Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Fotoğraflarını da çektim ama bilg.yüklemeye vaktim kalmadı.yükleyince paylaşırım.
Pembe bi kurdelanın bir ucuna emzik diğer ucuna testi ve notu takıp salonun avizesinden aşağı sallandırdım.karşılıklı 2 mum koydum.ışıkları kapattım.odaya girip kapıyı da kapattım çakmasın diye.hafif bi slow müzik açtım.neyse geldi.bekliyorum bekliyorum hala içeri girmiyor. Görmedi mi acaba dedim? :82:Açtım kapıyı mum ışığında teste bakmaya uğraşıyo. Sırıtıyo pis pis. belli heyecandan kalbi duracak. Hiçbir şey diyemedi sıkı sıkı sarıldı kaldı. Bende tutamadım kendimi bir güzel ağladım. Sarılıp oturduk bir süre müzik dinledik sadece.. sonra emin olmak için bir test daha yaptık. O da pozitif çıktı.
Böyle kızlar. Dilerim Allahım bu sefer bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder. Bu akşam iş çıkışı gidip kan vereceğim. Allah hepinize nasip etsin inşallah bu duyguyu yaşamayı.

bulut arkadaşım tebrik ederim
herşey yolunda gider güzel bir hamilelik geçirirsin inş.
bizler içinde dua et lütfen

bu arada herkese günaydın arkadaşlar
cumanız mübarek olsun

Canım haberi şimdi aldım çoook tebrik ederim.
Valla crafty özelime senin hamiş olduğunu yazmasa girmeyecektim bugün buraya.
Allahım seni ve bebeğini korusun
aferin craftyy ben akıl edemedim. teşekkür ederim canım. aminnn inşallahhh
tebrik ederim canım. sağlıkla kucağına al inşallah. herhangi bi tedaviye başlamışmıydın canım?

sağol canım. bu ay olmasaydı başlayacaktım tedaviye
sadece eşime keçi boynuzu kürü içirdim düzenlii

Burda da hava çok kötü. Hala karanlık dışarışı. Sanki akşam oluyo eve gideceğiz
Hayırlısı olsun medi. çalış tabi tamamla lisansını. Kafan dağılınca gelir o bebiş inşallahhh

canımmm yeni gördüm hayırlı olsunn
çok sevindim olleeyyy!!!!! darısı bize inşallah
benim de kasıklarımda ağrı başladı adet olacağım sanırım ama senin de ağrın olduğunu okudum, umudumu koruyorum hayırlısı inşallah:97:

sağol canım.senin içinde hayırlısı olsun inşallah. evet bende belirtiler adetten farksızz. her zaman olurdu zaten. kırmızı gelmeden umut kesilmez

cok romantikkkkkkk

merhabalar arkadaşlar hamile hanımları tebrik ediyorum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

bulut hayırlı olsun cnm..çok sevindim inan..Rabbim tamamına erdirsin inşallah. aman dikkat et kendine..ne kadarlık acaba varmı bir tahminin.

arkadaşlar günaydın şuan okuldayım hatta zil çaldı derse gireceğim. ama paylaşmadan edemeyeceğim. listeye bakarsanız günüm 13 aralık. ama bu sabah dayanamadım test yaptım. umudum yoktu ama beklemekten iyidir dedim. miratech markea 5 liraya almıştım testi yaptım. ikinci çizgiyi gördüm. İnşallah doğrudur yalvarırım benim için dua edin. daha önce sürüyle test yaptım hiç birinde bunu görmedim. ya bozuksa Rabbim yalvarırım doğru olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…