- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.141
ben 6 aylık evliyim,ağustosta kimyasal gebelik geçirdim,daha sonra 3 ay korunun dediler biz 2 ay korunduk yani kasım ve bu ay deniyoruz bakalım..biliyorum içinizden kızanlar olabilr ne sabırsızsın diye..:78:
yok canim niye kizalimki,bebek istemek senin en dogal hakkin
Istemiyorum ben bebek mebek
günaydın kızlarrr
medi canım moralini bozma, en azından adet oluyorsun da denemek için şansın oluyor, bende o da yokson 4 aydır 2 ayda bir adet oluyorum, geçen sefer 56. gün oldu, bu kez şu an 40. günüm farlutal kullanıyorum ki olsun yani iki ayda bir deneme şansım var yanı yılda 6 kez
ben 6 aylık evliyim,ağustosta kimyasal gebelik geçirdim,daha sonra 3 ay korunun dediler biz 2 ay korunduk yani kasım ve bu ay deniyoruz bakalım..biliyorum içinizden kızanlar olabilr ne sabırsızsın diye..:78:
günaydın kızlarrr
medi canım moralini bozma, en azından adet oluyorsun da denemek için şansın oluyor, bende o da yokson 4 aydır 2 ayda bir adet oluyorum, geçen sefer 56. gün oldu, bu kez şu an 40. günüm farlutal kullanıyorum ki olsun yani iki ayda bir deneme şansım var yanı yılda 6 kez
günaydın kızlarrr
farkettim cnm.medical bu mesaj akasya08 ydii,yanlis alinti yapmisim
kızlar benim başım bugünde çok fana ağrıyor.off bugünde zor geçecek belli.
kızlar benim başım bugünde çok fana ağrıyor.off bugünde zor geçecek belli.
Günaydın kızlar;
Hepinizi öpüyorum,kankam üzülme sen,herşey yoluna girer
bak bende kendimi zayıflamaya verdim istemiyorum çocuk falan.
GÜNAYDIN HEPİNİZEEE
mediciğim üzülmeee
mistrall hemen bi ağrı kesici al kes artık ağrıyı yapışıp kalacak cnm
öptümmmmmm
GÜNAYDIN HEPİNİZEEE
mediciğim üzülmeee
mistrall hemen bi ağrı kesici al kes artık ağrıyı yapışıp kalacak cnm
öptümmmmmm
Günaydın kızlar;
Hepinizi öpüyorum,kankam üzülme sen,herşey yoluna girer
bak bende kendimi zayıflamaya verdim istemiyorum çocuk falan.
seni alnindan öpmek istiyorum,bana kerevizi sevdiren kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?