Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

günaydın kızlarrr
medi canım moralini bozma, en azından adet oluyorsun da denemek için şansın oluyor, bende o da yok son 4 aydır 2 ayda bir adet oluyorum, geçen sefer 56. gün oldu, bu kez şu an 40. günüm farlutal kullanıyorum ki olsun yani iki ayda bir deneme şansım var yanı yılda 6 kez

ayyy canim ya,senin durumunda zor,evlenmeden öncedemi böyledydi adetin,

ben 6 aylık evliyim,ağustosta kimyasal gebelik geçirdim,daha sonra 3 ay korunun dediler biz 2 ay korunduk yani kasım ve bu ay deniyoruz bakalım..biliyorum içinizden kızanlar olabilr ne sabırsızsın diye..:78:

bizde evlendikten 1 ay sonra denemiştik olmuştu ama canlanamadı kızım bir sene geçti üzerinden ve 8 aydır falan deniyoruz tık yok zamanında bende kendime çok mu erken diyordum ama zaman su gibi akıp geçmiş. Rabbim sana da çok aratmadan versin canım inşallah.

senin stresin bizden 2 kat fazlaymış. geçmek bilmiyordur günler sana

:26::85::85::85::85::85::85:

medical bu mesaj akasya08 ydii,yanlis alinti yapmisim
farkettim cnm.

GÜNAYDIN HEPİNİZEEE
mediciğim üzülmeee
mistrall hemen bi ağrı kesici al kes artık ağrıyı yapışıp kalacak cnm
öptümmmmmm

Günaydın kızlar;
Hepinizi öpüyorum,kankam üzülme sen,herşey yoluna girer
bak bende kendimi zayıflamaya verdim istemiyorum çocuk falan.

ya bende bi yalnız kalma isteği
var kimseylekonuşmak istemıyorum bıtek kankamvar uzun zamandır gorusemedıgım onunla söyle uzak bıyerlere gıtmek ıstıyorum mail attım durumumdan haberı yok. kı o herseyımı bılır benım.. bende onun..

Ben Gurbet ablanın formulüyle zayıflamaya karar verdim.
Kendime esmer şeker aldım çayı şekersiz iççem,sonra kendime k aldım
dün 1,5 saat yürüdüm ohhhhh

Günaydın kızlar;
Hepinizi öpüyorum,kankam üzülme sen,herşey yoluna girer
bak bende kendimi zayıflamaya verdim istemiyorum çocuk falan.

saol kankam

crafty mıstral ve pötüşüm hepmıze tesekkur ederım ama benı kımse avutamıyo bu sefer
bu ay dıgerlerınden daha cok calısmıstım
bir bezginlik çöktü
bir yalnız kalmak..

seni alnindan öpmek istiyorum,bana kerevizi sevdiren kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…