- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.101
doktor yumurta takıbı yapıcaz dedı bısı sorucam yumurta takıbınde muayene nasıl oluyor ben erkek doktora gıdıorum da daha once yumurta tkıbı için doktora gıden var mı aranızda..
bence birazda aileler yüzünden çocuklar asi oluyor kendini ifade edemiyolar biz kızımızı oturup saatlerce dinleriz bıkmadan bebekliğinden beri oda bizim anlattıklarımızı dinler sevildiğinin çok farkında değerinide bilir tek affı olmayan şey yalandır bizim için ne yapmış olursan ol yalan asla deriz korkmadan söler bize çünki her koşulda onun yanında olduğumuzu bilirah işte buna çok sevindim.. bu devirde 15-16 yaşındaki gençler çok dikkafalı olur da.. hani bende çok büyümedim 23yaşındayım.. ama biz çok farklı yetiştik.. anne baba korkusu biliyoruz.. şimdikiler öyle değil.. aile içi eğitim de çok önemli.. aranızda sıkıntı olmaması çok güzel..
bence birazda aileler yüzünden çocuklar asi oluyor kendini ifade edemiyolar biz kızımızı oturup saatlerce dinleriz bıkmadan bebekliğinden beri oda bizim anlattıklarımızı dinler sevildiğinin çok farkında değerinide bilir tek affı olmayan şey yalandır bizim için ne yapmış olursan ol yalan asla deriz korkmadan söler bize çünki her koşulda onun yanında olduğumuzu bilir
en iyisini yapıyorsunuz.. bu şekilde devam.. ikincisi de gelince hep böyle olun.. kızınız da örnek abla olmuş olur
aslında birazda korkuyorum nasıl olur acaba diye kızım babaya çok düşkün kıskanırmı diye dersleri falan etkilenirmi bitaneyle ilgilenmek kolay
ilk çocukların kıskanması çok normal canım.. yaşı da birz büyük.. ilgiye alışmış.. ama sanmıyorum fazla etkileneceğini.. siz de psikolojik olarak hazırlarsanız duruma rahat olur
evet haklısın canım zaten bebişi benden çok kızım istiyo beraber üstesinden geliriz inş
amin inş canım allahım sanada isteyen herkesede nasip etsinhayırlısı canım, tez zamanda bebişine kavuşursun inşallah..
ay yokk
döküle döküle bitmedi o yapraklar yaprak altında kalasıcalar
zaten depresifim bide onu seredemem
kuzenimdeydim kızı var 1,5 yaşında seviştim geldim onlaa
yeye yeye peşimde koşuo bi zilli sorma al içine sok
çok akıllı zaman çocukları ya
netbook u almış gelmiş
yeye aç kakan öp öp :)
sona kallllkkk ona
göbek atcakmışız :)
cnm ben kaçar ufak ufak
malum dertliyiz bu ara kocayla
döktük etekteki taşları
akşamları bilg başında çok duruomuşum bende :)
lafını dinliim gidiim içeri küsüz zaten hepten inatlaşmayalım birbirimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?