Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

__EsLem_,elmakurdumusun+,_zeynep,koprina87,kad_er,SSBULUTUM,izmirlizuzu,hstc,aRSe1905,zehra2509+,crafty,şeker-leblebi,yamaha,

maşaLLah kısLar ama pek sessiziz..

Bu topiği ben açtım ve listeyide ben tutuyorum.
Vaktim oldukçada buraya girip sizlerle sohbet etmeye çalışıyorum.
Bazı zamanlar ben burada yokken listeye girmek istiyorsunuz veya durum bildirimi bende gözden kaçırıyorum.
Yada çok yoğun bir sohbet varken.biri selam veriyor ama selam havada kalıyor.
Şimdi bundan şöyle bir sonuçmu çıkıyor.
Ben medical arkadaşıma medi sakın şu kişiye cevap verme onu dışla mı diyorum.
Bu çok saçma hani özgür irade.

Herkese merhaba, aranizda ovulasyon testiyle gebe kalan var m, ya da deneyen? deneyip de belirti yasayan?

aynen katılıyorum canım kimseye anlatamadığımız dertlerimizi burdaki arkadaşlarla paylaşmak istiyoruz ama bazı arkadaşlarımız bir kaç kişiyle samimi olmuş cvp veren yok bende ekim ayı topiğinde böyle olmuştum bir tane Allahın kulu cvp vermedi bende çıkmıştım ama dayanamadım yine geldim neyse artık napalım...:44:

Eki Görüntüle 113295

şüperşin şekeyim bak ağjım şulandı

okudum canım... üzülme seeeeennn al sana bi çükolatalı pasta bendeen yeden neşen gldinn

buda ben o zaman ne diim
yok canıştom ya kendıne haksızlık etme la

kızlar, canlarım, gündaşlarım.. Ben geldimm
medicim geçmiş olsun.. Takma kafana.. Streslenme..relakss
crafty bende anca okudum geçmişi.. Zor ulaştım geleceğe

hsgeldın

bende eylul topicinde ılk gırdıgımde farkedılmedım ama hıckımseye alınmadım böyle.. Buna anlam veremıyorum kı bende canım

Elma nerde
ya da medi sen topic açmayı biliosan açsan ya yeni bi topic
içim şişti yeminle
alınganlık tavan yapmış herkeste
benim de sabrım minimumlarda bu arada

Kızlar hepinizi çok seviyorum,çok,çok öpüyorum.
Herkeze iyi akşamlar diliyorum.
Ben çıkıyorum,sevgiyle kalın hoşçakalın.

canım konuyu sen açtın diye kişilere sen yön veriyorsun demiyoruz ki,,,herkes yorum yapmakta özgür,ayrıca kimsenin kimseye kastı da yok,,,ama paylaşımlar hep aynı kişiler arasında oluyor,,,,

kokoş ötesi belden oturtmalı :)
bi kız hissi var sanırım kız için yapılmış :)

ya eşimin 6 kız yeğeni var.. alıştık mı ne bilmiyorum biz de 2 kız kardeşiz.. tabi sağlıklı olsun bana o yeter.. ayrıca o renkler vardı elimde o şekilde değerlendireyim dedim :) turşusunu kurmayacam ya iplerin :)

canınm bız yermmzden memnunuz memnun olmayan kendisi topic acsın demi balım

kimse memnun değilim demedi canım ama baksana cephe almış gibi konuşuyorsun sanki daha doğrusu samimi olmuşunuz elbette bu olabilir ama enazından içimizde bir kötülük olmadan söyledik sonuçta aynı durumları yaşıyoruz ve bizde yeri gelince bazı şeylerimizi paylaşıyoruz neyse tatlım sadece söylemek istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…