.. bekle dedim.. prolaktinim yüksek benim.. korunsam da korunmasam da yumurtam olgunlaşamıyor(muş) ama ilaç tedavisine başlayınca dikkat ederim 2-3 ay

zor bi tedavi değilmiş yani kız niye adama eziyet ediyon o işin doktorla ne alakası var bak ben bunuda bilmiyorum çok cahilim çok

:)) olsun hatirasi var en azindan

amin canım saol zaten ikinciyi kızım için istiyorum bana kalsa yapmam şu osman varya onun yüzünden bakıp bakıp ağlıyo kızım gel osmanım ablam ben sana bakarım diye oooofff

bakar tabi annesi koskoca abla oo bide abla degil annelik duygusuna cok yakin bir duygu hisseder bebege karsi. Bebek niye olmasin ki evinize yeni bir nese gelir evliliginze yeni heyecan katar allahin izniyle

zor bi tedavi değilmiş yani kız niye adama eziyet ediyon o işin doktorla ne alakası var bak ben bunuda bilmiyorum çok cahilim çok

canım öyle kendini küçümseme.. insanın başına gelmedikçe öğrenemiyor .. ben daha önce itiraf ediyim hiç jinekoloğa gitmedim.. netten baktım da muayeneye en uygun zaman adetten sonra ilişkiye girmeden(miş) ... bende dedim ilk defa gitçem ya sıkıntı çıkmasın diye..

amin canım ne güzel şeyler yazmışsın allah seninde herkesinde gönlüne göre versin inş

kızla işte bunlar da yapmaya çalıştıklarım.. battaniye de başladım da ..çok çabuk sıkılıyorum .. daha çok işi var onun :) yarım hali orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…