Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ne bileyim ya dayanırım aslında ama o kadar çok istiyor ki bir gün daha onu bu özlemden mahkum etmeye yüreğim elvermiyor

elindeki imkana uygun bişi buldum
"valla ben eşime not yazmıştım altınada testi koymuştum...bebeğimin ağzından babacım seni çok seviyoruz annemle ben şimdilik annemin karnındayım9 ayımı doldurunca kucağınıza gelicem gibibişeyler yazmıştım.."

daha duygulu kelimelerle testin altına not yazıp göreceği ilk yere koy bence

yastığının üstüne testi koy yorganı üstüne ört açınca görsün

haaah anladım, bulutum hamile................................canım tebrikler..sağlıkla al kucağına emi..Allahım bizede nasip etsin..ne olur herkes amin desin..

heh aynen bende onu düşünüyordum. emzik falan var bende kapıdan girinci salon kocaman benim avizeye asıcam onu ve yanına testi üstüne de yazcam öyle bir şeyler. ama ben şimdi kaçayım müsadenizle. 11 de gelecek babacık. hepinizi öpüyorum kızlar.. cevap veremediğim arkadaşlar varsa kusura bakmasın. vaktim sınırlı. sabah hepsini kontrol ederim . teşekkürler yardımlarınız için ve sevincimi paylaştığınız için

haaah anladım, bulutum hamile................................canım tebrikler..sağlıkla al kucağına emi..Allahım bizede nasip etsin..ne olur herkes amin desin..
biz hamile olalım onlarda güüüppgüzel 9 ay geçirsin İNŞALLAHHHHHHHH
bebeklerimizin hepsi sağlıklı pembe yanaklı olsunn
hayatları çok ii olsun
hayırlı uğurlu olsunnn

git giittt
erken gel sabah ve detay veeerrrr

avizeye çıktığın bastığın yere dikkat et !!!!!!!

kuşumm selam veremedim sana
güzel haber mutlu etti
nasılsın kuşum görüşemioruz yaaaa
yarında yoğun musun böle

canım yarında yoğun ama biraz girebileceğim inşallah..ya nasıl alışmışım sizlere şaka maka ben burda mutluyum ya...2 gündür giremiyorum diye stres oldum canım ya...bu ay ovulasyon testi yaptım..yumurtlama dönemimi yakaladım, insan mutlu oluyor..spermcilkler verimsiz ama olsun bi umut işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…