- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.561
sağol canımcanım hayırlı olsun çok güzel bir haber buu :)
ula ula hamilemisin sen simdi,
eveeetttttttttttttttttttt
oğlak selam canım çok şükür banada bulaştı hamilelik
oleyyyyyyyyyyyy
yerim ben o pirinç tanesini hatta kırık pirinç tanesini
hoş bilmiom ben oğlak var mıdır pirinç tanesi kadar bebik şimdi
merhabalar kızlar
doktorumuza gittik kesemiz ve rahim düzgün dedi keseyi ölçtü satla uyumlu dedi yolk kesesini gördü embriyoyu görmek için 2 hafta sonra çağırdı progestan verdi kahverengi lekenlenmeler için herşey yolunda sıkma canını dedi allahıma bin şükür
hayatım sağolll mercimek kadar olması gerekiyormuş vajinal ultrasonla görünürmüş ama vajinal yapmak istemedi
deliiiiiiiiiiiiiiiiiii
tüylerim diken diken yerim seni bennnnn
OLLEY YA MAŞALLAH
keşke yanımda olsan gerçeğini yapsam ama olsun allll
canım benim çok sağol. iyi ki buldum sizi burda yoksa çatlardım. eşimden önce size söylemeye söz vermiştim kendime. ohh be istediğim oldu. birazdan gelir o da bakalım nasıl söylesem
bulutum cok sevindim gercekten,yarin bol bol konusuruz detaylari,hepinizi öpüyorum kizlar,
sağol canım
eveeetttttttttttttttttttt
oğlak selam canım çok şükür banada bulaştı hamilelik
ne mutle sana canım gözünaydın çok sevindim allah ikinizede sağlık versin
canım benim çok sağol. iyi ki buldum sizi burda yoksa çatlardım. eşimden önce size söylemeye söz vermiştim kendime. ohh be istediğim oldu. birazdan gelir o da bakalım nasıl söylesem
ayyy birakipta gidemiyom,kizz güzel bi spriz yap kocisine,ayymeraktan catliycam yarina kadar
hakikaten yaa eşine nasıl söylemeyi düşünüyosun?
git hadi len çocuk ayakta uyucak şimdiayyy birakipta gidemiyom,kizz güzel bi spriz yap kocisine,ayymeraktan catliycam yarina kadar
hakikaten yaa eşine nasıl söylemeyi düşünüyosun?
valla bulamadım daha bir şey ama biraz daha oturursam burda yazarken okuyup öğrenecek.ben bir şeyler bulup uygulayayım sabah anlatırım inşallah kızlar
söleme bu akşam
yarın plan yapalım uzun uzun
atraksiyonlu olsun kızzzzz
dayanabilir misin
söleme bu akşam
dayanabilir misin
söleme bu akşam
dayanabilir misin
ayy gece uyuyamaz bu sevincten ,adamda anlar kesin bisiler oldugunu
ayy gece uyuyamaz bu sevincten ,adamda anlar kesin bisiler oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?