- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.481
peki crafty sperm azlığının sebebi ne
teşhiş kondun mu, ameliyat yada ilaç tedavisi yok mu yani
kür falan denedin mi
vallahi bu benim pisliğim unuttumhihih doktura gittim de..
amin canım saol senindeBen de 28 yasindayim, nisanda 3 senelik evli olucaz. Daha denemelere yeni basladik. Daha dogrusu deneme denemez de korunmayi biraktik, oyle cok ugrasmak istemiyoruz. Bir kere kimyasal gebelik yasadim, sonra araya bazi saglik sorunlari ameliyat falan girdi, simdi sagligim yerinde, keyfim de. Biz oyle Iste bugun yaptik oldu mu yarin yapsak olur mu derdine girmek istemiyoruz. Korunmayi biraktik ne zaman isterse o zaman hayirlisiyla gelsin diyoruz. Ama ben bos vakitlerimde bu forumu takip ediyorum, bazi yerlerinden de kendime pay cikaricam iste. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sana da insallah bir an once hayirli haber gelir, dogal kurlerden falan bahsediyolar denediniz mi? ne kadar iseyarar bilmiyorum ama umut umuttur.
işte bakalım... prolaktin kendi kendine düşer mi bilmiyorum 86dan.. altta sıkıntı yok ya.. prolaktini de yeneriz
Bence de buraya yazmak iyi geliyor insana, ama tabiii benle "ilgilenmediler amaaa" gibi takıntılar yapmamak lazım. Ben de bugun girdim ama herkes ilgilendi sagolsunlar. En iyisi kafaya takmadan bu sureci atlatabilmek. Zaten gebe kalinca yeteri kadar strese giricez, bir de oncesinde kendimizi ve eslerimizi strese sokmanin bir alemi yok, dogalina birakmak lazim.
saat 19 dan 22 ye kadar kk da bakim yapilacakmis siz degerli gardaslarima duyurulurr:84: anam bizde cok sik kullaniyoruz herhal dayanamiyor site galiba sanirsammm
saat 19 dan 22 ye kadar kk da bakim yapilacakmis siz degerli gardaslarima duyurulurr:84: anam bizde cok sik kullaniyoruz herhal dayanamiyor site galiba sanirsammm
iyi akşamlar herkese ben de kaçtımmmm
ilaç tedavisi mi uyguluyorsunuz
baka baka bitiremediler he
ii olsa neyse her bakımdan sona daha kötü oluo site
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bu ay ne kadar çok kişi kırmızı bayrağını almış eline hamiş 1 tane
inş. bundan sonrası maviş olur
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
iyi akşamlar canım.. iyi diyelim ii olalım .. seni sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?