Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bişi dicem ben bugün 4. gün ve accaip akıntım var hala o yoğun ve sümükümsü olandan
insan 4 gün yumurtlamaz demi
üşüttüm mü acaba

öyle canım ya inşallah Allahım bizede nasip etsin..Olur inşallah....Crafty, sen ve ben spermciklerden dolayı sorun yaşıyoz, inşallah düzelirler...

bişi dicem ben bugün 4. gün ve accaip akıntım var hala o yoğun ve sümükümsü olandan
üşüttüm mü acaba

canım bendede oluyor..Artıl aramızda ayıp yokİlişkiden sonra uzun süre kalmıyoruzya acaba sperm sıvısındanmı oluyor diye düşünüyorum...bu arada kocişle aran nasıl

üşüttüm mü acaba

yok canım sanmam üşüttüğünü bende de oluyor öyle arka arkaya,ben de şaşırıyorum hangi gün yumurtluyorum diyee,sen çalışmayı elden bırakma,hem üşütme olsa yanma falan da olur..

canım bendede oluyor..Artıl aramızda ayıp yokİlişkiden sonra uzun süre kalmıyoruzya acaba sperm sıvısındanmı oluyor diye düşünüyorum...bu arada kocişle aran nasıl

ptesi bacım son çalışma :) sperm sıvısı diildir
ii ii dün konuştuk sorun yok o nedenle aranızdan erken ayrılacağım :)

yok canım duymadım nasıl bir tedavi biraz bahsedermisin?

Doğal Tüp Bebek yöntemi uygulamaya başlayan Eurofertil Tüp Bebek Merkezi Medikal Direktörü Dr. Hakan Özörnek; düzenli adet gören hastalar için tedavinin çok avantajlı olduğunu vurguluyor. Özörnek "Tedavi sırasında yumurtalıklar büyümediği için karın rahatsızlıkları olmuyor, hormonlar aşırı artmadığı için tedavi sürecinde kan almak gerekmiyor hastaların kliniğe geldikleri gün sayısı azalıyor, yumurta toplama işlemi 5dakika kadar sürüyor ve çok hafif bir anestezi kullanıldığı için hastalar operasyondan 15 dakika sonra evlerine veya işlerine rahatlıkla gidebiliyorlar" dedi.

Doğal tüp bebek tedavisinin en önemli avantajlarından bir diğeri ise tedavi maliyetinin çok düşük olması, öyle ki bu tedaviyi normal bir tüp bebek tedavisinin yarısı kadar bir fiyata yapmak mümkün

mevr 17 uzun kuzum yaa yokmu hiç sebebi?
ayrıca koprina kuzusu sen dükkana önce internet bağlat işe başlamadan çıldırma bizsiz oralarda :)
sende de baamlılık yaptı vallah

sizsiz duramam zaten de, bütün gün evde olmayacağımız için ev telefonunu dükkana nakil edicez.. dolayısıyla interneti de.. bu da demek oluyor ki akşamları evde netim olmayacak ve her halukarda ben çıldırırım böcüüm :) :)

Günaydın kızlarrrr.
ya aralıkta pek bi hamilemiz yom anlaşılan. aralıkın 3 te 1 i bitti, hala 1 gebemiz var. gerçi başka yerlerde aralık ayı için konu açılmış, oralarda da bikaçtane gebe var. hadi bakiiim çalışmalara hız verinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…