Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

buda ben o zaman ne diim

Eklentiler

• $9f5dbe508350aefc7ce8abd64aba44e22517df348c0b487134d1166c37b21f43a87ff679a2f3e71d9181a67b7542...webp
    6 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar geçmişi de okudum...Bu neşeli topiğin gerildiğini görünce üzüldüm...

Ama arkadaşlar pek te haksız sayılmaz.Geçen aynı şeyden bende dert yanmıştım.Sonuçta hepimiz aynı dönemde aynı duyguları yaşıyoruz.Birbirimizin bekleyiş sancılarını da çekiyoruz,Hamile haberleriyle umutlanıyor seviniyoruz.
Buraya yazan tüm arkadaşlar kimeye söyleyemediklerini paylaşmak için yazılyorlar ve cevap bulamadıklarında da üzülüyor.Ben fark ettim ki bir grup oluşmuş ve yazışmalar hep o kişiler etrafında dönüyor.Bu arkadaşların hakkını da yemeyeyim çok eğlenceli topiğe neşe katıyorlar.Ama onlar dışında kalanlar dışlanıoyor sanki biraz.
Belki sürekli birbirleriyle konuşmayı tercih eden diğerlerini önemsemeyen arkadaşlar farklı bir topic altında konuşsa daha iyi olacak.Yani sonuçta bu topic Aralık ayında bekleyen herkese hitap etmeli...

kızlar, canlarım, gündaşlarım.. ben geldimm
medicim geçmiş olsun.. takma kafana.. streslenme..relakss
crafty bende anca okudum geçmişi.. zor ulaştım geleceğe

canım sana teşekkür etmek istiyorum.bende bunu anlatmak istiyordum aslında yoksa hiç kişisel bir derdim yok.

abi gene ne oldu bu topice yaaa
cevaplamak için ayrı panel açılıo of sıkıldım

bende de ağır yüklüyor sayfayı.. artık netten midir nedir.. yoksa sayfadan mı..
topic te coşmuş.. ben mutfağa adayım kendimi.. revani yapçam.. ağızımız tatlansın dimi

canım bende sana teşekkür etmek istiyorum...
bende aralık ayı bebek düşünenlerdenim,listede ismim de var,ne zaman bu topiğe girip,bişey yazsam hiç kayle alan yok,,illa kasım ayı topiğinde mi olmalıydık bizde...sonradan katılanlar paylaşımda bulunamayacak mı???

Hamilelik 2 haftada belli olurmu ?
Benim sol tarafımda şiddetli ağrılar başladı özellikle uzandığımda yada oturma pozisyoununda
belim ve sırt ağrılarımda buna dahil ?
24 kasım son adet günüm ...

ßurda hepimiz ortak amaç için burdayız birbirimize destek oLaLım die..ki şahsen kendi adıma çok iyi zaman geçiriorm..bi çok şey de öğrendim burdan..
zaman zaman heLe kırmızıLarı görünce psikoLojimz biraz bOzuk oLabiLior..
bunu hamiLe oLan birisi anLayamaz hamiLe oLanı da biz anLayamayız..
asLında hepimiz herkesLe konuşuoruz ama bazen sohbet yoğun oLduğunda arada kaynamaLar oLabiLior..
sanırım bu ay biraz bereketsiz gergin geçio ama daha çok gerginLeştirmeyeLim..
yapıcı oLaLım..

sustum da susamadım :)
kızlar ya lafların bi muhattabı da benim o nedenle cvp veriorum
kimseye özel bi sevgi ya da sevgisizlik beslemedim kendi adıma, konuşan paylaşan ile konu uzuyor ve devam ediyor
SSBULUTUM, Koprina vs vs benim daha önce muhabbet ettiğim kişiler değildi, medi, poti elma tannsel oğlak vs ile ise de elbette çok fazla muhabbet edeceğim çünkü ıncık cıncık tanıorum.
1 milyon kere buraya gelene soru sorduk, %99 u cevap vermedi kendi adıma bana kendini açana yaklaşıp konuşuorum ben

Ben ekim kasım aralık 3 aydır birlikteyim arkadaşlarla yazılanları okumak bile hoşuma gidiyo benim, alınganlık gerginlik yaratmakta yersiz sonuçta amacımız belli burda...Ama topic içinde gruplaşmaya karşıyım...

hamilelik 2 haftada belli olurmu ?
Benim sol tarafımda şiddetli ağrılar başladı özellikle uzandığımda yada oturma pozisyoununda

canım onlar yumurtlama dönemi ağrılarıdır hamilelik değil..

Hamilelik 2 haftada belli olurmu ?

6gün kasımdan + 9gün aralıktan etti 15gün.. yumurtlama dönemindesindir canım.. siklüsün kaç gün?

heh tam üstüne bastın canım.. bende ekim de girdim ama konuşmalara katılmaya fırsatım olmuyordu. bu ay açıldı çenem. herkesle yeni yeni tanıştım. arada kaynadığım zamanlarda oldu ama hiç alınmadım.yazılanları gören keyfine müsaitliğine göre cevap vermeye çalışıyor zatenn. yaklaş crafty bana

ay lav yu so maç beybi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…