Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

soklarr ıçındeyım ınanmıyorum ben sana bu sekıldemı msj attım sen nıçın ınsanları kışkırtıyorsun ayıp bu senın yaptıgın eger bırazcık vıcdanın varsa yazdıgım msj ıkımızdede kayıtlı buraya kopyala koy yoksa ben koycam belkı utanırsın

hoppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Al bak işte yine yaptı öğğğğğ ağlıyom ama ben

şekerim niye ağLicakmışsın sen bi tane çocuk yapmışsın heraLde brz fazLaLıkLar oLabiLir..
kiLo aLamamak da kötü öLe demeyin..
ben daha 14 ay oLdu evLeneLi du bakaLım çocuk yok bişiy yok stres yok daha cicim ayLArımız bitMedi..
benim annemLer de biraz baLık etLi sever sürekLi niye yemiOsun niye kiLo aLmiosun diyip duruoLar..kayınvaLidem zorLa yedirir ye de brz kiLo aL diye..bu da zor güseLim..çift tarafLı bakın bi de..
kiLo oLayıda kafaya takıLmicak bişiy bence ..bende takdığım için aLamiorum heraLDe..

şimdi tatliş
benımde bugun besıncı gunumdu gecıkmede bugun oldum
sıklusumun 32. günü
eger 35.. gunu gecmıyosa normal gecıkmelerden olablır
hemen test yapma
35. gunu gecerse (sıklusunun 35 i he ) ozaman yaparık olurmu

hiiiiiiiii gel güçlü gollarıma zuzuş
bende geçm,işi okuduysan görmüşündür buguün üzgün ve süzgünüm
canım pasta cekıyo buyuzden yada 10 lu çokonatr da olabilir canım

elmakurduna gonderdıgım msj bu ınanmayanlar ıçın şifremı verırım rahatlıkla bakabılırler

.Bugün 13:52 Konu Sahibi : asktutkunu
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj

2.bebişi düşünmekte

Giriş tarihi:Oct 2010
ben lıstede vardım ılk gunden ıtıbaren 13 aralıga bakarsanız gorursunuz Cevapla Aktar

okudum canım... üzülme seeeeennn al sana bi çükolatalı pasta bendeen yeden neşen gldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…