Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canım konuyu sen açtın diye kişilere sen yön veriyorsun demiyoruz ki,,,herkes yorum yapmakta özgür,ayrıca kimsenin kimseye kastı da yok,,,ama paylaşımlar hep aynı kişiler arasında oluyor,,,,
ama sen de katılmıyorsun kader cım ben altta ısımlerını göüpte katılmayan cok kısıye laf atıyorum kıse de benı gormuyo
sonra gruplasma oldu denıyor aaa byle yapmayalım
çocuk diiliz hicbirimiz

canım konuyu sen açtın diye kişilere sen yön veriyorsun demiyoruz ki,,,herkes yorum yapmakta özgür,ayrıca kimsenin kimseye kastı da yok,,,ama paylaşımlar hep aynı kişiler arasında oluyor,,,,
ama sen de katılmıyorsun kader cım ben altta ısımlerını göüpte katılmayan cok kısıye laf atıyorum kıse de benı gormuyo
çocuk diiliz hicbirimiz

ben kullanıyorum ama henuz gebe kalmadım cnm
belırtı de yasamadım

peki ne zamandir bu yöntemle gebe kalmak icin ugrasiyorsunuz sormamda sakinca yoksa? benim bu testle ilk denemem bu ay, 22'sinde hasta olmam gerek, bakalim kismet. Siz ne zaman bekliyorsunuz reglinizi, ne zaman belli olacak gebe olup olmadiginiz?

canım aynı kişiler diyorsunuz sürekli.. bizim KK forumu bilgisayarımızda sabah 8den akşam 16kadar açık.. fırsat bulan akşamları da katılıyor... günde yarım saatine girip te bir iki laf ortaya atıp giden var .. bazen sorular cevaplar arada kaynıyor.. çok normal.. ben mesela kasımın sonunda üye oldum.. ama kaynaştım herkesle.. bilgilerimi de paylaşıyorum bilmediklerimi de yeni öğreniyorum.. hepimizin sabıra ihtiyacı var.. hepimizin derdi aynı.. kimseye de ayrıcalık gösterilmiyor.. ben yeni üye olmuş biri olarak böyle birşey hissetmedim burda.. stresimizi atmaya çalışırken bu şekilde daha çok sıkıntı yaratılıyor.. yapmayalım böyle şeyler.. :)

peki ne zamandir bu yöntemle gebe kalmak icin ugrasiyorsunuz sormamda sakinca yoksa? benim bu testle ilk denemem bu ay, 22'sinde hasta olmam gerek, bakalim kismet. Siz ne zaman bekliyorsunuz reglinizi, ne zaman belli olacak gebe olup olmadiginiz?

testle 3 aydır denıyorum ces1234
ben bugun regl oldum nasıp degılmıs

Önerilerim;

1- testi sadece 1 ay yap yumurtlama oluo mu onu takip için sonra bırak
2- regl sonrası gün aşırı ilişki en ii yöntem
3- test vs fln takıp stres yaparsan olmuo bu meret
4- 4. ayın dolup da hala bebeğin olmuosa tut kocanın elinden dr a git 1 senedir denioruz olmuo de tüm testleri yaptır

çocuk diiliz hicbirimiz

ama canım yazdığım zamanlarda oldu,o heyecanla yazıyorum,kiseden ses çıkmayınca,artık yazma şevkimde kırıldıı,,,
neyse canım cvp veren vermeyen herkese teşekkür ederim,,,siz devam edin,,,inşlhh hepiniz hamiş olursunuz bu ayy

testle 3 aydır denıyorum ces1234
ben bugun regl oldum nasıp degılmıs

Olsun sevgili medicalsecreter, insallah diger ay dilekleriniz gercek olur,

Dedikleriniz dogru. Ama benim icin hersey daha cok yeni. Ama siki bir arastirma sonucu ben de ilk aydan yumurtlamam normal mi bakmak icin ovulasyon testi yapayim dedim. dediginiz gibi sonraki aylarda belki de hic gerek kalmaz cunku gayet duzenli regl yasiyorum 28 gunde bir. ama tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim. Sizin icin de iyi seyler diliyorum, insallah yavrunuza kavusursunuz bir an once saglikla.

benim sabahki mesajım da arada kaynadı okadan da uğraştıydım oysa dikkat çekmek için küsim mi ha ha.. küsim mi

Crafty sizde durum nasıl? hamile misinz beklemede mi?

Crafty sizde durum nasıl? hamile misinz beklemede mi?

anlatiim
başladım denemeye yok yok yok
4. ayda Allah diyerek ovulasyona başladım baktım yine yok
aldım kocayı spermiyograma
bir de ne göreyim bizim spermler azzz hareket azzz
uraşıoruz işte şimdi sayı hareket yükselir mi baktık yükselmio mart nisan tüp düşünüoruz
bende durum bu cnm sen de de bakalım
evlilik kaç yıllık yaş kaç kaçıncı denemen neler geçirdin nerdesin kimsin :)
ben istanbul 4,5 yıllık evlilik 7-8 aydır bebek denemesi 28 yaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…