Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ben bi iyi oluyorum,bi kötü:44: günüm yaklaştıkça hamile olmadığımı düşünüyorum sdce kasığmda ağrı var bşka bişeym yok moralim bozuluyor kadınlar kulübünü çok seviyorum sizlerle sohbet etmk çok güzel ama iyice psikolojmi bozdu buaralar,insan medet umuyor bi zamn sonra kim nasıl hmle kalmış,belrtler neymiş,yeni bişiler var mı diye düşünüyorum ve elime her pc yi açışımda buraya bakıyorum,buraya baktıkçada aklımdan hç çıkmıyo hamilelik,stres yaptım dengem bozuldu kah ağlayıp kah gülüyorum uykum bile kaçtı ALLAHIM yardım et

kızlar... günün ilk günaydını da benden olsun bugün... hastananeye gidiyorum muayeneye.. dua edin de prolaktin haricinde dengesiz birşey çıkmasın.. hepinizi öpüyorum.. öğleden sonra görüşürüz

gündaş yıne başabaş ldu bızım mevzu sanada banada gecmıs olsun aynen bende her kırmızıda daha fazla yıpranıyorum.

medicim hayırlı haberler ver inşallah. var mı gelen giden :44:

G E L D İ:2::2::2:

vardır canım her şeyde bir hayır. bu sene böyle bitsin.inşallah yeni bir senede alırsın bebiş müjdeni.

ben 6 aylık evliyim,ağustosta kimyasal gebelik geçirdim,daha sonra 3 ay korunun dediler biz 2 ay korunduk yani kasım ve bu ay deniyoruz bakalım..biliyorum içinizden kızanlar olabilr ne sabırsızsın diye..:78:

yok cnm bu senin kendi fikrin tercihin. ama biraz çabuk davranmışsın tabi.yaşın kaç cnmm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…