Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar diliyorum .. deseydin bir de :)

peki crafty sperm azlığının sebebi ne
teşhiş kondun mu, ameliyat yada ilaç tedavisi yok mu yani
kür falan denedin mi

Ben de 28 yasindayim, nisanda 3 senelik evli olucaz. Daha denemelere yeni basladik. Daha dogrusu deneme denemez de korunmayi biraktik, oyle cok ugrasmak istemiyoruz. Bir kere kimyasal gebelik yasadim, sonra araya bazi saglik sorunlari ameliyat falan girdi, simdi sagligim yerinde, keyfim de. Biz oyle Iste bugun yaptik oldu mu yarin yapsak olur mu derdine girmek istemiyoruz. Korunmayi biraktik ne zaman isterse o zaman hayirlisiyla gelsin diyoruz. Ama ben bos vakitlerimde bu forumu takip ediyorum, bazi yerlerinden de kendime pay cikaricam iste. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sana da insallah bir an once hayirli haber gelir, dogal kurlerden falan bahsediyolar denediniz mi? ne kadar iseyarar bilmiyorum ama umut umuttur.

inşallah hayırlısıyla olur canım. evet rahat olur en iyisi. takıl bize ama relax oll

ay evet sen sabah doktora gidiyordun. ne oldu ne var ne yok

usg kan ve idrar testi istedi.. usg tertemiz çıktı.. kistten ya da polikistik overden çok korkmuştum.. herşey yerinde normal (dedi bakan hoca)
kan ve idrar da yarın çıkacakmış öğleden sonra gidicem tekrar.. :) içim biraz rahatladı açıkçası

kutlayalım o zaman

sonuçların hayırlı olsun arkadaşım :13:

aaaaaaaaaa bu cevaplama yeri gitmiş gene yaaa
moralimi sinirlendiriyor bunlar
craftyyyyyyyy nerdesinnn bitmedi mi işin

inşallah hayırlısıyla olur canım. evet rahat olur en iyisi. takıl bize ama relax oll

Bence de buraya yazmak iyi geliyor insana, ama tabiii benle "ilgilenmediler amaaa" gibi takıntılar yapmamak lazım. Ben de bugun girdim ama herkes ilgilendi sagolsunlar. En iyisi kafaya takmadan bu sureci atlatabilmek. Zaten gebe kalinca yeteri kadar strese giricez, bir de oncesinde kendimizi ve eslerimizi strese sokmanin bir alemi yok, dogalina birakmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…