- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.601
aminnnnn aminnnn aminnnn
canım yarında yoğun ama biraz girebileceğim inşallah..ya nasıl alışmışım sizlere şaka maka ben burda mutluyum ya...2 gündür giremiyorum diye stres oldum canım ya...bu ay ovulasyon testi yaptım..yumurtlama dönemimi yakaladım, insan mutlu oluyor..spermcilkler verimsiz ama olsun bi umut işte
vayy be bi kişi daha dün bizim gibi dualar ederken hamiş olmak için,bugün hamiş haberini eşime nasıl söylesem diye düşünüyo..Allah ım yaa bizede nasip et ya rabbim..bu mübarek gece hatırına ya rabbim..AMİN.
durdum noldu kız gidiim kaşındı jöleden kafacığım
söle
ne olacak tabisiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kardeşlerim fortel test almış bu akşam yaptım ve hönkk II kırmızı
tebrik ederim ssbulutum,allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişine..darısı burdaki herkesin başına
bişi dicem ben bugün 4. gün ve accaip akıntım var hala o yoğun ve sümükümsü olandan
insan 4 gün yumurtlamaz demi
üşüttüm mü acaba
tebrik ederim ssbulutum,allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişine..darısı burdaki herkesin başına
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım
bişi dicem ben bugün 4. gün ve accaip akıntım var hala o yoğun ve sümükümsü olandan
insan 4 gün yumurtlamaz demi
üşüttüm mü acaba
öyle canım ya inşallah Allahım bizede nasip etsin..Olur inşallah....Crafty, sen ve ben spermciklerden dolayı sorun yaşıyoz, inşallah düzelirler...
canım bendede oluyor..Artıl aramızda ayıp yokİlişkiden sonra uzun süre kalmıyoruzya acaba sperm sıvısındanmı oluyor diye düşünüyorum...bu arada kocişle aran nasıl
Avcı82 bişey sormak istiyorum..sen aşılama denedin bizden daha tecrübelisin...Doğal Tüp bebek yöntemini araştırdınmı hiç
ptesi bacım son çalışma :) sperm sıvısı diildir
ii ii dün konuştuk sorun yok o nedenle aranızdan erken ayrılacağım :)
yok canım duymadım nasıl bir tedavi biraz bahsedermisin?
hadi bakalım canımcım..Git kocişin yanına..bidede çalışma var bugün
banyomu yapiim saçım kuruken gelirim
gece ıslak yatamıorum
bu çalışmanın sabah erkek kalkıp duş alma derdi de olmasa
keşke hep yumurtlamam cuma ve ctesi olsaaa ah ah
ne kadan güzel olur
mevr 17 uzun kuzum yaa yokmu hiç sebebi?
ayrıca koprina kuzusu sen dükkana önce internet bağlat işe başlamadan çıldırma bizsiz oralarda :)
sende de baamlılık yaptı vallah
Günaydın ss bulutum tebrıkler canım cok sevındım Allah tamamına erdirsin inşallah canım
oh be sonunda bi hamişimiz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?