- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.461
anlatiim
başladım denemeye yok yok yok
4. ayda Allah diyerek ovulasyona başladım baktım yine yok
aldım kocayı spermiyograma
bir de ne göreyim bizim spermler azzz hareket azzz
uraşıoruz işte şimdi sayı hareket yükselir mi baktık yükselmio mart nisan tüp düşünüoruz
bende durum bu cnm sen de de bakalım
evlilik kaç yıllık yaş kaç kaçıncı denemen neler geçirdin nerdesin kimsin :)
ben istanbul 4,5 yıllık evlilik 7-8 aydır bebek denemesi 28 yaş
benim sabahki mesajım da arada kaynadıokadan da uğraştıydım oysa dikkat çekmek için küsim mi ha ha.. küsim mi
yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar diliyorum .. deseydin bir de :)
anlatiim
uraşıoruz işte şimdi sayı hareket yükselir mi baktık yükselmio mart nisan tüp düşünüoruz
bu tarihten itibaren inşallah mavisi bol bir topik olur
anlatiim
hihih doktura gittim de..
kızlar bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar....
kızlar bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar....
Ben de 28 yasindayim, nisanda 3 senelik evli olucaz. Daha denemelere yeni basladik. Daha dogrusu deneme denemez de korunmayi biraktik, oyle cok ugrasmak istemiyoruz. Bir kere kimyasal gebelik yasadim, sonra araya bazi saglik sorunlari ameliyat falan girdi, simdi sagligim yerinde, keyfim de. Biz oyle Iste bugun yaptik oldu mu yarin yapsak olur mu derdine girmek istemiyoruz. Korunmayi biraktik ne zaman isterse o zaman hayirlisiyla gelsin diyoruz. Ama ben bos vakitlerimde bu forumu takip ediyorum, bazi yerlerinden de kendime pay cikaricam iste. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sana da insallah bir an once hayirli haber gelir, dogal kurlerden falan bahsediyolar denediniz mi? ne kadar iseyarar bilmiyorum ama umut umuttur.
ay evet sen sabah doktora gidiyordun. ne oldu ne var ne yok
usg kan ve idrar testi istedi.. usg tertemiz çıktı.. kistten ya da polikistik overden çok korkmuştum.. herşey yerinde normal (dedi bakan hoca)
kan ve idrar da yarın çıkacakmış öğleden sonra gidicem tekrar.. :) içim biraz rahatladı açıkçası
usg kan ve idrar testi istedi.. usg tertemiz çıktı.. kistten ya da polikistik overden çok korkmuştum.. herşey yerinde normal (dedi bakan hoca)
kan ve idrar da yarın çıkacakmış öğleden sonra gidicem tekrar.. :) içim biraz rahatladı açıkçası
kutlayalım o zaman
işte bakalım... prolaktin kendi kendine düşer mi bilmiyorum 86dan.. altta sıkıntı yok ya.. prolaktini de yeneriz
inşallah hayırlısıyla olur canım. evet rahat olur en iyisi. takıl bize ama relax oll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?