- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.661
aferin craftyy ben akıl edemedim. teşekkür ederim canım. aminnn inşallahhhCanım haberi şimdi aldım çoook tebrik ederim.
Valla crafty özelime senin hamiş olduğunu yazmasa girmeyecektim bugün buraya.
Allahım seni ve bebeğini korusun
tebrik ederim canım. sağlıkla kucağına al inşallah. herhangi bi tedaviye başlamışmıydın canım?
bulut arkadaşım tebrik ederim
herşey yolunda gider güzel bir hamilelik geçirirsin inş.
bizler içinde dua et lütfen
bu arada herkese günaydın arkadaşlar
cumanız mübarek olsun
Burda da hava çok kötü. Hala karanlık dışarışı. Sanki akşam oluyo eve gideceğiz
Hayırlısı olsun medi. çalış tabi tamamla lisansını. Kafan dağılınca gelir o bebiş inşallahhh
canımmm yeni gördüm hayırlı olsunn
çok sevindim olleeyyy!!!!!darısı bize inşallah
benim de kasıklarımda ağrı başladı adet olacağım sanırım ama senin de ağrın olduğunu okudum, umudumu koruyorum hayırlısı inşallah:97:
Fotoğraflarını da çektim ama bilg.yüklemeye vaktim kalmadı.yükleyince paylaşırım.
Pembe bi kurdelanın bir ucuna emzik diğer ucuna testi ve notu takıp salonun avizesinden aşağı sallandırdım.karşılıklı 2 mum koydum.ışıkları kapattım.odaya girip kapıyı da kapattım çakmasın diye.hafif bi slow müzik açtım.neyse geldi.bekliyorum bekliyorum hala içeri girmiyor. Görmedi mi acaba dedim? :82:Açtım kapıyı mum ışığında teste bakmaya uğraşıyo. Sırıtıyo pis pis. belli heyecandan kalbi duracak. Hiçbir şey diyemedi sıkı sıkı sarıldı kaldı. Bende tutamadım kendimi bir güzel ağladım. Sarılıp oturduk bir süre müzik dinledik sadece.. sonra emin olmak için bir test daha yaptık. O da pozitif çıktı.
Böyle kızlar. Dilerim Allahım bu sefer bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder. Bu akşam iş çıkışı gidip kan vereceğim. Allah hepinize nasip etsin inşallah bu duyguyu yaşamayı.
sen gelmezsn bende gelmem buraya haberın ola kankaCanım haberi şimdi aldım çoook tebrik ederim.
Valla crafty özelime senin hamiş olduğunu yazmasa girmeyecektim bugün buraya.
Allahım seni ve bebeğini korusun
bulutum romantızm tavan yapmış
seni gidi seniiiiiiiiii
az değilsin sen kız plancı
hım m anlaşıldı :)Biraz öyleyimm
ama akşam burda poti-crafty falan beraber plan yaptık. Sağolsunlar yardımcı oldular. Konuşurken zor yetiştirdim ama
sen gelmezsn bende gelmem buraya haberın ola kanka
merhabalar arkadaşlar hamile hanımları tebrik ediyorum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
napim dün çok üzdüler beni.birde hakaretvari mesaj yazmış allahım neyse unutmalıyım.
Napim dün çok üzdüler beni.Birde hakaretvari mesaj yazmış Allahım neyse unutmalıyım.
merhaba eylul yn nerlerdesın cnm pek gıremıyorsun topice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?