Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

doktor yumurta takıbı yapıcaz dedı bısı sorucam yumurta takıbınde muayene nasıl oluyor ben erkek doktora gıdıorum da daha once yumurta tkıbı için doktora gıden var mı aranızda..

doktor yumurta takıbı yapıcaz dedı bısı sorucam yumurta takıbınde muayene nasıl oluyor ben erkek doktora gıdıorum da daha once yumurta tkıbı için doktora gıden var mı aranızda..

ben gitmedim canım , yalnız şunu biliyorum.. adet kanaman bittikten sonra doktora gidiyorsun ultrasonla 2 günde bir takip ediliyor yumurtanın gelişmesi.. çatlamaya yakınken doktor sık ilişki önerir.. bunlar benim bildiklerim.. yine de takip ettiren varsa yanlışım varsa düzeltsin

bence birazda aileler yüzünden çocuklar asi oluyor kendini ifade edemiyolar biz kızımızı oturup saatlerce dinleriz bıkmadan bebekliğinden beri oda bizim anlattıklarımızı dinler sevildiğinin çok farkında değerinide bilir tek affı olmayan şey yalandır bizim için ne yapmış olursan ol yalan asla deriz korkmadan söler bize çünki her koşulda onun yanında olduğumuzu bilir

en iyisini yapıyorsunuz.. bu şekilde devam.. ikincisi de gelince hep böyle olun.. kızınız da örnek abla olmuş olur

aslında birazda korkuyorum nasıl olur acaba diye kızım babaya çok düşkün kıskanırmı diye dersleri falan etkilenirmi bitaneyle ilgilenmek kolay

ilk çocukların kıskanması çok normal canım.. yaşı da birz büyük.. ilgiye alışmış.. ama sanmıyorum fazla etkileneceğini.. siz de psikolojik olarak hazırlarsanız duruma rahat olur

ilk çocukların kıskanması çok normal canım.. yaşı da birz büyük.. ilgiye alışmış.. ama sanmıyorum fazla etkileneceğini.. siz de psikolojik olarak hazırlarsanız duruma rahat olur

evet haklısın canım zaten bebişi benden çok kızım istiyo beraber üstesinden geliriz inş

ay yokk
döküle döküle bitmedi o yapraklar yaprak altında kalasıcalar
zaten depresifim bide onu seredemem
kuzenimdeydim kızı var 1,5 yaşında seviştim geldim onlaa
yeye yeye peşimde koşuo bi zilli sorma al içine sok

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

1. koprina87
2. crafty+
3. Eray
4. nisan81

hanım , hanım.. gizli ziyaretçi kimsin sen..
buraları araştırıyorsan vardr bi derdin elbet,
gel sende bize katıl olalım derdine derman..
vardır her işte hikmet

medical gibi olamadım yaff

ah bizde de var öyle bir cimcime.. görümcemin kızı :) bal bal... ilk öğrendiği sözcükler.. baba.. anne.. nennne (yenge) :) o da çok hoşuma gidiyor.. eşim kızıyodu hep .. benim yeğenim bana dayhı demiyo sana yenge diyo diye :)

çok akıllı zaman çocukları ya
netbook u almış gelmiş
yeye aç kakan öp öp :)
sona kallllkkk ona
göbek atcakmışız :)

çok akıllı zaman çocukları ya
netbook u almış gelmiş
yeye aç kakan öp öp :)
sona kallllkkk ona
göbek atcakmışız :)

ooh ii bari stres atmışsın biraz.. benim 11 yaşındaki yeğen geldi bize yarın matematik sınavı varmış negatif pozitiv tam sayıları anlatana kadar canım çıktı.. bi de güya stres yapmıcam kendime.. diğeri 10 yaşında onun da fen sınavı vardı bugün sabah ta onunla uğraştım..
varya bu gidişle bi özel okul mu açsam ne :) gelen giden bana soruyor dersini sanki ben yazmışım kitapları kanunları.. küçükken iyi seviyorsun da büyüyünce derdi de büyüyor anam.. ben gördükçe çocuk yapmaktan vazgeçiyorum bazen inan
hıh yaprak döküldü sonunda.. tükürim fikrete de.. madem gitcektin niye trip yaptın cevriye cadısına

bu az önce bahsettiğim en ufak yeğenim de kayınıma eltimi şikayet ediyor.. 3 yaşında... yengem bana bebeğini gösterdi yok dayı.. küserim ona söyle.. diyor :) hamile ya bebeği görcek

cnm ben kaçar ufak ufak
malum dertliyiz bu ara kocayla
döktük etekteki taşları
akşamları bilg başında çok duruomuşum bende :)
lafını dinliim gidiim içeri küsüz zaten hepten inatlaşmayalım birbirimizle

ha şöyle yola gel :) inat yapıyomuş muş kocasına.. siz böle inatlaşırsanız nah görünüz bebik.. benimki yorgundu duş aldı uyudu birazdan uyandırırım.. yoksa kalıyor sabah 5te.. ii akşamlar sana canım.. kocişleri üzmeyelim lazım onlar bize

bende yeni girdim bakalım yokken bişiler olmuş mu diye ama.. yaprak dökümünden sonra herkes dökülmüş sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…