Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

peki crafty sperm azlığının sebebi ne
teşhiş kondun mu, ameliyat yada ilaç tedavisi yok mu yani
kür falan denedin mi

ilaç geri tepti hepten düştü keçiboynuzu devam

hihih doktura gittim de..
vallahi bu benim pisliğim unuttum ama okudum ii çıkmış çok şükür

amin canım saol seninde
denioruz ama umudum yok açıkçası
dr takibi devam ediyor 22 sinde doppler çekilecek bakacağız duruma

ya kızlar 1 kaç sayfadır hep aynı şeyy.... hani uzatmmak adına yorum yapmayım diyorum ama konuda kapanmıyor.... kızlarrr guruplşama yokk yeni arkadaşlar belki alınganlık ediyolar ama burda birbirini 4 aydır takip eden kişiler var ve naber dediği zaman konu uzayabiliyor... ard arda bi kaç kez konuşmanın adı diğerlerini dışlamak olmamalı....
burda birbirimizle çok şey paylaşıyoruz ama sokakta görsek tanımayız... ben mesela bişiey yazıyorum bazen kimse cevap vermiyor çünkü başka bişey konuşulurken bi anda ortaya dalmış oluyorum biraz takip edincede bende o konuyla alakalı yazıyorum yada yazmıyorumm.... bunda ne var alınacakk
hepimizin amacı orta katı kiraya vermekk gerilmeyelim kızlarr hepinizi çok seviyorumm

biz topikce çoktan girdik o strese ve şimdi hep beraber atmaya çalışıyoruz
konuşup gülüşüp rahatlamaya çalışıyoruz

saat 19 dan 22 ye kadar kk da bakim yapilacakmis siz degerli gardaslarima duyurulurr:84: anam bizde cok sik kullaniyoruz herhal dayanamiyor site galiba sanirsammm

beybi tam çıkıodum sana bakem dedim
22 ye kadan bakımdaymış site face e yazarsın bişi diceksen + 22 den sona görüşürük :)

baka baka bitiremediler he
ii olsa neyse her bakımdan sona daha kötü oluo site

aynen ya.. delirdim bende .. bir de kızlar sizde de mi öyle bilmiyorum çok yavaş yükleniyor sayfa bende... o 5-6 saniye bekleme çıldırtıyor yaff.. yoksa biz mi abartıyoruz KK olayını.. e napim ama muhabbeti güzel
gurbet abla bilgin için sağ olasın..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bu ay ne kadar çok kişi kırmızı bayrağını almış eline hamiş 1 tane
inş. bundan sonrası maviş olur

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 4 ziyaretçi)

1. koprina87
2. mevr
3. avci82
4. mannak
5. nazeninben

hadi ama kızlar.. ayrıca 4 ziyaretçimiz de var.. :S işe bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…