- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.581
söyle gitsin ozamannn,ama romantik olsunnnne bileyim ya dayanırım aslında ama o kadar çok istiyor ki bir gün daha onu bu özlemden mahkum etmeye yüreğim elvermiyor
ne bileyim ya dayanırım aslında ama o kadar çok istiyor ki bir gün daha onu bu özlemden mahkum etmeye yüreğim elvermiyor
elindeki imkana uygun bişi buldum
"valla ben eşime not yazmıştım altınada testi koymuştum...bebeğimin ağzından babacım seni çok seviyoruz annemle ben şimdilik annemin karnındayım9 ayımı doldurunca kucağınıza gelicem gibibişeyler yazmıştım.."
daha duygulu kelimelerle testin altına not yazıp göreceği ilk yere koy bence
elindeki imkana uygun bişi buldum
"valla ben eşime not yazmıştım altınada testi koymuştum...bebeğimin ağzından babacım seni çok seviyoruz annemle ben şimdilik annemin karnındayım9 ayımı doldurunca kucağınıza gelicem gibibişeyler yazmıştım.."
daha duygulu kelimelerle testin altına not yazıp göreceği ilk yere koy bence
biz hamile olalım onlarda güüüppgüzel 9 ay geçirsin İNŞALLAHHHHHHHHhaaah anladım, bulutum hamile................................canım tebrikler..sağlıkla al kucağına emi..Allahım bizede nasip etsin..ne olur herkes amin desin..
haaah anladım, bulutum hamile................................canım tebrikler..sağlıkla al kucağına emi..Allahım bizede nasip etsin..ne olur herkes amin desin..
heh aynen bende onu düşünüyordum. emzik falan var bende kapıdan girinci salon kocaman benim avizeye asıcam onu ve yanına testi üstüne de yazcam öyle bir şeyler. ama ben şimdi kaçayım müsadenizle. 11 de gelecek babacık. hepinizi öpüyorum kızlar.. cevap veremediğim arkadaşlar varsa kusura bakmasın. vaktim sınırlı. sabah hepsini kontrol ederim .teşekkürler yardımlarınız için ve sevincimi paylaştığınız için
haaah anladım, bulutum hamile................................canım tebrikler..sağlıkla al kucağına emi..Allahım bizede nasip etsin..ne olur herkes amin desin..
heh aynen bende onu düşünüyordum. emzik falan var bende kapıdan girinci salon kocaman benim avizeye asıcam onu ve yanına testi üstüne de yazcam öyle bir şeyler. ama ben şimdi kaçayım müsadenizle. 11 de gelecek babacık. hepinizi öpüyorum kızlar.. cevap veremediğim arkadaşlar varsa kusura bakmasın. vaktim sınırlı. sabah hepsini kontrol ederim .teşekkürler yardımlarınız için ve sevincimi paylaştığınız için
slm canin,ben yogun calisiyorum bu aralarbunun disinda her sey normal,bu günleri cok iyi degerlendirmem lazim
değerlendir canım değerlendir benim de çalışma günleri başladı,ama moraller pek iyi değil,n bakalım kısmet
kuşumm selam veremedim sana
güzel haber mutlu etti
nasılsın kuşum görüşemioruz yaaaa
yarında yoğun musun böle
iyi bebiş sennn
sağol canım.. kaçtım bennn
pöfffffffffffffffffff
5 milyon baloncuk kadar aynı şeyi söledim
bende bile umut sönmedi size noluo ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?