- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.441
ama sen de katılmıyorsun kader cım ben altta ısımlerını göüpte katılmayan cok kısıye laf atıyorum kıse de benı gormuyocanım konuyu sen açtın diye kişilere sen yön veriyorsun demiyoruz ki,,,herkes yorum yapmakta özgür,ayrıca kimsenin kimseye kastı da yok,,,ama paylaşımlar hep aynı kişiler arasında oluyor,,,,
nereye gidiosun sen
bu saatte
ama sen de katılmıyorsun kader cım ben altta ısımlerını göüpte katılmayan cok kısıye laf atıyorum kıse de benı gormuyocanım konuyu sen açtın diye kişilere sen yön veriyorsun demiyoruz ki,,,herkes yorum yapmakta özgür,ayrıca kimsenin kimseye kastı da yok,,,ama paylaşımlar hep aynı kişiler arasında oluyor,,,,
ben kullanıyorum ama henuz gebe kalmadım cnm
belırtı de yasamadım
Çok yoruldum kızlar,biraz kafamı toplamak istiyorum.
Çok yoruldum kızlar,biraz kafamı toplamak istiyorum.
canım konuyu sen açtın diye kişilere sen yön veriyorsun demiyoruz ki,,,herkes yorum yapmakta özgür,ayrıca kimsenin kimseye kastı da yok,,,ama paylaşımlar hep aynı kişiler arasında oluyor,,,,
peki ne zamandir bu yöntemle gebe kalmak icin ugrasiyorsunuz sormamda sakinca yoksa? benim bu testle ilk denemem bu ay, 22'sinde hasta olmam gerek, bakalim kismet. Siz ne zaman bekliyorsunuz reglinizi, ne zaman belli olacak gebe olup olmadiginiz?
peki ne zamandir bu yöntemle gebe kalmak icin ugrasiyorsunuz sormamda sakinca yoksa? benim bu testle ilk denemem bu ay, 22'sinde hasta olmam gerek, bakalim kismet. Siz ne zaman bekliyorsunuz reglinizi, ne zaman belli olacak gebe olup olmadiginiz?
ama sen de katılmıyorsun kader cım ben altta ısımlerını göüpte katılmayan cok kısıye laf atıyorum kıse de benı gormuyo
sonra gruplasma oldu denıyor aaa byle yapmayalım
çocuk diiliz hicbirimiz
ama sen de katılmıyorsun kader cım ben altta ısımlerını göüpte katılmayan cok kısıye laf atıyorum kıse de benı gormuyo
sonra gruplasma oldu denıyor aaa byle yapmayalım
çocuk diiliz hicbirimiz
testle 3 aydır denıyorum ces1234
ben bugun regl oldum nasıp degılmıs
Önerilerim;
1- testi sadece 1 ay yap yumurtlama oluo mu onu takip için sonra bırak
2- regl sonrası gün aşırı ilişki en ii yöntem
3- test vs fln takıp stres yaparsan olmuo bu meret
4- 4. ayın dolup da hala bebeğin olmuosa tut kocanın elinden dr a git 1 senedir denioruz olmuo de tüm testleri yaptır
Olsun sevgili medicalsecreter, insallah diger ay dilekleriniz gercek olur,
Dedikleriniz dogru. Ama benim icin hersey daha cok yeni. Ama siki bir arastirma sonucu ben de ilk aydan yumurtlamam normal mi bakmak icin ovulasyon testi yapayim dedim. dediginiz gibi sonraki aylarda belki de hic gerek kalmaz cunku gayet duzenli regl yasiyorum 28 gunde bir. ama tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim. Sizin icin de iyi seyler diliyorum, insallah yavrunuza kavusursunuz bir an once saglikla.
Crafty sizde durum nasıl? hamile misinz beklemede mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?